Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5713891 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar ileti düzenlemeyi tekrar aktif ettim ama bunun sakıncaları da var o yüzden herhangi bir küfür hakareti gördüğünüz anda Moderatöre rapor et butonunu kullanarak bize bildirin bildirim yapıldıktan sonra mesaj değişse bile bize orijinal hali gelir. Müdahale edebilmemiz için gerekli. Bildirim yapılmadan değişen bir mesajda müdahale şansımız yok

Çevrimdışı ALI RIZA

Stat üstü mü kapanıyor haberlerde geçiyor da  :alala: :alala:

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Ohh  bee.Geçmişte  ne varsa  temizleyince sitede  normale  döndü.Yapmak  lazım arada aslında  unutuyor  insan.Şuda  varki çok da  fena  olmamıştı  site.   :)

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hele şükür.. Bi anda 5 yıl geriye gittim sandım :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Altuğ

Bana kalırsa tapatalk hepsinden güzel :) bu arada ne kadar çok mobil takipçimiz varmış hem konu içerisinden hem özel mesaj hem de mail atanlara baktınca belli oldu :)))

iPad'imden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Fatih

iPad'te guzel olabilir  :dry: :kuserim Benim telefonda ekran biraz ufak kaliyor forum icin... Bi kac hafta ben de Tapatalk'i cok begendigimi yazarim  :biggrinking:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

iPad'te guzel olabilir  :dry: :kuserim Benim telefonda ekran biraz ufak kaliyor forum icin... Bi kac hafta ben de Tapatalk'i cok begendigimi yazarim  :biggrinking:
Burda yazar bikaç hafta sonra yeni telefonla veya tablette görüşürüz demek istemiş :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı asyakartalı

bende aynı ama keşlerinizi silin ctrl F5 yapın

hiçbirşey yapmadım.şu an kendiliğinden eskisine dönmüş  :claps:

Çevrimdışı Gökhan Almar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Inanilmaz durgun bugun forum:(
Şu pazartesi gelsin artık takımı özledim yav :bandit:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Prekastlar Nisan sonu kesin biter diyebilirmiyiz arkadaşlar ?

Çevrimdışı Necmi

Bence theme default daha iyi  :bandit:
istersen kullanabilirsin sen ama bütün desteği bu temaya veriyoruz bütün ayarlar buna göre düzenleniyor istersen geçebilirsin profil seçeneğinde var :evillol: ama şurda problem var vs kabul etmem bilesin @Fatih

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Altuğ

Fatih seni default'a alalım :)

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Nisan 2015, 23:34:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fatih seni default'a alalım :)

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Vur Altuğ kaçmasın  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Valla cok isterim.. Ama ben bulamadim default'u... Userlardan kaldirmissiniz heralde tema secimini...

Çevrimdışı Efe

Prekastlar Nisan sonu kesin biter diyebilirmiyiz arkadaşlar ?

bitmesini bekliyoruz ama günlük sıkıntılar işleri iyice yavaşlatıyor prekast koynaktan çok prekastları göçebe şekilde sağa sola taşıyorlar biran önce yerlerine koymalılar artık günlük 20 tane koysalar yetecek  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Bu çatı halatlarının gerilmesi ne kadar sürer tahmini olarak bir de Necmi abi çarşamba günü gelecek demiş tamamı mı gelecek yoksa birer birer gelmeye mi devam edecek ?

Çevrimdışı Efe

Bu çatı halatlarının gerilmesi ne kadar sürer tahmini olarak bir de Necmi abi çarşamba günü gelecek demiş tamamı mı gelecek yoksa birer birer gelmeye mi devam edecek ?

halatların serilip orta yuvarlağın kurulması ve havaya kalkması mayıs ve haziran aylarında 2 ay içinde biter en kötü olarak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

halatların serilip orta yuvarlağın kurulması ve havaya kalkması mayıs ve haziran aylarında 2 ay içinde biter en kötü olarak :)
Bilgi için sağ ol abi.  :)