Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5709808 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

2. maddeyi tam anlatamadım demek istediğim şuydu. @Necmi , @Serkan_KaNaDa

Lütfen benim görüşümü savunmayın @ahmetx abi  :kop: :kop:
o görüşle ne fırcalar yedim orada önemli olan çıkış kapısı var olması ve açıl durumda izdiham sistemini yaratmamak seyirciyi anında tahliye etmek  :evillol:
Malum mimar efendi çizerken böyle çizmiş işte  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Melekcik

Ben stat iyi transfer iyi teknik direktör ile döner bu devran diye umut ediyorum ama anca umut ediyoruz işte. Sinir krizleri geçiriyoruz artık.

Konu dışı yaptık da bu şimdiye kadar haklarıda var stadın arkasına saklandılar herkezin hatası oldu futbolcunu seyircinin yönetimin bilicin gitmiyor bir noktadan sonra bu böyle gider ama başkan stad bitiğide o transferi yaparmı büyük soru işareti ki yapmayacak basit hesap iki iyi stoper alınsa idi birde sağ bek burda olmazdı
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

Lütfen benim görüşümü savunmayın @ahmetx abi  :kop: :kop:
o görüşle ne fırcalar yedim orada önemli olan çıkış kapısı var olması ve açıl durumda izdiham sistemini yaratmamak seyirciyi anında tahliye etmek  :evillol:
Malum mimar efendi çizerken böyle çizmiş işte  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
@ALI RIZA gel arkadaşım bensana çıkış kapısını başlımız da açıklayım sende rahatla mimarda  :upto: :upto: :upto: :upto:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA gel arkadaşım bensana çıkış kapısını başlımız da açıklayım sende rahatla mimarda  :upto: :upto: :upto: :upto:
Geliyorum @Melekcik anlat bana

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Konu dışı yaptık da bu şimdiye kadar haklarıda var stadın arkasına saklandılar herkezin hatası oldu futbolcunu seyircinin yönetimin bilicin gitmiyor bir noktadan sonra bu böyle gider ama başkan stad bitiğide o transferi yaparmı büyük soru işareti ki yapmayacak basit hesap iki iyi stoper alınsa idi birde sağ bek burda olmazdı

yapmazsalar o zaman yaşasın şerefli 2.likler... neyse haklsınız daha fazla konu dışı yapmayalım. sabır ya sabır...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı muhendis

Arkadaşlar yorumlara daha fazla dayanamadım yaxmak zorunda kaldım.Eğer bir takımın taraftarı lig maçında hem de bu kadar önemli bir maçta tribünlerin yarısı cezalı olup kapalı olmasına rağmen 20000 kişilik Başakşehir stadının yarısını İstanbul da dolduramıyorsa kimse 42000 kişilik stad neyimize yetecek demesin.Haa birileri diyorsa ki Liverpool maçında 80000 kişilik stadı doldurduk cevabım şu olur; maalesef bizim gibi futbol kültürü oluşmamış toplumlarda işte böyle taraftar kendi takımını değil İngilizin Liverpool unu Tottenham ını izlemeye heves eder.ondan sonra da Başakşehir maçına ne gidecem ya kimi izleyecem der.Arkadaşım bu zihniyet ezik zihniyettir kimse kusura bakmasın bu 42000 kapasite adam olana çok bile.herkese selamlar...

Çevrimiçi Necmi

Ciktigi hafta aldim vodafone arenadan kombinemi.
Begenmeme sebebim ise daha guzeli daha iyisi olabilirdi diye eleştiriyorum.
güzellik kavramı görecelidir senin beğendiğin gibi yapılsa bu her kes tarafından beğenilecekmi milyonlarca beşiktaş taraftarı ve milyonlarca beğeni çizgisi var kime göre daha güzel.
Daha iyisi yapılabilirdi diyorsan orda duracaksın bu ülkedeki değil avrupadaki statlardan bile daha kaliteli bir stad yapılıyor neye göre daha iyi kalite açısından tepedeki dört staddan biri bizim stadımız hatta birçok nitelik açısından dört stad içinde en iyisi ve o dört stad içinde san mames yok futbol stadlarını kasdediyorum yoksa birleşik devletlerde muhteşem stadlar var.
Şimdi isimlerini dillendirmeyeyim ama Beşiktaş inşaat AŞ ye sırf bu stadı yaptığı için iki tane stad yapım teklifi geldi her iki stadda baş yapıt olacak stad biri asyada diğeri avrupada pazarlık aşaması olduğu için dillenmemesi gerekiyor anlaşma sağlanırsa öğrenirsiniz.
Şimdi sen beğenmediğin içinmi bu stad kötü bir stad oluyor yada senin beğenin tüm Beşiktaş taraftarının üzerindemi bu nasıl bir düşünce benim ölçüme göre bir yapıyı çoğunluk beyeniyorsa o yapı güzel bir yapıdır bir kaç kişinin çirkin demesiyle çirkin olmaz daha önce buralarda üzerinde kartal olan hilkat garibesi şeyi isteyenlerde oldu bir taraftarın çizdiği şeyin proje olduğunu sanıp neden vaz geçildi diye birde hesap soruyorlardı.
Güzellik estetik bakış açısıdır tartışma olmaz herkesin beğenisi farklı ama iyilik somut bir kavramdır bana avrupada bundan daha iyi özelliklere sahip bir stad söylesene birde kabası daha yeni bitmiş bir stadın nasıl iyi olmadığını söyleyebilirsinki belki dediğin gibi iyi olmayacak ama dediğim gibi belki çünkü daha ortada mukayese edebileceğimiz bir şey yok şu ana bakılırsa yapılana ben onlarca uygun fiyatlı marka sayarım ama türkiyede en iyisi olan vitra kullanıyorlar, mesela seramikle geçebilecekleri tuvaletlere mozaik kullanıyorlar aşağı yukarı seramiğin dört katı bir maliyeti vardır.
700 TV sipariş edildi ve vodafone a özel banta konulup imal edildi. Bunlar localara konmayacak sadece stadın her yerinde olacak vodafone teknoloji için 5 M$ ayırmıştı anlaşma gereği şu anki bütce 10 M$ ı geçmiş ve şu anda teknolojik olarak dünyanın en iyisi olacak.
Neden stadlar doğal taş kaplama yapılmıyor biliyormusun çok pahalıya geldiği için bu gün öğrendim küfegi kaplama 25000 metre kareymiş  5000 metre karesinin bugün hakedişini vermişler bu stadda hiç bir kalemde kalitesizliğe izin verilmiyor daha iyisi som altın musluktur herhalde gene diyorum güzellik görecelidir sınırı yoktur ama iyi olmanın sınırı vardır @riza calli

Çevrimiçi Necmi

Benim yazılarım ortada başkanı severim ama onun başkanlığı boyunca sportif başarı geleceğini düşünmüyorum iki senedir treni kaçırdılar. Stad olsa dair 2 maç fazla kazanırdık hepsi bu
ama işte kazandığın o iki maç seni şampiyon yapar :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimiçi Necmi

statta gecıkmeyen ne varkı alısık ozumsedık artıkkk oluruna bıraktık :lol:
geciken ne var yada neye göre gecikiyor bir günde stad bitirileceğini sanan sabırsız taraftara göremi işin bir programı var ve şimdilik o programa göre gidiyor bir aksama yok programa göre açıklayayım bari sözlü olarak Ağustos ayının sonlarına doğru stad maç oynanır hale gelecek ama oynanmayacak iş bitecek ama büyük ihtimal çimin oturması beklenecek ve gerek bjk nin kullanacağı alanlar gerek dış peyzaj bu tarihden sonraya kalacak bana göre kule ve duvar kısımlarıda kalacak ama programa göre bitecek bana göre taş kısımlar yıl sonu anca biter ama firmaya göre ağustos ayında teslim edecekler yani özetle eylül ayında bu stadda maç oynanacak @serti67
not: programa göre alacalının işi mayısın ilk haftası bitecek şu anki duruma göre programının önünde bitirecek gibi görünüyor
çelik kirişler nisanın başında başlaması gerekiyordu ve 25 mayısda bitmesi gerekiyor
çatı kolonlarının 20-25 nisan arası bitmesi gerekiyor
gördüğünüz gibi bir gecikme söz konusu değil ama bundan sonra olmayacakta değil programın var olması program dahilinde gidecek anlamı taşımıyor
Başkan stadı ağustos ayında istiyor ve büyük baskı var emin olun ağustosta da büyük ihtimal verecekler ama oynanabilir olmayacak :evillol: belkide olur gerçekten çimin ekilip kök salması için iki ay yeterli olursa eylülün ilk maçını kendi stadımızda yapabiliriz ama sanmıyorum o kadar bekledik bir kaç hafta daha bekleyebiliriz hem milli maç arası giriyor hemde fikstüre göre avantajlı bir durum olur eylül sonunu bekleriz birazda iş fikstüre bağlı olur yani sonbaharın ilk ayı olimpiyat için zor değil keyifli bile olur

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

bu arada yukarda biraz sızıntı yaptım :evillol: muhtemelen bir fırça yiyeceğiz  :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

geciken ne var yada neye göre gecikiyor bir günde stad bitirileceğini sanan sabırsız taraftara göremi işin bir programı var ve şimdilik o programa göre gidiyor bir aksama yok programa göre açıklayayım bari sözlü olarak Ağustos ayının sonlarına doğru stad maç oynanır hale gelecek ama oynanmayacak iş bitecek ama büyük ihtimal çimin oturması beklenecek ve gerek bjk nin kullanacağı alanlar gerek dış peyzaj bu tarihden sonraya kalacak bana göre kule ve duvar kısımlarıda kalacak ama programa göre bitecek bana göre taş kısımlar yıl sonu anca biter ama firmaya göre ağustos ayında teslim edecekler yani özetle eylül ayında bu stadda maç oynanacak @serti67
not: programa göre alacalının işi mayısın ilk haftası bitecek şu anki duruma göre programının önünde bitirecek gibi görünüyor
çelik kirişler nisanın başında başlaması gerekiyordu ve 25 mayısda bitmesi gerekiyor
çatı kolonlarının 20-25 nisan arası bitmesi gerekiyor
gördüğünüz gibi bir gecikme söz konusu değil ama bundan sonra olmayacakta değil programın var olması program dahilinde gidecek anlamı taşımıyor
Başkan stadı ağustos ayında istiyor ve büyük baskı var emin olun ağustosta da büyük ihtimal verecekler ama oynanabilir olmayacak :evillol: belkide olur gerçekten çimin ekilip kök salması için iki ay yeterli olursa eylülün ilk maçını kendi stadımızda yapabiliriz ama sanmıyorum o kadar bekledik bir kaç hafta daha bekleyebiliriz hem milli maç arası giriyor hemde fikstüre göre avantajlı bir durum olur eylül sonunu bekleriz birazda iş fikstüre bağlı olur yani sonbaharın ilk ayı olimpiyat için zor değil keyifli bile olur
Ya zaten bu yapının tam anlamı ile bitmesi normalde minimum 36 ay tamam bizde bazen yakınıyoruzda bazende eleştirmek için eleştiri oluyor bunu baştan söylense 3 senede bitrilecek deseler herkez rahat ederdi en başta
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2015, 00:41:13 Melekcik ]

Çevrimdışı ALI RIZA

bu arada yukarda biraz sızıntı yaptım :evillol: muhtemelen bir fırça yiyeceğiz  :bandit:
O sızıntıyı biliyorum  :bandit: :bandit: @Necmi abi asla yalnız yürümeyeceksin ben yanındayım  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Olur olur böyle şeyler canın sağolsun prekastın iş planın önünde olması iyiymiş hiç beklemezdim @Necmi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALBATROS

köşeler açık olmadan da güzel çim oluyormuş demek ki

Çevrimdışı serti67

bak abı bana fırca atcam dıee acık verdınn:) ben arada kızdırayımm senıııııı ben genelleme burdakı yazılanlara latıfe yaptım sonucta bır plan varsa erkende gecte bıtmesı olasılık dahılındedırrr bazı ısler  olması gereknden once bazıları gec bıter totlde stat bıtımınde gecıkmeler olur dedıgn gıbı mac oynanır duzeyede gelse dısarlarda ıcerlerde halen devam eden ısler olucakk
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

Olur olur böyle şeyler canın sağolsun prekastın iş planın önünde olması iyiymiş hiç beklemezdim @Necmi
söylüyorum burda haftalardır mesela numaralıda kırım işi olduğu söylendi ama öyle bir şey yokmuş patır patır koyup gidecekler kırım işi falan yok zaten şu ana kadar yapmadılar bundan sonrada yapmayacaklar şu an karotla delikler açılıyor ama üç gün yağmur var ne derece etkiler bilemiyorum @Melekcik kırım işi olmadığına göre ay sonuna kalmadan bitireceklerdir prekast işini

Çevrimiçi Necmi

bak abı bana fırca atcam dıee acık verdınn:) ben arada kızdırayımm senıııııı ben genelleme burdakı yazılanlara latıfe yaptım sonucta bır plan varsa erkende gecte bıtmesı olasılık dahılındedırrr bazı ısler  olması gereknden once bazıları gec bıter totlde stat bıtımınde gecıkmeler olur dedıgn gıbı mac oynanır duzeyede gelse dısarlarda ıcerlerde halen devam eden ısler olucakk
valla programa göre içerde işler bitiyor  :D biraz viplerde işler belki kalabilir ama altı aylık bir programda bir iki hafta gecikme gecikme olarak görünmez yeterki fazlası olmasın @serti67

Çevrimdışı Melekcik

söylüyorum burda haftalardır mesela numaralıda kırım işi olduğu söylendi ama öyle bir şey yokmuş patır patır koyup gidecekler kırım işi falan yok zaten şu ana kadar yapmadılar bundan sonrada yapmayacaklar şu an karotla delikler açılıyor ama üç gün yağmur var ne derece etkiler bilemiyorum @Melekcik kırım işi olmadığına göre ay sonuna kalmadan bitireceklerdir prekast işini
İnşallah dediğin olur hava müsade etsede şu stadı bir bitirsek sen asıl küfeki işine nediyorsun şimdi benim bir şirkete takmam lazım şirket arıyorum kime takayım diye @Necmi  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı serti67

valla programa göre içerde işler bitiyor  :D biraz viplerde işler belki kalabilir ama altı aylık bir programda bir iki hafta gecikme gecikme olarak görünmez yeterki fazlası olmasın @serti67
dogru dıosun abı he daha hızlı olunabılecek bır planlama mumkunmuydu tabı mumkun du ama bunada sukur umarım program dısı gecıkmeler yasanmaz o satt bıze artık sart oglu sartt
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Engin

stad tartışmalarını görünce okuyup hemen tartışmanın bir yerinden ben de katılayım dedim. sonra toki arena'nın vodafone arena'dan daha güzel olduğunu savunan ifadeler görünce bunun neyini tartışayım diyerekten vazgeçtim :)
Ellerine sağlık @kcptl kardeşim hislerime tercuman olmuşsun böyle yazan arkadaşların bilmesi gereken bir şey var eleştiri tabiki olmalı ama arkadaşlar resmen gömüyor böyle eleştiri olmaz ayrıca neden objektif olacakmışız ki biz taraftarız tarafız yani tabiki bizim olanı öveceğiz seveceğiz hakemmiyiz biz tarafsız olalalım objektifliğe gerek yok zaten vodafone arenayı gören sarışınlar deli oluyor o bize herşeyi anlatıyor ne kadar haklı olduğumuzu anlamak için bir iki renkliye sorsunlar yeter. bence dünyanın en güzel stadıdır vodafone arena bu da benim fikrim ...  :akuma:
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2015, 01:37:13 Engin ]
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...