Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5719454 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Ne biliyorsun 5 kere olacak @Melekcik Belki maç boyunca sürekli göreceğiz ah vah edecegiz...! uzak çekimde görünür yakın çekim görmek lazım
Kameraya sen gecersin hic cekmezsin olur biter.

Çevrimdışı Fatih

olum ben o filmden başka film seyretmiyorum zaten her 2-3 ayda bi tekrar yapıyorum kaçıncıya seyrediyorum ama yine seyrediyorum  :D
Abi o filme ben isinamadim bi turlu ya... Ne zaman izlemeye kalksam 45. dakikadan sonra sıkılıyorum kapatiyorum...Bana bi gaz ver be Efe izliyim artik ben de su seriyi  :bawling:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Melekcik

Ne biliyorsun 5 kere olacak @Melekcik Belki maç boyunca sürekli göreceğiz ah vah edecegiz...! uzak çekimde görünür yakın çekim görmek lazım
Bu konu gerçekten ah vah diyecek konu değil boşa takma kafana olmasa ne olcak @ALI RIZA  :kop: :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

Abi o filme ben isinamadim bi turlu ya... Ne zaman izlemeye kalksam 45. dakikadan sonra sıkılıyorum kapatiyorum...Bana bi gaz ver be Efe izliyim artik ben de su seriyi  :bawling:

hınn hıınnnn hın verdim gazı izle şimdi @Fatih :biggrinking: yanlız 3 saat bi tanesi uzun versiyon açarsan 10 saati aşkın 3 tanesi hergün birtane iyi gider :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

hınn hıınnnn hın verdim gazı izle şimdi @Fatih :biggrinking: yanlız 3 saat bi tanesi uzun versiyon açarsan 10 saati aşkın 3 tanesi hergün birtane iyi gider :D
Espri yapmayaydın iyiydi  :D Yarın akşam tekrar denicem umarim izleyebilirim  :bandit:

Bu arada sinefilseniz bi baslikta toplanalim film paylasalim kankiler... Dizi de uyar
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ZEKI

Espri yapmayaydın iyiydi  :D Yarın akşam tekrar denicem umarim izleyebilirim  :bandit:

Bu arada sinefilseniz bi baslikta toplanalim film paylasalim kankiler... Dizi de uyar
:ok: :ok:
super bir fikir @Fatih basligi senden bekliyoruz
bu arada boylesi uzun filmleri kendine dizi yap oyle izle..

Çevrimdışı Efe

gaz ver dedin yaa  :icool: başlığı açarsan sevinirim genel sohbet bölümünde bakar yazarız :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Minibüs ortada kapısı :) orayı kullanmayıp camdan atlıyorum @Deniz efendi
sen yaparsın @ALI RIZA bey  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

Süper olur @Fatih
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı TØLGA

yanılmıyorsam vardı öyle bir başlık çok film ve dizi izleyen insanlar olarak toplanalım orda  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

yanılmıyorsam vardı öyle bir başlık çok film ve dizi izleyen insanlar olarak toplanalım orda  :biggrinking:
Böyle bir başlık açılmış zamanında :biggrinking:

http://besiktasarena.com/genel-sohbet/film-onerileri/
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı izorlu85

Bu çatı ile türübün mesafesi nedir allah aşkına

Buda bitmiş hali o kadar yukarda kalmamış çatı yavv mimara demediğiniz kalmadı ama  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

Böyle bir başlık açılmış zamanında :biggrinking:

http://besiktasarena.com/genel-sohbet/film-onerileri/

başlığı genel sohbet bölümünde sabitledim film önerisi sunmak isteyen ve yeni çıkacak olan yada çıkmış olan filmlerle ilgili görüş beyan etmek isteyen bu başlıkta yazabilir iyi seyirler :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

başlığı genel sohbet bölümünde sabitledim film önerisi sunmak isteyen ve yeni çıkacak olan yada çıkmış olan filmlerle ilgili görüş beyan etmek isteyen bu başlıkta yazabilir iyi seyirler :icool:
:claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

yanı nekadar zaıyat sırkete zarar bıze degıl
zaiyat evet şirkete zarardır ama belli oranlarda zaiyat olacaktır olmaması imkansız ben her işe %5 zaiyat koyarım mesela taş kütük olarak esteye veya katrağa yatınca belli bir zayi olur bu estede daha fazladır katrakta daha düşüktür  sonrasında çıkan plaka ebatlanırkende bir fire oluşur sonra nakliye esnasında oluşan bir zarar vardır. dikkat ettim taşları yatay paletlemişler bu kırılma oranını arttırır. Aslında dikey paletlemeleri daha doğru birde montaj aşamasında kırılan yada yerine uymayıp kesilen taşlar olur veya taşta kılcal çatlaklar vardır üretim aşamasında gözden kaçar bu montaj aşamasında farkedildiğinde ayrılır sakat kısmı kesilip atılır sağlam tarafı daha küçük ebatlı alanlarda değerlendirilir. Nihayetinde doğal bir malzeme kullanıyorsun geri dönüşümü yok kırılan çöpe gidiyor ve her bir taş için çok büyük emek harcanıyor ustalar bunun bilincindedir öyle kolay kolay taşı fire vermezler fireye gidende hakkıyla gidiyordur. @serti67

Çevrimdışı Efe

yarın paletlinin numaralıya geçeceğini tahmin ediyorum yeni açıkta kalan bölgeye daha sonra prekast konacağını düşünüyorum artık 2 vinç numaralı üste girişsede şu işi bitirseler bide sarı vinç kalkasa yarın ne olurki :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

zaiyat evet şirkete zarardır ama belli oranlarda zaiyat olacaktır olmaması imkansız ben her işe %5 zaiyat koyarım mesela taş kütük olarak esteye veya katrağa yatınca belli bir zayi olur bu estede daha fazladır katrakta daha düşüktür  sonrasında çıkan plaka ebatlanırkende bir fire oluşur sonra nakliye esnasında oluşan bir zarar vardır. dikkat ettim taşları yatay paletlemişler bu kırılma oranını arttırır. Aslında dikey paletlemeleri daha doğru birde montaj aşamasında kırılan yada yerine uymayıp kesilen taşlar olur veya taşta kılcal çatlaklar vardır üretim aşamasında gözden kaçar bu montaj aşamasında farkedildiğinde ayrılır sakat kısmı kesilip atılır sağlam tarafı daha küçük ebatlı alanlarda değerlendirilir. Nihayetinde doğal bir malzeme kullanıyorsun geri dönüşümü yok kırılan çöpe gidiyor ve her bir taş için çok büyük emek harcanıyor ustalar bunun bilincindedir öyle kolay kolay taşı fire vermezler fireye gidende hakkıyla gidiyordur. @serti67
tabıkı en az zaıyatt ııdır ama olucaksada bu zorluklarda kulubumuze zararı olmasın sonucta kendı ustaları bılıncındedır ve en askarı duzeyde zaiyat vermek ıcın caba gosterıyolardırr cıkan yıgından dıkkatımı cektıgı ıcın sordum abı zaten tabıkı dedıgın ıste ve narın bır  malzemede kacınılmaz zaıyat verılmemesı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

tabıkı en az zaıyatt ııdır ama olucaksada bu zorluklarda kulubumuze zararı olmasın sonucta kendı ustaları bılıncındedır ve en askarı duzeyde zaiyat vermek ıcın caba gosterıyolardırr cıkan yıgından dıkkatımı cektıgı ıcın sordum abı zaten tabıkı dedıgın ıste ve narın bır  malzemede kacınılmaz zaıyat verılmemesı

çok sıkıntı değil onlar ufak kayıplar işler gecikmesin her geçen gün stad açılmadığı sürece parasal olarak büyük kayıp kulüp için inşallah yetiştirirler ağustos ayına  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Ardau

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Efe

Kim GIF ister ?  :photo:

onu hergün 17.30 gibi yapsana çok açıklayıcı oluyor prekastlar için @martin40
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

onu hergün 17.30 gibi yapsana çok açıklayıcı oluyor prekastlar için @martin40

Maalesef ben eve varana kadar Türkiyede günes batiyor, biraz zorlaniyorum saatleri tutturmak için  :ok:

Çevrimdışı Efe

bugün 16 tane falan takılmış yanlış saymadıysam ortalama diyebiliriz günlük 20-25 takmalılar artık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

bugün 16 tane falan takılmış yanlış saymadıysam ortalama diyebiliriz günlük 20-25 takmalılar artık :)
havalar duzeldı yaz saatıne gecıldı ne sıcak ne soguk gaza basmaları lazıııı her acıdan stattaaa
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS