Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5713907 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar ileti düzenlemeyi tekrar aktif ettim ama bunun sakıncaları da var o yüzden herhangi bir küfür hakareti gördüğünüz anda Moderatöre rapor et butonunu kullanarak bize bildirin bildirim yapıldıktan sonra mesaj değişse bile bize orijinal hali gelir. Müdahale edebilmemiz için gerekli. Bildirim yapılmadan değişen bir mesajda müdahale şansımız yok
Bende Hala aktif gozukmuyor ileti Düzenleme butonu Hala yok bende :alala: :alala: @Necmi abi
Edit : Tamam geldi :icool:
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2015, 00:08:19 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

Bu çatı halatlarının gerilmesi ne kadar sürer tahmini olarak bir de Necmi abi çarşamba günü gelecek demiş tamamı mı gelecek yoksa birer birer gelmeye mi devam edecek ?
:dontknow: bizde duyduğumuzu söylüyoruz @Samo1903 gelecekmiş ama kaç tane gelir bilmiyorum kiriş gelecek dedim başka bir şey değil ama en az dört tane koyacak kadar hazırlık yapmışlar halat serilmesi de sanırım 45 gün sürecek

Çevrimiçi Samet Ç

:dontknow: bizde duyduğumuzu söylüyoruz @Samo1903 gelecekmiş ama kaç tane gelir bilmiyorum kiriş gelecek dedim başka bir şey değil ama en az dört tane koyacak kadar hazırlık yapmışlar halat serilmesi de sanırım 45 gün sürecek
Tamamdır abi.

Çevrimdışı Efe

Bilgi için sağ ol abi.  :)

bişey değil ben mayıs-haziran aylarında havaya kalkacağını düşünüyordum haziranın sonuna kalmadan kaldıracaklar gibi görünüyor tüm işleyiş o şekilde gidiyor inşallah sapma olmadan çatıyı haziranda havada görürüz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bende Hala aktif gozukmuyor ileti Düzenleme butonu Hala yok bende :alala: :alala: @Necmi abi
Edit : Tamam geldi :icool:
yunus emre nasılsın iyimisin  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

bişey değil ben mayıs-haziran aylarında havaya kalkacağını düşünüyordum haziranın sonuna kalmadan kaldıracaklar gibi görünüyor tüm işleyiş o şekilde gidiyor inşallah sapma olmadan çatıyı haziranda havada görürüz :)
Ekim ayına kadar stat maç oynanacak hale gelsin benim için yeter.

Çevrimdışı Efe

Ekim ayına kadar stat maç oynanacak hale gelsin benim için yeter.

gelir gelir stad ağustos ayında bitecektir çim koltuk çatı olarak ama çimin oturması tam biter mi bilmiyoruz o yüzden beklenebilir bozulma falan olmasın diye sadece çimi bekleyeceğiz gibi görünüyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

gelir gelir stad ağustos ayında bitecektir çim koltuk çatı olarak ama çimin oturması tam biter mi bilmiyoruz o yüzden beklenebilir bozulma falan olmasın diye sadece çimi bekleyeceğiz gibi görünüyor :)
çim ekileceği için oturmasını beklemeyeceğiz  :kop: @Efe  büyümesini bekleyeceğiz :bandit:

Çevrimdışı Necmi

haziran sonunda havada görmemiz gerekiyor

Çevrimdışı Efe

çim ekileceği için oturmasını beklemeyeceğiz  :kop: @Efe  büyümesini bekleyeceğiz :bandit:

oturacak işte abi büyürken böyle güzelce kurulacaklar vodafone arenanın ortasına çimler :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

haziran sonunda havada görmemiz gerekiyor

aynen abi nisan ayı sonunda prekast çatı kolonu ve kirişi işleri bittimi gerisi kolay halat ve orta yuvarlak işlerine yoğunlaşılacak mayıs ve haziran ayında bu 2 işinde bitmesi gerekiyor  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

Bu vinçler muhtemelen ebedibillah gitmeyecek ya,inanılmaz canım sıkılıyo 1 aydır şunları gördükçe

Çevrimdışı Necmi

aynen abi nisan ayı sonunda prekast çatı kolonu ve kirişi işleri bittimi gerisi kolay halat ve orta yuvarlak işlerine yoğunlaşılacak mayıs ve haziran ayında bu 2 işinde bitmesi gerekiyor  :)
kiriş mayıs ortasında bitecek nisanda bitmez zaten programda mayısta bitmek üzerine planlanmış @Efe

Çevrimdışı ALBATROS

küfeki yeni açığı ortalamak üzere başta yavaş gibiydiler ama diğer işler yavaş olduğundan bu hızları iyi sayılır  :iscrewy:
çatı kolon işi güzel gidiyor bitmek üzere  :bandit:
prekastlar hızlanmalı artık sabır taşı çatlamak üzere  :money:
kirişler de artık her postada daha çok gelir diye düşünüyorum

Çevrimdışı Efe

Bu vinçler muhtemelen ebedibillah gitmeyecek ya,inanılmaz canım sıkılıyo 1 aydır şunları gördükçe

numaralıdaki sarı vinç bana gına getirdi ama rampa kapalı hala çalışma var o yüzden sökmüyorlar  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

numaralıdaki sarı vinç bana gına getirdi ama rampa kapalı hala çalışma var o yüzden sökmüyorlar  :bandit:

Abi fore kazık makinası da gelicekse cidden,rampanın maketteki hali alması 1 ay daha sürer şimdiden sonra en az.o eski açık vinç 1 ay daha durursa gidip kendim sökerim

Çevrimdışı Efe

kiriş mayıs ortasında bitecek nisanda bitmez zaten programda mayısta bitmek üzerine planlanmış @Efe

kolon kiriş biter bence abi şöyle bitmez belki halatları getirip onlarında serilmesine başlarlarsa o zaman mayıs ayının ortasına kadar sürebilir işleri bitirmekten çok bi tanesini bitirmeden diğerine başlıyorlar hızlı gitmesi için anladığım bu çatı çalışmalarından belki orta yuvarlağa bile başlayabilirler ufaktan  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert_

özlettin kendini bayağı @kcptl
ben de bu güzel ortamı özledim, bundan sonra buralardayım @Necmi hocam :)

Çevrimdışı Efe

Abi fore kazık makinası da gelicekse cidden,rampanın maketteki hali alması 1 ay daha sürer şimdiden sonra en az.o eski açık vinç 1 ay daha durursa gidip kendim sökerim
durmaz o kadar zaman yok gerekirse günü birlik açarlarlar rampayı vinçleri çıkarıp tekrar çalışmaya devam ederler malzemeleri vinçler rampa olmadanda içeri alıyorlar zaten sıkıntı o konuda yok ben rampanın tüm işlerinin 10 gün içinde biteceğini düşünüyorum çok bi iş kalmadı gibi görünüyor perdeleride yapıldı araç giriş çıkışına açarlar 10 gün içinde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

ben de bu güzel ortamı özledim, bundan sonra buralardayım @Necmi hocam :)
evet maçlarda da görüşelim artık

Çevrimdışı mert_

evet maçlarda da görüşelim artık
doğru bursa maçından sonra görüşemedik bir daha, pazartesi uğrarım yanınıza :)

Çevrimdışı Necmi

doğru bursa maçından sonra görüşemedik bir daha, pazartesi uğrarım yanınıza :)
Pazartesi biz yokuz ceza aldık :bandit:

Çevrimdışı mert_

Pazartesi biz yokuz ceza aldık :bandit:
erciyes maçına ankara'ya gittiniz tabi :D neyse sonraki maça o zaman :)