Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5713780 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

erciyes maçına ankara'ya gittiniz tabi :D neyse sonraki maça o zaman :)
:evillol: cezaya değecek bir maçtı kaçırsam üzülürdüm

Çevrimdışı mert_

:evillol: cezaya değecek bir maçtı kaçırsam üzülürdüm
haklısın valla 3 maçlık gol gördünüz @Necmi hocam  :D

Çevrimdışı Hakan Gülcan

@Efe abi bu orta yuvarlak olayı nedir aydınlatır mısın anlamadım da  :alala:
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı snake3315

Arkadaslar merhaba. Ben urfa birecikte ogretmen olarak calisiyorum.yazilarinizi ve paylasimlarinizi surekli takip etmeye calisiyorum.bu kadar uzaklardan mabedimizle ilgili paylasimlarinizla bizi yakinlastirdiginiz icin tsk ederim.
KİMSE UMUDUMUZU BİZDEN SÖKÜP ALAMAZ...

Çevrimdışı Deniz

Arkadaslar merhaba. Ben urfa birecikte ogretmen olarak calisiyorum.yazilarinizi ve paylasimlarinizi surekli takip etmeye calisiyorum.bu kadar uzaklardan mabedimizle ilgili paylasimlarinizla bizi yakinlastirdiginiz icin tsk ederim.
Hoşgeldiniz hocam.Sizleri daima aramızda görmek bizi mutlu edecektir  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

:hosgeldin :hosgeldin Birecik selamlar olsun  :ok: :ok:

Çevrimdışı Deniz

Twitterdan alıntıdır paylaşıldıysa kusura bakmayın
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hoşgeldiniz hocam :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

@Efe abi bu orta yuvarlak olayı nedir aydınlatır mısın anlamadım da  :alala:

şuan oluşturulan iskeleler varya tribünlerin üzerinde onların üzerine enine halatlar konacak çeliklerle desteklenecek onların birleşimi orta yuvarlağı oluşturacak :)
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2015, 01:42:32 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

forumun amacı tüm beşiktaşlıları doğru bilgililerle aydınlatıp tek çatı altında birleştirmek herkesin keyifle zaman geçirmesini sağlamak  :hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı grlsyr

herkese iyi geceler. eski uyeydim ama pek yazmiyordum, yuksek lisans tez doneminde buradan kopamadigim icin hesabimi kapatmistim. yine son zamanlarda takip etmeye basladim ama uyeligi de geri getireyim dedim. temmuz ayinda tez yazmaya basladigimda stadin yarisini gectim temeli olmayan yerler vardi sanirim. ilerleme muazzam burasi da muthis kalabaliklasmis. :)) herkese gosterdigi caba icin cok tesekkurler.

bir de bir soruyla ekleme yapayim. cati kolonlarinin altinda kirmizi destek parcalari var bu parcalar cati tamamlandiginda sokulecek midir bilgisi olan var mi? ben benzer yapilarda mil ekseninin etrafinda oyle bir eleman gormedim. cok onemli degil aslinda ama malzemesi kotu bir malzeme gibi duruyor o yuzden soruyorum. ustelik kirmizi oldugundan midir bilmiyorum simdiden korozyona ugramis gibi bir gorunusu var.

tekrar herkese iyi geceler dilerim. ben pek yazamiyorum ama takipteyim. :))

Çevrimdışı Necmi

Hoşgeldin biraz faydamız oluyorsa ne mutlu bize

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Efe

herkese iyi geceler. eski uyeydim ama pek yazmiyordum, yuksek lisans tez doneminde buradan kopamadigim icin hesabimi kapatmistim. yine son zamanlarda takip etmeye basladim ama uyeligi de geri getireyim dedim. temmuz ayinda tez yazmaya basladigimda stadin yarisini gectim temeli olmayan yerler vardi sanirim. ilerleme muazzam burasi da muthis kalabaliklasmis. :)) herkese gosterdigi caba icin cok tesekkurler.

bir de bir soruyla ekleme yapayim. cati kolonlarinin altinda kirmizi destek parcalari var bu parcalar cati tamamlandiginda sokulecek midir bilgisi olan var mi? ben benzer yapilarda mil ekseninin etrafinda oyle bir eleman gormedim. cok onemli degil aslinda ama malzemesi kotu bir malzeme gibi duruyor o yuzden soruyorum. ustelik kirmizi oldugundan midir bilmiyorum simdiden korozyona ugramis gibi bir gorunusu var.

çatı gerildikten sonra iskeleler ve o dediğin parçaların söküleceğini tahmin ediyorum onlar çatı kolonlarının oynamaması için takılmışlar gibi görünüyor  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

:hosgeldin :hosgeldin tehrardan Umarım tez olayı bitmiştir  :ok: :ok:

Çevrimdışı Necmi

çatı gerildikten sonra iskeleler ve o dediğin parçaların söküleceğini tahmin ediyorum onlar çatı kolonlarının oynamaması için takılmışlar gibi görünüyor  :)
Efe sökülse bile onun yerine başka bir şey gelmesi lazım diye tahmin ediyorum şimdilik kolonlar esnemesin diye fren görevi görüyor ama kirişler bağlandıktan sonra sökülürse bir tarafa yatar öyle pimle falan tutturacaklarını sanmıyorum pimlere çok yüksek basınç gelir halatların çekmesine karşılık bir itme kuvveti gerekecektir onların görevi şu anda kolonları yukarı doğru terazisinde tutmak kolonları teraziye alıp onlarla sabitliyorlar

Çevrimdışı Necmi

iyi geceler tekrar hoşgeldin o zaman

Çevrimdışı Necmi

Twitterdan alıntıdır paylaşıldıysa kusura bakmayın

heee  @kcptl  paylaşmıştı @Deniz  o buralardayken böyle bilgiler atlanmaz :D
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2015, 02:00:47 Necmi ]

Çevrimdışı Efe

Efe sökülse bile onun yerine başka bir şey gelmesi lazım diye tahmin ediyorum şimdilik kolonlar esnemesin diye fren görevi görüyor ama kirişler bağlandıktan sonra sökülürse bir tarafa yatar öyle pimle falan tutturacaklarını sanmıyorum pimlere çok yüksek basınç gelir halatların çekmesine karşılık bir itme kuvveti gerekecektir onların görevi şu anda kolonları yukarı doğru terazisinde tutmak kolonları teraziye alıp onlarla sabitliyorlar

zaten kolonlara işlemler devam edecek bence abi bilmediğimiz farklı şeylerde takabilirler değişik bi yapılışı var çatının son teknolojiyi kullanacaklar diğer çatılardan biraz farklı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

zaten kolonlara işlemler devam edecek bence abi bilmediğimiz farklı şeylerde takabilirler değişik bi yapılışı var çatının son teknolojiyi kullanacaklar diğer çatılardan biraz farklı :)
merakla bekliyorum en çok merak ettiğim yer çatıda birde hibrit çimi merak ediyorum :D

Çevrimdışı Efe

merakla bekliyorum en çok merak ettiğim yer çatıda birde hibrit çimi merak ediyorum :D

bende şu haziran temmuz aylarında yerimizde duramayacağız bi kaç kere gelebilirim  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Hibrit çimi ben de çok merak ediyorum kaymak gibi zeminimiz olacak :D

O zeminde yumurta yuvarlasak yuvarlanır yani :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...