Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5714955 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay A.

hangi hali mobilden mi bahsediyorsun pc de bir değişiklik yokki @Fatih
pc de değişik @Necmi  abi  :ok:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı megiddo

bugün rüya gördüm kapalı-yeni açık köşeye scorboard yerleştiriyorlardı, biraz küçük ve çözünürlüğü düşük diye beğenmiyordum inşallah gerçekte de öyle olmaz :)

Çevrimdışı Necmi

necmis abi tabiki başkanımızı savunurum ama bunu yazanlar başkan karşıtı insanlar olduğu için öle dedim tarafsızlık olması hasebiyle yaniii
iyide Başkanın karşıtı olanlar neden karşı olduklarını bile bilmiyorlar takım iyi yolda Beşiktaş tekrar yükseliş trendinde Borçlarda bir iyileşme yok ama kontrol altında tutabiliyorlar.
Beşiktaş yükseldikçe rakiplerde artacak Beşiktaş'ın zayıflığından nemalananların bu pek işine gelmiyor. Köşe başlarını kaybediyorlar. İnternet'teki paralı uşakları üzerinden çalışıyorlar. Burda bize iş düşüyor sağda solda konuşanlar gelip burda konuşabiliyor mu ama bir şeyi de göz ardı etmeyelim doğruyu alkışlarken yanlışı da eleştirebilmeliyiz unutmayalım aslolan Beşiktaştır. Bizler falanca sporlu değiliz Beşiktaşlıyız. Eleştiri mekanizması doğru yapıldığı sürece Beşiktaş'a yarar sağlar.

Çevrimdışı Necmi

pc de değişik @Necmi  abi  :ok:
pcnizin belleklerini temizleyin bizde normal açılıyor. Şuan bakım devam ediyor sürekli iyileştirme yapılıyor. Yeni güncellemeler yapılıyor. Mobil tema üzerinde çalışılıyor. Bu tip sıkıntılar olur    aslında bunu kapatıp yapmak lazım ama forum sürekli aktif olduğu için kapatmadan yapıyoruz buda bu tip sorunlara yol açıyor :)

Çevrimdışı Efe

@Efe kristal vodafone arenan geldi

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
tmm gelip alıcam perşembe gunu ayir bana  :icool: @Ersan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

var mobilin aynısı @Necmi  :tabe: :tabe:
Cache belleğini temizleyip öyle deneyin bizde bir sorun yok @Melekcik  ctrl F5 de yapabilirsiniz sayfayı güncel haliyle yeniler

Çevrimdışı Necmi

Öncelikle Merhabalar,

Misafir olmaktan sıkıldım, bende katılayım dedim aranıza. Canlı yayından takip ediyorum ama daha üst bir açıdan izleyebilseydik ve şu sahanın otrtasıdaki kalabalık bir dağılsaydı daha iyi izleyebilecektik sanki...
:hosgeldin kardeşim

Çevrimdışı Ardau

Mobil güzel renkler siyah beyaz a dönerse kafi. Bi de ordan yanıtla butonu çalışmadı masaüstü görünüme geçerek yanıt atabildim
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı mellfred

:ishock: nasıl bir güçlük yaşıyorsun  :alala: en kolay WP den takip ediliyor mobil temaya bile gerek duyulmuyor forum mobil gibi açılıyor ben mobil tema kullanmıyorum ama şu an için güçlük yaşıyorsan mobil tema üzerinde çalışma var ondan kaynaklıdır @mellfred
sorunu  sayfa atlatırken yaşıyorum sayfa sonuna gitmek için tek tuş yok 659 sayfayı aşağı ine ine geçiyorum çok zaman alıyor

Çevrimdışı mellfred

%5bquote+author%3dmellfred+link%3dtopic%3d1159.msg210145%23msg210145+date%3d1428147364%5d%0asorunu++sayfa+atlat%c4%b1rken+ya%c5%9f%c4%b1yorum+sayfa+sonuna+gitmek+i%c3%a7in+tek+tu%c5%9f+yok+659+sayfay%c4%b1+a%c5%9fa%c4%9f%c4%b1+ine+ine+ge%c3%a7iyorum+%c3%a7ok+zaman+al%c4%b1yor%0a%5b%2fquote%5d%0aSorun+kalmam%c4%b1%c5%9f+me%c5%9fgul+ettim.+Pardon

Çevrimdışı Necmi

Mobil güzel renkler siyah beyaz a dönerse kafi. Bi de ordan yanıtla butonu çalışmadı masaüstü görünüme geçerek yanıt atabildim
:alala: o zaman nesi güzel :D işe yaramadıktan sonra :kop:

Çevrimdışı cingoz

@Efe kristal vodafone arenan geldi

hocam bu satılıyor mu ilk kez gördüm :) süper bişey..

Çevrimdışı martin40

@Fatih Yu Velkam  :ok:
@Efe yapiyoruz iste 2/3 haftadir  :D
@Deniz yap abi yap, ne kadar yapan olursa, o kadar iyi olur  :D

Günaydin arkadaslar.

Bugün bitmez benceyede, inshAllah yarin Yeni açiktaki prekastlar biter.

Çevrimdışı Ardau

:alala: o zaman nesi güzel :D işe yaramadıktan sonra :kop:

Abi her mesaj ayrı pencere gibi duruyor, her entry birbirinden ayrı , bir de font büyüklükleri güzel olmuş o yüzden eski sürüme göre daha rahat okunuyor.  siyah-beyaz-gri-kırmızı renkler kullanılsa tamamdır :claps: çalışma devam ediyor diye çalışmayan butonları görmezden geldim  :tabe:
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sorunu  sayfa atlatırken yaşıyorum sayfa sonuna gitmek için tek tuş yok 659 sayfayı aşağı ine ine geçiyorum çok zaman alıyor
Abi onu Hesap ayarları yada forum ayarlarından yapıyorsun , Orada konuya geri don var , Onu işaretle ileti yazdıktan sonra hemen son sayfaya geri donuyorsun , 659 sayfa geriye gitmezsin ozaman @mellfred
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ersan

hocam bu satılıyor mu ilk kez gördüm :) süper bişey..

evet kartal yuvalarında satılıyor fiyatı 29.95 tl

Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Necmi

mobil temadan çık normal kullan tavsiye ederim ben mobil tema kullanmıyorum ısınamadım WP de normal haliyle çok daha kullanışlı zaten mobil gibi açılıyor aslında tapatalkı kullanmakta keyifli mobil temada versiyon yükselmesi gelmiş onu yükselttik ama sıkıntı çıktı üstünde çalışıyoruz

Çevrimdışı FARUK

bjk_mabet ‏@bjk_mabet

1/Merdivenler :)
2/Rampada son durum...

evet kartal yuvalarında satılıyor fiyatı 29.95 tl

Fiyatı Çok uygunmuş , Çarşamba günü alayım bi tane :ishock: :ishock:
@Ersan Bu 112.yıla özel çıkan İmzalı formadan varmı hala stoklarda Vea internet üzerinden de bulabilir miyiz acaba

Çevrimdışı uğurkaraman

Eski açık üst çok küçük duruyor,
Deniz görünsün diyemi yapıldı acaba,
ve Stadın oval kısımları
Buralardaki toplam koltuk kaybı ne kadardır acaba?  :s20: :alala: :money:

Çevrimdışı Batu K.çetin

formun bu hali bence çok güzel olmuş yapanların ellerine sağlık

Çevrimdışı msk_bjk

site yöneticilerine tavsiyem stadla ilgili sıkça sorulan sorular başlığı açıp yeni gelen arkadaşların stadla ilgili daha önce yüzlerce kez cevaplanmış sorular sormasının önüne geçmek mantıklı bir şey olabilir. ayrıca mobil temada en altta "masaüstü sürüme dön seçeneğininin" üst kısımda yer almasından yanayım.
msk

Çevrimdışı harunmustak

Eski açık üst çok küçük duruyor,
Deniz görünsün diyemi yapıldı acaba,
ve Stadın oval kısımları
Buralardaki toplam koltuk kaybı ne kadardır acaba?  :s20: :alala: :money:
sözde tarihi kuleleri geçemesiğimiz için alçak kaldı
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı smtcglr

stad da ne oluyor biri bilgilendirse ne güzel olur tadından yenmez valla  :D