Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5710508 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 06 Nisan 2015 (13:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

konumuz değil uzatmakta istemiyorum ama passoya karşı olmanın muhafazakarlık ile ne alakası var Yunus
Bence Alaksı var @SDemirsoy
Passo kimin ?? Aktif Bankın ! Aktif bank kimin ? C.Başkanının damadının ! Millet neden itiraz ediyor Sanıyorsunuz??? İnsanlar Hükümet yandaşına Kazandırmak istemiyor ! Neden Passoyu Protesto eden kesimin Ataturkçu ve Solcu Gruplar olduğunu hiç duşundunmu ???
Ben Solcu falan değilim ama Bu sisteme ve Hukumete karşıyım Dinimede Son derece baglıyım @SDemirsoy
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı riza calli

Bu stadı biz kendimiz yapiyoruz.anitlar kurulu war belediyesi war başbakanı cumhurbaşkanı war bir suru siyasi olay icinden stat yapiyoruz.ama 5 sene sonra bunlar unutulacak.ve niye orasi kucuk burasi boyle denmeye baslanacak.estetik konusuna gelince eski inonude ne kadar estetik yoksa yenisindede yok.dis hatlarindan bahsetmiyorum.tvden izleyen biri icin

Beşiktaş da kartalların diyarı zaten.. milleti kötülemek için kendini çürütüyorusun...
sembol böyle birşeydir zaten, takıla takıla timsaha mı takıldın koskoca stadda  :D

:evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Serjo

Yeni açık bi bitsin
o zaman kıyaslayın tribünleri
rakip kalecilerin korkulu rüyası olacak  :bandit:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı salih

Bu stadı biz kendimiz yapiyoruz.anitlar kurulu war belediyesi war başbakanı cumhurbaşkanı war bir suru siyasi olay icinden stat yapiyoruz.ama 5 sene sonra bunlar unutulacak.ve niye orasi kucuk burasi boyle denmeye baslanacak.estetik konusuna gelince eski inonude ne kadar estetik yoksa yenisindede yok.dis hatlarindan bahsetmiyorum.tvden izleyen biri icin
izleyelim bi öldürdün stadı abi  daha prekast bitmedi tv den izleyen biri olarak saha içinde estedik yok dedin .hemen nasıl varıyorsunuz bu kanıya

Çevrimdışı İrfan

Stadımızın dışarıdan diğer statlara nazaran daha ufak duruyor yarısı deniz seviyesinin altında kaldığı için... Bu biraz insanları yanılgıya düşürüyor bence...

Bazı insan böyle büyük görkemli olanlarını sever, bazısına kaplaması ışıklandırması filan güzel gelir... Buda göreceli bi kavram aslında...

Ben mesela Allianz Areana gibi çatlayan patlayan renkli statları seviyorum birde etrafı böyle belirli ölçüde boş ağaçlandırılmış veya başka tesisler olan, bazısı Santiago Bernabeu gibi sever daha böyle yapısal, tarihi, eski, şehir merkezinde filan..

Bizim konumumuz itibariyle öyle görkemli bir şey yapma şansımız yok zaten, ondan çevreye uygun bir stat yaptık. Her stadı kendi şartları içinde değerlendirmek gerekli.. Biz belki de İstanbul'un konum-büyüklük ekseninde en değerli arazisine yapıyoruz stadı...

TT Arena'dan çıkan adam anayola bakıyor sen çıkıp boğaza karşı sigaranı yakıyorsun boğaz kokusunu çekiyorsun içine adamlar egzoz kokluyor misal. 

Timsah Arena'nın veya TT Arena'nın bizimkine göre artıları eksileri vardır, Vodafone Arena'nın da onlara göre artıları eksileri vardır...

Ha naçizane fikrim de TT Arena'nın kapasitesiyle aynı kapasitede olsa bizim stadımız burada asla o daha iyi demezdi kimse :) Stat=Kapasite ölçüsünde değerlendirme yapan çok arkadaş var :) 
We are Electric..!

Çevrimdışı ZEKI

abi beni neden rahatsız etsin. 3 yaşından beri inönüye giden, 3 nesildir hasta Beşiktaşlı bir ailede yetişmiş hasta Beşiktaşlı bir adamım. senin dediğin mantıklı mı şimdi.. tartışmada üste çıkmak için insanları yalan yanlış itham etmek senin yaşına yakışıyor mu?
neyse meseleye dönecek olursak 2 kat loca yapmak için yeterince büyük bir stad olmadığını düşünüyorum öncelikle, bu sebeple alt kat üst kat uyumu sadece yeni açıkta olacak..
hee biz tek tribünle bile gs nin dandik taraftarını cepten çıkartırız ama stadımızın en iyi stad olmadığı gerçeğini bu durum da değiştirmiyor
Kimse kimsenin besiktasliligini sorgulamiyor yas olayina burda hic bir zaman girmiyoruz konuyu baska mercilere cekmeye calismayin. Lutfen laflariniza dikkat ediniz. Size soyleyecegim o kadar.

Çevrimdışı ZEKI

@keremfrat1 tesekkurler harika fotolar. Prekastcilarla konustun mu bugun?

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yldrmaydn

çatıdaki desteklerin dizimine bakarsak bir sabah ansızın pat pat pat dizip şekil yaparlar mı acaba :) iç halkada da çalışma başlarsa umutlar iyice yeşerir ağustos için..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 tesekkurler harika fotolar. Prekastcilarla konustun mu bugun?
tabiki :) abi hizlaniyorlar insallah :) @ZEKI

Çevrimdışı ALI RIZA

Beyler Passo vs geçelim stat a odaklanalım Akşam maçımız var ayrıca...!
Kerem Fotoğraf yolladı haber sitesinde yayımlandı Kapalı yeni açık köler süper olmuş çatı aparatları yakında gelir gene takılı...!

Çevrimdışı siyah-1903

Bu kadar cok degerlendirmeyi stad maketi, bir kac fotograf ve @FARUK hocamin yaptigi cizimler sonucunda mi ulastiniz? Daha stad bitmedi stada don bictiniz...

bizim stadın temel fonksiyonu kulübün staddan elde edeceği gelirleri maksimize etmek üzerine kurulu.. bunun analizini yapmak için 10 15 dk kafa patlatıp düzgün cümlelerle kendimi ifade edebilirim ama stadı baştan beri takip eden biri olarak nedenlerini sen de benim kadar biliyorsun zaten..
ekonomik olarak fb ve gs ye başkaldırmamız gerekiyor, yoksa başarı falan hikaye. bir yandan da mekanımızdan koparsak bizi biz yapan değerlerimiz gidecek.. bu gs için çok önemli olmayabilir çünkü tarihleri boyunca köklerinin bulunduğu semtin kulübü olmadılar, Mecidiyeköy dediğiniz yer de onlara verildiğinde şimdinin seyrantepesi kadar merkeziydi en fazla.. ama biz hep kökleri semtiyle iç içe olan bir kulübiz vs vs
hal böyle olunca yer kıstası var, kamu otoritesi regülatörleri var, rakiplerin senin en iyisini yapmaman için yaptıkları lobi faaliyetleri var (kimse bana eski açığın alçak kalmasını estetik algılarımız için falan diye açıklama saçmalığına düşmesin, herifler olabildiğince baltalıyor bizi. aynı durum belediyenin otopark alanını vermemesinde de var)...  bu kıstaslarla gönlünden geçen stadı yapamıyorsun.. ancak bu kadar oldu işte.. adam yukarı çıkamazsın dedi gömdük, ama başka bişey yapamadık.. kapalının arkasındaki yolu yer altına alıp oradan genişletemedik, haliyle eni dar bir alana mecburen çok dik bir stad yaptık.. evet elimizdeki koşulların en iyisi, ama asla daha fazla imkanı olan stadlar kadar iyi bir stad yapamadık.. kışın bi yerlerimiz donacağı zaman en azından devre arasında ısınacak kadar kapalı alanımız bile olmayacak.. tribünlere çıkmadan önceki alan olduğu gibi dışarının hava koşulları taşıyacak.. gelin bakın bu akşam kıçıkırık başakşehirin bile stadında tribün arkasındaki gezi alanları kapalı alan ve sıcacık..
neyse böyle diye az sevecek değiliz, ama biraz objektif bakın, biz objektif bakamadığımız için 20 yılda sadece 2 defa şampiyon olabilmemize rağmen bu duruma sadece isyan edip sorunları dışarıda arıyoruz, daha akıllı davranamıyoruz
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı keremfrat1

Yanliz vol 2 gelemiycek cunku izinliyim işlerim vardi bankada ve SGK da :) oglene kadar calistim :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ahmetx

Ben olaya şartlar açısından bakarım; yatayda ve dikeyde sınırları olan, bu yetmedi eski açıkda kule ,kapasitede 42 bin sınırı olan el kadar alana 42 bin kapasiteyi,147 locayı sığdırıyorsak ve muhteşem bir dış kabuk yapılıyorsa mimarı tebrik etmek lazım.Tabii ki bu söylediklerim Timsah arenanın tribün yapısının etkileyici olmadığı anlamına gelmez bu bağlamda @siyah-1903 e katılıyorum.
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2015, 15:01:08 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Bu stat tartışması hakkın da ben de birşeyler söylemek istiyorum. :)

Öncelikle Toki Arena'yı bugün en fanatik Gs'lilere bile sorsanız onlar bile çok beğenmiyor açıkçası çok soğuk bir stat gibi gelmiştir hep bana.

Timsah Arena'nın kale arkası tribünleri gerçekten de çok hoş ve çok güzel bir stat yapılıyor oraya ama dış cephesindeki timsah figürü bence içerideki havayı bozacağını düşünüyorum.

Vodafone Arena'da ise tek sıkıntı aslında eski açık tribünü ama olan oldu yapacak birşey yok.Onun haricinde bence çok hoş bir stat yapıyoruz bana göre.

Tabi Timsah Arena ve Vodafone Arena tamamen bittikten sonra bence karşılaştırsak daha iyi olacağını düşünüyorum.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı keremfrat1

Ah kerem ah bir sahaya inemedin  :akuma: :akuma: @keremfrat1
zamanini bekliyorum :) numaralinin tamamen prekastlarini bitmesini :) @ALI RIZA

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Stadımızın dışarıdan diğer statlara nazaran daha ufak duruyor yarısı deniz seviyesinin altında kaldığı için... Bu biraz insanları yanılgıya düşürüyor bence...

Bazı insan böyle büyük görkemli olanlarını sever, bazısına kaplaması ışıklandırması filan güzel gelir... Buda göreceli bi kavram aslında...

Ben mesela Allianz Areana gibi çatlayan patlayan renkli statları seviyorum birde etrafı böyle belirli ölçüde boş ağaçlandırılmış veya başka tesisler olan, bazısı Santiago Bernabeu gibi sever daha böyle yapısal, tarihi, eski, şehir merkezinde filan..

Bizim konumumuz itibariyle öyle görkemli bir şey yapma şansımız yok zaten, ondan çevreye uygun bir stat yaptık. Her stadı kendi şartları içinde değerlendirmek gerekli.. Biz belki de İstanbul'un konum-büyüklük ekseninde en değerli arazisine yapıyoruz stadı...

TT Arena'dan çıkan adam anayola bakıyor sen çıkıp boğaza karşı sigaranı yakıyorsun boğaz kokusunu çekiyorsun içine adamlar egzoz kokluyor misal. 

Timsah Arena'nın veya TT Arena'nın bizimkine göre artıları eksileri vardır, Vodafone Arena'nın da onlara göre artıları eksileri vardır...

Ha naçizane fikrim de TT Arena'nın kapasitesiyle aynı kapasitede olsa bizim stadımız burada asla o daha iyi demezdi kimse :) Stat=Kapasite ölçüsünde değerlendirme yapan çok arkadaş var :)
Bizim Stadın Dış cephesi ve Çatısındada Işıklandırma olacak zaten :bandit:
Tabi bu Işıklandırma Alianz ve San mamesdeki kadar Şatapatlı olmayacaktır , Tarihi dokuya daha uygun bi ışıklandırma olacaktır :tabe:
Şimdiden Söyleyeyim @Necmi abi şimdi gelip nereden aldın bu bilgileri yine sallıyorsun diyecektir oyuzden açıklayayım : Çatıda Işıklandırma olacağını yani Işık oyunları gorsel show olacagını bizzat Başkanımız Fikret Orman soyledi :tabe:
Dış sutunlarda ışıklandırma olacağı gorsellerden belli ayrıca kufeki kaplamadan önce sutunlara Elektirk kabloları doşendi bu da bunun ispatı @İrfan
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

zamanini bekliyorum :) numaralinin tamamen prekastlarini bitmesini :) @ALI RIZA
Neyse hadi bakalım havalar güzelleşsin öyle  :ok:
Sormayı unutmuştum @keremfrat1 yeni açıkta üst kata prekast altına yotung örülecek büfeler mi kuruluyor acaba ? dükkan mı olacak oralar tamamı  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ZEKI

güzellik  :super: :super:

Masaustu olarak da cok guzel duruyor @ahmetx koltuk dizayni keske böyle olsa hem sade hemde anlamli

Çevrimdışı ahmetx

Masaustu olarak da cok guzel duruyor @ahmetx koltuk dizayni keske böyle olsa hem sade hemde anlamli
@ZEKI hocam inşallah ...bir de hibrit çimle harika olur.