Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5707777 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALBATROS

Alıntı
Belediyemiz tarafından yaptırılan merkezi ihaleye sunduk ve Beşiktaş ihale sonucu bu merkezi üç yıllığına kiraladı.

3 yıllığına kiralamışız

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tıpkı böyle bir şey Yapılsa , Teknik açıdan mümkün mu acaba , Tehlike oluştururmu , Çatı taşırmı kafamda deli sorular @ahmetx
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Murat HAzinedar cevval birine benziyor helal olsun...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi Stadın onune Heykelden ziyade , Yeni açıgın tam üstüne Çatıya Bir heykel olabilir mi düşüncesindeyim , Böyle Yeni açıgın üzerinden sahaya bakan bir kartal Tıpkı Vodafone Arena amblemindeki gibi bir şey olabilir mi acaba , Çatı taşıyabilirmi böyle bir şeyi agırlıgı yani :alala:
çatıya heykel mi olur len.nereye sabitliyeceksin membran üzerine mi? @Yunus Emre Dökmeci
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2015, 15:07:58
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Tıpkı böyle bir şey Yapılsa , Teknik açıdan mümkün mu acaba , Tehlike oluştururmu , Çatı taşırmı kafamda deli sorular @ahmetx
necmi abiye titreşim gönderdiğinin farkında mısın şimdi gelir :D :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

Alıntı
Fikret Orman'ın kendisinin de başkanı olduğunu kaydeden Murat Hazinedar, "Semtimin takımı olduğu için emrindeyim. Başkan tarihi bir iş yapıyor. İnönü Stadı'nın yapımında büyük bir risk aldı. Stadı yeniden inşa ediyor. 1 yıl 3 ay oldu. Herkes ne zaman biteceğini soruyor. Böylesine büyük bir projenin 2 yılda bitirilmesi büyük bir başarıdır. 2016'da bittiğinde benim de büyük bir sürprizim olacak. Hazırlığını yapıyoruz" şeklinde konuştu.

stadyum 2016 da bitecekmiş.Başkanın dili sürçmüş.

Çevrimdışı ahmetx

basket arena için Fikret Orman söylediğiniz oraya basket arena yapacağız projesini bitirdik dedi .Hazinedar nereyi söylemiş acaba?

çatıya heykel mi olur len.nereye sabitliyeceksin membran üzerine mi? @Yunus Emre Dökmeci
Membranı Tutan Dikey Çelik kirişlere sabitleyeceksin :icool: @ahmetx abi
Bende zaten olsun demiyorum ki abi , Olabilir mi diyorum teknik açıdan mumkunmu , taşırmı , Tehlike oluştururmu diyorum :bandit:

Çevrimdışı samet67

Çatıcıların sarı vinç kapalı-yeni açık köşede merdiven prekastı takıyor  :claps: :claps:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Membranı Tutan Dikey Çelik kirişlere sabitleyeceksin :icool: @ahmetx abi
Bende zaten olsun demiyorum ki abi , Olabilir mi diyorum teknik açıdan mumkunmu , taşırmı , Tehlike oluştururmu diyorum :bandit:
çelik yatay kirişlere diyorsun galiba, bilemiyorum tehlike oluşturabilir. @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı ahmetx

3 yıllığına kiralamışız
3 yıllık çok az.En az 20 yıllık olsaydı neyse kongre üyelerimiz faydalansınlar @ZEKI hocam gibi.

Çevrimdışı ahmetx

çelik yatay kirişlere diyorsun galiba, bilemiyorum tehlike oluşturabilir. @Yunus Emre Dökmeci
Yok yatay kirişlerin üzerine gelecek olan dikey kirişlere diyorum @ahmetx abi
Renderdeki dikey kirişlere yani sahaya doğru bakan kirişlere :bandit:

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı ozan062

alıntıdır
*nisan ayı itibariyle ise vodafonearena için harcanana rakam 200 milyonTL'yi bulmuştur.bunun finansmanı ise krediler aracılığıyla yapılmıştır

eveet arkadaslar haylice paracıklar gitmiş stadımıza dahada var bi 100milyon daha...diye dusunuyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hamza

Timsah Arenadaki tisah kafasina o kadar laf syledikten sonra kendi stadimiza boyle bisey istemek sacma dil mi. Ayrica benim dusuncem catinin uzerine konacak bir heykel kadar sacma ve cocukca bisey olamaz, o guzelim sutunlari ve catiyi ikinci plana atar. ayni seyi bursa sporun stadi icin de dusunuyorum, o timsah kafasi kadar sacma bisey olamaz rezil ettiler stadi  :iscrewy:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

prekast kamyonunu yakalamış yeniaçık köşede

bizde prekast niye yavaş diyoruz,belli ki fabrikada hala iş devam ediyor. @FARUK

Çevrimdışı TØLGA

bizde prekast niye yavaş diyoruz,belli ki fabrikada hala iş devam ediyor. @FARUK
benim bildigim son prekast'da dökülmüştü , sadece stadyumda değil hepsi.
hatta fotosu flende atılmıştı buraya  :ok:
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2015, 16:36:03 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ErsinA.

fabrikada imalat 15 gün kadar önce bitti. twitterda son prekast döküldü diye resim paylaşmışlardı.

Çevrimdışı asi_kartal

Artık kaba bitti sadece bir kaç iş kaldı mükemmel bir stat bizi bekliyor. Tribünün kemik kısmını gördük ne olacağını biliyoruz bu saatten sonra koltuk dizaynı, çatı ve iç dekorasyona yönelmemiz lazım ama en ufak bir bilgi, görsel klup tarafından sunulmadı henüz   :alala:

Şuan özellikle çatı (görünüşünden ziyade ambiyansa pozitif etki yapan malzeme çeşidi) ve iç dekorasyonu merak ediyorum açıkcası.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Fatih

bursa stadının localarını incelemek isteyenler varsa buyursun

http://www.bursaspor.org.tr/bs/timsaharena/dosya/tanitim.pdf
Biraz geçirzinho olmuş Ahmet abi... bursaspor affetmemiş  :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı FARUK

benim bildigim son prekast'da dökülmüştü , sadece stadyumda değil hepsi.
hatta fotosu flende atılmıştı buraya  :ok:

aynen öyle tolga

@ahmetx abi sorun üretimde değil stada girdirmek sorun şuan hepsi hazır
önce nasıl oluyordu kamyon içeri geliyor beyaz vinç indiriyordu genellikle diğerlerini etkilemiyordu
şimdi oradan sadece paletli içeri çekebiliyor