Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5707110 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bjk_mabet soru cevap yapmış twitterda bende topladım güzel olanları . :ok:

Serkan Bicer ‏@SerkanBicer1  19 dk.19 dakika önce
@bjk_mabet zemin nezaman ekilecek?

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  16 dk.16 dakika önce
@SerkanBicer1 agustosta
--------
Ahmet&İdil ‏@soneridilcaglar  18 dk.18 dakika önce
@bjk_mabet kapasitede bir değişiklik var mı?

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  15 dk.15 dakika önce
@soneridilcaglar hayır yok
----
Burak Didin ‏@BrkDidin  18 dk.18 dakika önce
@bjk_mabet abi restorasyonla ilgili resim var mı ? bide geçen gün fore kazık makinesiyle ilgili tweet atmıştın o nedir?

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  15 dk.15 dakika önce
@BrkDidin fore kazık iptal oldu.yarın duvardan resim atıcam
------

erkan ‏@erkanKsni1903  17 dk.17 dakika önce
@bjk_mabet Çatıda son durum ne?

@erkanKsni1903 bu aksam 250 tonlukvinc ve 2 kiriş gelicek

tabi ben kopyala yapıştır yaptığım için bir sürü mentions bildirimi gitti kusura bakma abi @bjk_mabet :)
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2015, 20:30:25 Rebel_Eagle1903 ]
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı murat

küfekileri yapan firmanın mimar sinan ve küfeki ile ilgili yazısı.

MİMAR SİNAN
     Eserleri ile yapı sanatı ve bilimine önemli katkıları bulunan MİMAR SİNAN,Hassa Mimarlar Ocağı'nın başı olduğu 1538 - 1588 dönemlerinde toplam 447 yapıta imza atmıştır.
    MİMAR SİNAN'ın malzeme seçimindeki mühendislik dehası, değişik bakış açılarına dayalı çalışmaların ve disiplinlerin bir arada çalışma gereği her zaman hissedilmiştir. Eserlerinde seçtiği malzemelerin kullanım yerlerini ve sahip oldukları özellikleri çok iyi irdelemiş, yapıyı bir bütün olarak ele alıp tasarım ve sistem içindeki yük arttırımını kestirirken, KÜFEKİ taşının zaman içindeki kimyasal (Ca C03), fiziksel (boşluklu yapı) ve mekanik değerlerin iyi yönde değiştiğini gözlemlemiştir. Bu da, bize MİMAR SİNAN'ın mimarlık ve mühendislik erginliğinin yanı sıra çok kuvvetli sezgisel gücü olduğunu kanıtlamaktadır.
      MİMAR SİNAN'ın yapılarında kullandığı küfeki taşının kullanım yerleri ve inceliklerini, günümüze kadar ayakta kalan eserlerinde görmekteyiz. Eserlerinin günümüz mimarlık ve mühendislik birimleri ile tekrar incelenip dehası yeniden keşfedilmektedir.
      MİMAR KOCA SİNAN'ı bir kez daha saygıyla anıyoruz.

http://www.barshanmadencilik.com/

Çevrimdışı TØLGA

dıkkatınızden kactı sanırım bazı kolonların ıcı oyuklu yapıldı  borular yerlestırıldı sanırım catı suyu ıcın yanlıs hatırlamıyosam
aynen kolonların içine boru konuldu konuşmuştun daha önceden  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ZEKI

mabet neden gelmiyor foruma artık?
Cok yogun genelde gece yarilari  :aman: diyerek geliyor.

Çevrimdışı mert_

çatı firması iyi çıktı maşallah, Allah nazarlardan saklasın böyle tempo arttırarak devam etsinler.

Çevrimiçi Rasim

bursa stadının localarını incelemek isteyenler varsa buyursun

http://www.bursaspor.org.tr/bs/timsaharena/dosya/tanitim.pdf
bana biraz pahali geldi bursa gibi bir takima muhtemelen satamazlar  :iscrewy:
Beşiktaş!

Çevrimdışı sallapati

bana biraz pahali geldi bursa gibi bir takima muhtemelen satamazlar  :iscrewy:

bursanın locAlar çok yukarda ..maç izlenmez ordan

Çevrimdışı sallapati

çatı firması iyi çıktı maşallah, Allah nazarlardan saklasın böyle tempo arttırarak devam etsinler.
@kcptl  ne yönden hızlı diyorsun? çatı kolonları mı? saha içi iskeleler mi? anlamadığımdan soruyorum

ysariusta

• Ziyaretçi

@kcptl  ne yönden hızlı diyorsun? çatı kolonları mı? saha içi iskeleler mi? anlamadığımdan soruyorum
Hepsini söyleyebiliriz @sallapati getirdikleri malzeme yerine konuyor sonuçta.

Çevrimdışı sallapati

Hepsini söyleyebiliriz @sallapati getirdikleri malzeme yerine konuyor sonuçta.

bizim çatı bursaya göre sanırım daha az komplike.. daha az işi var

Çevrimdışı murat

bursanın çatıda problemler ortaya çıkmıştı hatta bursada sanayide bazı parçalar yapıldı birleştirildi gibi hatırlıyorum

Çevrimdışı mert_

hızlı demedim iyi dedim @sallapati :) şu an çalışabilecekleri alanları değerlendiriyorlar, bekleme yapmadan devam ediyorlar. diğer firmalar alandan çekildiğinde tempo yapıp işi çok uzatmadan bitirebilecek izlenimi veriyorlar tabi benim gözlemim bu :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

hızlı demedim iyi dedim @sallapati :) şu an çalışabilecekleri alanları değerlendiriyorlar, bekleme yapmadan devam ediyorlar. diğer firmalar alandan çekildiğinde tempo yapıp işi çok uzatmadan bitirebilecek izlenimi veriyorlar tabi benim gözlemim bu :)
Aman nazar değmesin :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Adamlar montajını bile yapmış aferin Untes  :halay: :ishock:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Bursa'nın çatıda galiba 2 tür yapı var. Çelik kısım var, bizimki gibi olan kısım daha ufak. e timsah başı var.  :lol: valla sanayi manayi yapılsın bitsinde adam gibi statlarda oynayalım. nedir bu. manisa sahası falan nedir öyle.

Çevrimdışı Deniz

Oo bu olayı sevdim işte çok güzel durmuş cam korkuluk  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

Bursa'nın çatıda galiba 2 tür yapı var. Çelik kısım var, bizimki gibi olan kısım daha ufak. e timsah başı var.  :lol: valla sanayi manayi yapılsın bitsinde adam gibi statlarda oynayalım. nedir bu. manisa sahası falan nedir öyle.
benzer bir sistem fakat onların taşıyacağı yük daha fazla sanırım.7000 ton (bu bile bizim stadatan daha iyi olmasını ifade ediyor olabilir :lol:)

Çevrimdışı mert_

benzer bir sistem fakat onların taşıyacağı yük daha fazla sanırım.7000 ton (bu bile bizim stadatan daha iyi olmasını ifade ediyor olabilir :lol:)
:D :D

Çevrimdışı TØLGA

çatıcı abiler burası aralık kalmış  :iblush:
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2015, 22:25:12 Deniz ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

abi stadın kabuğunu devasa çelikler oluşturuyor asma-germe çatı uçta kalıyor çatı betonerme yapıya baya bi baskı uyguluyor bizde ise tam tersi çatı betonerme yapıya çok az bi baskı uygulayacak başkanın dediği gibi havada uçan bi görünümü olacak tasarım ve hafiflik açısından dünyada ön sıralarda yer alacak bi çatı olacak :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

çatıcı abiler burası aralık kalmış  :iblush:
Tüm kirişlerin montajı yapıldıktan sonra oralara ayar vereceklerdir @Tolga

Çevrimdışı TØLGA

Tüm kirişlerin montajı yapıldıktan sonra oralara ayar vereceklerdir @Tolga
tamam'da resmi neden kaldırdın ki ? :D :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz