Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5711189 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

tribün ısıtması olmayacağı kesinleştimi belki eklerler projeye  :iscrewy:
Resmi twitter hesabına sormuş geçen birisi, olucak denilmiş..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Erçin

vay arkadaş.. bu rampada fena iş varmış.. bitmek bilmedi..  :s20:

Çevrimdışı ALI RIZA

Vodafone arena tüm ayrıntıları düşünülmüş bir stadyum. :super:
2 yıldır her ayrıntısına dikkat ediyorum ancak 4 tane gözümü tırmalayan şey bulabiliyorum  :D

1.Futbolcu çıkış tüneli.(Alttan verilebilir miydi?)
2. @ALI RIZA iyi bilir  :D kapalı alttaki ortadaki merdiven ve çıkış (kapalı ortaya vip koltuk koyup çıkışları ve merdivenleri aynen numaralı vipteki gibi yapıp bu problem çözülebilir miydi?)
3.Eski açık köşedeki yırtıkların üzerindeki çıkışlar
4.Eski açık da kolonların seyrekleşmesi

çatal merdivenler bile artık gözüme kötü görünmüyor. :lol:
1-2 cevabı @ahmetx  Neden olmasın zemin yükseltilecek birkaç basamak eklenebilir...! tribün ile saha arası 30 cm olacak...!

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Forum acildigindan beri hergün yorumlari okumusumdur..ve hic birgün bugünkü gibi stat yerin dibine sokulmamisdir..resmen keyfim kacdi bugün he..stadi canli kendi gözlerimle gördügüm icin su dicem sadece..bu Stat bitikden sonra negativ yorum yapan cogu arkadaslarin fikri degisecek..stadin acilmasini bugünden itibaren daha cok Iple cekiyorum.  :super:

Çevrimdışı ahmetx

1-2 cevabı @ahmetx  Neden olmasın zemin yükseltilecek birkaç basamak eklenebilir...! tribün ile saha arası 30 cm olacak...!

bundan bahsediyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı celiker1

Genel olarak kıyaslan üç stad var şu an forumda.Bizîm,Gs'nin ve Bursa'nın stadyumları.Gs'nin stadyumda ortada kalan vip ve locaların geriye doğru yüksekliğinden dolayı üst katlar çok geride kalıyor olup,ambians olarak maçın îçine giremîyorlar.Sadece kale arkası alt katta trübün yapıyorlar.Ayrıca Gs'nin stadında ses net çıkmıyor,birbirine karışıyor.Bursa'nın tek kale arkası trübünü olup,tek kat olduğundan dolayı geriye doğru yatay şekilde uzuyor trübün.Bizim kale arkalarında üst trübün ekstra diklikten dolayı alt trübünün üstüne biniyor ve bence tek kata göre kat ve kat daha güzel oldu.Stad açılınca anlayacaksınız ne demek îstediğîmi.Şöyle diyeyîm mesela bîlen arkadaş varsa cevaplasun lütfen.Bizim ikinci katta en öndeki şahış ile Ga'nin ikinci katındakş en ön adamın saha çizgisine uzaklığı kaç metredir?Emin olun 3-4 metre fark vardır en az.Bu yakınlık farkı yanında bizim tüm klüplerin stadlarından farkımız kapalı üst katında eski kapalı teübüncülerimizin bir çoğu tine olacak.Çoğu trübünler kapalıdaki yerlerinî bırakarak kale arkasına geçmek zorunda kaldı.Bu bizde olmayacak.İyi günler herkese..
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Resmi twitter hesabına sormuş geçen birisi, olucak denilmiş..
evet olacakmış bend eyeni öğrendim.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

bundan bahsediyorum.
Orta kısım kazılır yapılır ama öyle o kadar alan yoktu..! çıkış süper olacak emin olun

Çevrimdışı ahmetx

Orta kısım kazılır yapılır ama öyle o kadar alan yoktu..! çıkış süper olacak emin olun
nasıl yok? san mames le hemen hemen aynı uzaklıkta tribünler.@ALI RIZA

Çevrimdışı 19ali03

en güzel stad olmayabılır ama en anlamlı ve BİZİM  için en güzeli tabiki VODAFONE ARENA

Çevrimdışı 19ali03

stadımız çok değil 2 yıl önce bizim için ÇÖLDEKİ SERAP gibiydi ama şimdi GERÇEK OLDU

Çevrimdışı ALI RIZA

Kazarsın kazmasına ne kadar kazacaksın ? zaten yukarı çıkacak merdivenlerden taraftarlar arasından çıkacak..!
Mimar efendi çizmiş...! ben haykırıyorum mimar neye göre çizmiş diye  :akuma: :akuma:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Nisan 2015, 16:16:28
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ozan062

stadyum sadece kapasite ve loca değildir, öyle olsa güney amerika stadyumları dünyada örnek gösterilirdi.

ama geçimini saglayanlar için lazım bizim gibi mesala
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

fulbolcu çıkışı evet alttan yapılabilirdi ama buda temel kotunun o kısımda daha alt kota inmesi demekti, keza drenajda düşünüldüğünde yapılmamıştır diye düşünüyorum, olayın kar zararına bakınca mantıklı olan yapıldı kanatimce, alttan çıkışı sanırım rakip takım topçularına baskı kurmak için savunuyorsunuz, onada sözüm şudur altı üstü 2 dakkada sürmez o koridordan çıkmaları 90 dakika baskı yaptıktan sonra bi önemi olmaz
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

timsah arenanın kale arkası tiribün bütünlüğünü savunan arkadaşlarada şunu söylüyorum acaba o bütünlük kaç maçta olacak kaç maç bursaspor taraftarı stadı dolduracak? keza benim için bütünlük hikaye içini doldurduktan sonra Beşiktaş taraftarı her halukarda baskısını kurar

Çevrimdışı ahmetx

fulbolcu çıkışı evet alttan yapılabilirdi ama buda temel kotunun o kısımda daha alt kota inmesi demekti, keza drenajda düşünüldüğünde yapılmamıştır diye düşünüyorum, olayın kar zararına bakınca mantıklı olan yapıldı kanatimce, alttan çıkışı sanırım rakip takım topçularına baskı kurmak için savunuyorsunuz, onada sözüm şudur altı üstü 2 dakkada sürmez o koridordan çıkmaları 90 dakika baskı yaptıktan sonra bi önemi olmaz
futbolcu çıkışından dolayı kaybedilen 54 vip koltuğun derdindeyim. @LVNT.GEMICI

Çevrimdışı FARUK

yok abi @ahmetx hocam 54 vip koltuğun takipçisi  :evillol:

Çevrimdışı ozan062

Dünyanın en güzel stadı demek de çok komik oluyor.
Yöneticilerimiz çıkıp bu tarz söylemlerde bulunmasın lütfen:)
Ha dünyanın en güzel yerlerinden birindeki stad ibaresi doğru. Buna kimse karşı çıkamaz.

aynı fikirdeyim en güzeli değil zaten maddi olarak butce farkıda belli ediyor..
ki ben ilkkez gordum bruge macından once sadece devasa buyuklugu haricinde etkileyen birnokta yok heryer beton:)
betonu kapatacaz fakat bu seferde numaralı ve yeni acıktaki o koca devasa mekan beton kalacak oraya duzenlemeler yapılsın bitsin
bana sorarsanız kesin net kararmızı o zaman verelim cnk simdi zaten birsey ifade etmiyor ne çimi var ne catısı var:))
bu arada soylemeden edemem sahaya yakınlık cok farklı bir etki yaratacaktır onun için bitsinde kararımızı verelim
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2015, 16:31:24 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

futbolcu çıkışından dolayı kaybedilen 54 vip koltuğun derdindeyim. @LVNT.GEMICI
diyorumya kar zarar meselesi alta katı bir sıra fazla yap kaç tane vip koltuk kazanılır? şu bir gerçek herkesin herşeyi beğenmesi beklenemez benimde beğenmediğim başkalarının beğendiği noktalar vardır, sonuç olarak seyir keyfi yüksek daha modern bi stadda maç izlemenin zamanını bekliyorum maç başladımı dünyayla bağım kopar maça adapte olurum o nedenle bi an önce stadımızın açılmasını istiyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Genel olarak kıyaslan üç stad var şu an forumda.Bizîm,Gs'nin ve Bursa'nın stadyumları.Gs'nin stadyumda ortada kalan vip ve locaların geriye doğru yüksekliğinden dolayı üst katlar çok geride kalıyor olup,ambians olarak maçın îçine giremîyorlar.Sadece kale arkası alt katta trübün yapıyorlar.Ayrıca Gs'nin stadında ses net çıkmıyor,birbirine karışıyor.Bursa'nın tek kale arkası trübünü olup,tek kat olduğundan dolayı geriye doğru yatay şekilde uzuyor trübün.Bizim kale arkalarında üst trübün ekstra diklikten dolayı alt trübünün üstüne biniyor ve bence tek kata göre kat ve kat daha güzel oldu.Stad açılınca anlayacaksınız ne demek îstediğîmi.Şöyle diyeyîm mesela bîlen arkadaş varsa cevaplasun lütfen.Bizim ikinci katta en öndeki şahış ile Ga'nin ikinci katındakş en ön adamın saha çizgisine uzaklığı kaç metredir?Emin olun 3-4 metre fark vardır en az.Bu yakınlık farkı yanında bizim tüm klüplerin stadlarından farkımız kapalı üst katında eski kapalı teübüncülerimizin bir çoğu tine olacak.Çoğu trübünler kapalıdaki yerlerinî bırakarak kale arkasına geçmek zorunda kaldı.Bu bizde olmayacak.İyi günler herkese..
Belki 50 Sefer Soylemişimdir bunu burada @celiker1
Bizim stadın yeni açık tribünü Bursa nın kale arkalarından Hem goruş açısı olarak hem ambians olarak hem baskı olarak hemde Kapasite olarak daha iyi olcak diye , Aynen senin dedgin gibi tek katlı kale Arkasında tribün Yukarıya doğru yatay şekilde uzuyor ve Ust taraf sahadan giderek daha çok uzaklaşıyor !
Bizim Yeni açık Tek kat olmasına rağmen Ust kat , Alt kata doğru balkon gibi uzatıldığı için Ve dik olduğu için Ust kat adeta Sahanın içinde gibi duruyor ve sahaya çok iyi hakim yani sahaya oldukça yakın ve butunluk saglanıyor bu nedenle Bizim yeni açık tribün Turkiyede ki en etkili ve baskılı tribün olacak Açık ve Net !!
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2015, 16:34:37 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

bugüne kadar bir sürü forumda stadımızla ilgili yorumlar okudum eski açığın göze hoş geldiğini ilk defa birinden duyuyorum ama herkesin görüşü kendine tabi  :money:
Eski açık benimde hoşuma gidiyor stadın dört tribünü dördüde birbirinden farklı orda bin koltuk eksik diyemi kötü oluyor bence stadın simetrisini bozan yeni açık siz kapasite gözüyle bakıyorsunuz ama göze hoş gelmesini kullandığın zaman işin içine estetik girer ve tek farklı tribün yeni açıktır neden o zaman her yer çift katken yeni açık tek kat demiyorsunuz aslında mimari olarak baktığında yeni açık görünümü bozuyor ha orası yedi sıra fazla olunca estetiği bozmuyorda eski açık yedi sıra az oluncamı estetiği bozuyor eski açıkta kusur var diyorsanız o zaman yeni açıktada tam tersi kusur var yani olaya estetikten uzak duygusal bakıpta başkasının zevklerini eleştirmek nasıl bir durum oluyorki :alala: kimisi simetriden hoşlanır kimisi asimetriden hoşlanır ve asimetriden hoşlananların sayısı emin ol daha fazla @ALBATROS

Çevrimdışı ahmetx

diyorumya kar zarar meselesi alta katı bir sıra fazla yap kaç tane vip koltuk kazanılır? şu bir gerçek herkesin herşeyi beğenmesi beklenemez benimde beğenmediğim başkalarının beğendiği noktalar vardır, sonuç olarak seyir keyfi yüksek daha modern bi stadda maç izlemenin zamanını bekliyorum maç başladımı dünyayla bağım kopar maça adapte olurum o nedenle bi an önce stadımızın açılmasını istiyorum.
alta sıra eklenmesini kastetmemiştim. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Belki 50 Sefer Soylemişimdir bunu burada @celiker1
Bizim stadın yeni açık tribünü Bursa nın kale arkalarından Hem goruş açısı olarak hem ambians olarak hem baskı olarak hemde Kapasite olarak daha iyi olcak diye , Aynen senin dedgin gibi tek katlı kale Arkasında tribün Yukarıya doğru yatay şekilde uzuyor ve Ust taraf sahadan giderek daha çok uzaklaşıyor !
Bizim Yeni açık Tek kat olmasına rağmen Ust kat , Alt kata doğru balkon gibi uzatıldığı için Ve dik olduğu için Ust kat adeta Sahanın içinde gibi duruyor ve sahaya çok iyi hakim yani sahaya oldukça yakın ve butunluk saglanıyor bu nedenle Bizim yeni açık tribün Turkiyede ki en etkili ve baskılı tribün olacak Açık ve Net !!
Kesinlikle :claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."