Ciktigi hafta aldim vodafone arenadan kombinemi.
Begenmeme sebebim ise daha guzeli daha iyisi olabilirdi diye eleştiriyorum.
güzellik kavramı görecelidir senin beğendiğin gibi yapılsa bu her kes tarafından beğenilecekmi milyonlarca beşiktaş taraftarı ve milyonlarca beğeni çizgisi var kime göre daha güzel.
Daha iyisi yapılabilirdi diyorsan orda duracaksın bu ülkedeki değil avrupadaki statlardan bile daha kaliteli bir stad yapılıyor neye göre daha iyi kalite açısından tepedeki dört staddan biri bizim stadımız hatta birçok nitelik açısından dört stad içinde en iyisi ve o dört stad içinde san mames yok futbol stadlarını kasdediyorum yoksa birleşik devletlerde muhteşem stadlar var.
Şimdi isimlerini dillendirmeyeyim ama Beşiktaş inşaat AŞ ye sırf bu stadı yaptığı için iki tane stad yapım teklifi geldi her iki stadda baş yapıt olacak stad biri asyada diğeri avrupada pazarlık aşaması olduğu için dillenmemesi gerekiyor anlaşma sağlanırsa öğrenirsiniz.
Şimdi sen beğenmediğin içinmi bu stad kötü bir stad oluyor yada senin beğenin tüm Beşiktaş taraftarının üzerindemi bu nasıl bir düşünce benim ölçüme göre bir yapıyı çoğunluk beyeniyorsa o yapı güzel bir yapıdır bir kaç kişinin çirkin demesiyle çirkin olmaz daha önce buralarda üzerinde kartal olan hilkat garibesi şeyi isteyenlerde oldu bir taraftarın çizdiği şeyin proje olduğunu sanıp neden vaz geçildi diye birde hesap soruyorlardı.
Güzellik estetik bakış açısıdır tartışma olmaz herkesin beğenisi farklı ama iyilik somut bir kavramdır bana avrupada bundan daha iyi özelliklere sahip bir stad söylesene birde kabası daha yeni bitmiş bir stadın nasıl iyi olmadığını söyleyebilirsinki belki dediğin gibi iyi olmayacak ama dediğim gibi belki çünkü daha ortada mukayese edebileceğimiz bir şey yok şu ana bakılırsa yapılana ben onlarca uygun fiyatlı marka sayarım ama türkiyede en iyisi olan vitra kullanıyorlar, mesela seramikle geçebilecekleri tuvaletlere mozaik kullanıyorlar aşağı yukarı seramiğin dört katı bir maliyeti vardır.
700 TV sipariş edildi ve vodafone a özel banta konulup imal edildi. Bunlar localara konmayacak sadece stadın her yerinde olacak vodafone teknoloji için 5 M$ ayırmıştı anlaşma gereği şu anki bütce 10 M$ ı geçmiş ve şu anda teknolojik olarak dünyanın en iyisi olacak.
Neden stadlar doğal taş kaplama yapılmıyor biliyormusun çok pahalıya geldiği için bu gün öğrendim küfegi kaplama 25000 metre kareymiş 5000 metre karesinin bugün hakedişini vermişler bu stadda hiç bir kalemde kalitesizliğe izin verilmiyor daha iyisi som altın musluktur herhalde gene diyorum güzellik görecelidir sınırı yoktur ama iyi olmanın sınırı vardır
@riza calli