Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5709832 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı aziz1903

Bu polemik cok sacma bence asil olan o stadi nasil gorsel bir mabet yapabilirsiniz konu bence bu olmali kucucuk İnonu stadinda ne takimlara sahayi dar ettik zindan ettik desibel rekoru kirdik o yuzden sikinti yok beyler rahat olun
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2015, 19:42:20 aziz1903 ]

Çevrimdışı ahmetx

2. maddeyi tam anlatamadım demek istediğim şuydu. @Necmi , @Serkan_KaNaDa
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

stadın üstünde  kartal  kafalı  bi  oyuncak olsaydı  tribünler kartal kanatı olsaydı böyle  uzaktan bakıldıgında BJK amblemi veya Kartal figürü olsaydı , merdiven boşlukları olmadan  insan  can güvenlği  düşünülmeden cıkıs kapısıs her tribünde sadece  2 tane olsaydı ...

hiç bir fonskyonu olmasına  teklnolojik olmasına veya  cevreci bi stat olmasına gerek yoktu Tribünler 60 bin kişilik olması gerekirdi (dolması için değil ortamlarda konusurken en büyük benimki demek için )

ozmana  en iyisi olurdu belki.
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2015, 19:48:30 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı ahmetx

stadın üstünde  kartal  kafalı  bi  oyuncak olsaydı  tribünler kartal kanatı olsaydı böyle  uzaktan bakıldıgında BJK amblemi veya Kartal figürü olsaydı , merdiven boşlukları olmadan  insan  can güvenlği  düşünülmeden cıkıs kapısıs her tribünde sadece  2 tane olsaydı ...

hiç bir fonskyonu olmasına  teklnolojik olmasına veya  cevreci bi stat olmasına gerek yoktu Tribünler 60 bin kişilik olması gerekirdi (dolması için değil ortamlarda konusurken en büyük benimki demek için )

ozmana  en iyisi olurdu belki.
bir an için ne diyo bu dedim yaşını 12-13 zannettim :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bir an için ne diyo bu dedim yaşını 12-13 zannettim :lol:

son okudugum  2 ,3 sayfanın özeti :)

Çevrimdışı celiker1

@Necmi abi aylar önce bizim stadyum ile Gs'nin stadyumunun trübünlerinin sahaya uzaklığının gösterildiği bir proje örneği paylaşmıştın.Onu tekrar paylaşabilir mîsin?Bir çok arkadaş için aydınlatıcı olacaktır.O karşılaştırmayı gördükten sonra soruyorum arkadaşlara hangi stadyumda maç izlemek isterdiniz?Rakip futbolcular hangi stadyumda oynamak istemezdi?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi aylar önce bizim stadyum ile Gs'nin stadyumunun trübünlerinin sahaya uzaklığının gösterildiği bir proje örneği paylaşmıştın.Onu tekrar paylaşabilir mîsin?Bir çok arkadaş için aydınlatıcı olacaktır.O karşılaştırmayı gördükten sonra soruyorum arkadaşlara hangi stadyumda maç izlemek isterdiniz?Rakip futbolcular hangi stadyumda oynamak istemezdi?
tabiki vodafone arenada oynamak istemiyorlar daha simdiden gs nin stad yayik baskisi olmayan bi stad bizde 40 bin kisinin cikaracagi ses direk sahaya nufus edecek ses kesinlikle dagilmayacak bi bitsede herkes gorse :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu arada cati kirisleri biraz gecikti ben 2-3 tanesinin takilacagini dusunuyordum bugune kadar takmadilar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

Bu arada cati kirisleri biraz gecikti ben 2-3 tanesinin takilacagini dusunuyordum bugune kadar takmadilar :)
statta gecıkmeyen ne varkı alısık ozumsedık artıkkk oluruna bıraktık :lol:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı TØLGA

küfeki işi gecikmicek allahın izniyle hızlı çıktı keratalar :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

sana bişey söyliyim mi geciken hiç bi iş yok şuan herşey programa göre gidiyor oluruna değil iş planına göre gidiyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Çevrimdışı serti67

sana bişey söyliyim mi geciken hiç bi iş yok şuan herşey programa göre gidiyor oluruna değil iş planına göre gidiyor :)
ozamn iş planı geecc kaldıı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı samet67

Bu takım bende ne stad hevesi bıraktı ne de başka birşey  :s20: :s20:

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Bu alanlar bu şekilde mi kalacak yoksa boya falan olacak mı?
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı TØLGA

Bu alanlar bu şekilde mi kalacak yoksa boya falan olacak mı?
büyük ihtimal ytongların üstüne yapılan alçı ile kapatırlar :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hakan Gülcan

büyük ihtimal ytongların üstüne yapılan alçı ile kapatırlar :biggrinking:

Eyvallah  :tabe:
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Gözünü seviyim yeni sezona yetiş Vodafone Arena.  Ya bu devran senin açılışınla birlikte döner yada 20 senede 3 şampiyonluklara devam ederiz  :by2: :s20: :s20:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Melekcik

Öncelikle herkeze iyi geceler sabah ki sayfaladı okuyarak geldim. Güzellik görecelidir bunu bir kenara koyacak olursak bu stadın çıkışlarını beğenmeyip bursanın kale arkasını övmek düşündürücü bu dortmutdada var takımım için konuşmuyorum. Bir resim var çıkışları gösteren kale arkası rezalet tirübünden çok çıkış var yine tekrarlıyorum güzellik görecelidir ama locanın bulunduğu yer olsun enkötü loca açısı ve tek kat kale arkalı tribün ve luna park gibi dış cepeli yer mi vodafone arenadan mı iyi.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi Necmi

@Efe dedik ya çarşamba günü gelecekler diye :D

Çevrimdışı Melekcik

Gözünü seviyim yeni sezona yetiş Vodafone Arena.  Ya bu devran senin açılışınla birlikte döner yada 20 senede 3 şampiyonluklara devam ederiz  :by2: :s20: :s20:
Benim yazılarım ortada başkanı severim ama onun başkanlığı boyunca sportif başarı geleceğini düşünmüyorum iki senedir treni kaçırdılar. Stad olsa dair 2 maç fazla kazanırdık hepsi bu
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Easthanbool

Stada çok fazla anlam yüklemeyin derim lanet olası sistem değişmedikçe  üzülen yine biz olacağız çünkü :s20: :s20:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Benim yazılarım ortada başkanı severim ama onun başkanlığı boyunca sportif başarı geleceğini düşünmüyorum iki senedir treni kaçırdılar. Stad olsa dair 2 maç fazla kazanırdık hepsi bu

Ben stat iyi transfer iyi teknik direktör ile döner bu devran diye umut ediyorum ama anca umut ediyoruz işte. Sinir krizleri geçiriyoruz artık.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Altuğ

forumda mı yasaklandı...neler oluyor...

Biz sadece bakım esnasında kapanırız  :bandit: