Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717840 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Öyle demeyin. Yasta adamlar. moraller bozuk. bence yüklenmeyelim, böyle aheste aheste devam etsinler.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Maalesef ben eve varana kadar Türkiyede günes batiyor, biraz zorlaniyorum saatleri tutturmak için  :ok:
Güzel yerde yaşıyosun valla :bandit: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı martin40

Güzel yerde yaşıyosun valla :bandit: :D

Yanii bizde burada Vodafone Arena gibi çok sorun yasiyoruz insaatlar için, her hey tarihsel, ona bir sey diyemem artik, Hitler az gezmedi buralarda  :D :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Neresi güzel kardesim ?  :D
Ne biliyim merak edip baktım manzara güzel :D
Seviyorum valla avrupadaki şehirleri kasabaları. Bi kere gittik ama.. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı martin40

Ne biliyim merak edip baktım manzara güzel :D
Seviyorum valla avrupadaki şehirleri kasabaları. Bi kere gittik ama.. :D

Vallah sonuçta Avrupanin baskenti yanii, çok seyler yasaniyor buralarda, biz alistikta farkina varmiyoz ama görünecek güzel yerler var  :ok:

Belki bir gün Strasbourg Besiktasa karsi oynar kim bilir :D

5 lige düstüydük, stadimizda bu :

Fransanin en büyük taraftar kitlesinden biriyiz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vallah sonuçta Avrupanin baskenti yanii, çok seyler yasaniyor buralarda, biz alistikta farkina varmiyoz ama görünecek güzel yerler var  :ok:

Belki bir gün Strasbourg Besiktasa karsi oynar kim bilir :D

5 lige düstüydük, stadimizda bu :

Fransanin en büyük taraftar kitlesinden biriyiz.
Alışınca öyle oluyo ya :)
Stad güzelmiş valla :super:

Çevrimdışı martin40

EURO 2016; Strasbourg'da oynanacakti, projeden vazgeçtiler, stadimiz böyle olacakti :

Düsünün ki Türkiyede kupa organize etse, statlaramizi fazla fazla daha güzel olur

Çevrimdışı martin40

Konu disindan dolayi özür dilerim abiler, bu ilk ve son olsun  :ebebe:

Fransiz forumlarindan

Muhtesem olacak birde 40.000 kapasiteli, güzel atmosfer olacak.

+ Ulasimi kötü buluyorum, ya siz ?
++ Maç aksamlari zor olacak ama Istanbul'da alisiklar
+++ Dogru ama çerçeve (manzara) muhtesem

Türkiye, stat olarak "waahouuu" olacak

Çevrimiçi Necmi

tabıkı en az zaıyatt ııdır ama olucaksada bu zorluklarda kulubumuze zararı olmasın sonucta kendı ustaları bılıncındedır ve en askarı duzeyde zaiyat vermek ıcın caba gosterıyolardırr cıkan yıgından dıkkatımı cektıgı ıcın sordum abı zaten tabıkı dedıgın ıste ve narın bır  malzemede kacınılmaz zaıyat verılmemesı
:) evet herkes taşın sağlam bir malzeme olduğunu düşünür ama aslında değildir. Özellikle inceldikce zayıflar ama kullanılan taş yeterli kalınlıkta buda nispeten zaiyatı azaltır yapacak bir şey yok kırılan kırılır ben bu işte çok fazla zaiyat olacağını düşünmüyorum en azından montaj aşamasında bazı taşları net ebatlamadan göndermiş olabilirler fabrikadan ebatlama burda yapılıyordur buda fabrikada olması gereken firenin burda olacağını gösterir böyledir demiyorum muhtemel olabilir diyorum gerçi kolonlarda böyle bir şey olmaz net ölçüyle gelir ama düz kaplamada bu olacaktır taş standart ebatta gelir yerin durumuna göre başlangıç ve bitiş bölümleri köşe dönüşleri burda ebatlanır.

Çevrimiçi Necmi

Konu disindan dolayi özür dilerim abiler, bu ilk ve son olsun  :ebebe:

Fransiz forumlarindan

Muhtesem olacak birde 40.000 kapasiteli, güzel atmosfer olacak.

+ Ulasimi kötü buluyorum, ya siz ?
++ Maç aksamlari zor olacak ama Istanbul'da alisiklar
+++ Dogru ama çerçeve (manzara) muhtesem

Türkiye, stat olarak "waahouuu" olacak
stadımızla ilgili olan bir şey konu dışı değildir. @martin40 paylaşım için teşekkür ederim bu tarz paylaşımlarıda yapabilirsin problem yok hep inşaat beton çatı konuşacak değiliz onlar bir şekilde yapılıyor stadımıza dışardan bakışda önemli emin ol bu paylaşımın herkesin ilgisini çekecektir :ok:

Çevrimdışı serti67

:) evet herkes taşın sağlam bir malzeme olduğunu düşünür ama aslında değildir. Özellikle inceldikce zayıflar ama kullanılan taş yeterli kalınlıkta buda nispeten zaiyatı azaltır yapacak bir şey yok kırılan kırılır ben bu işte çok fazla zaiyat olacağını düşünmüyorum en azından montaj aşamasında bazı taşları net ebatlamadan göndermiş olabilirler fabrikadan ebatlama burda yapılıyordur buda fabrikada olması gereken firenin burda olacağını gösterir böyledir demiyorum muhtemel olabilir diyorum gerçi kolonlarda böyle bir şey olmaz net ölçüyle gelir ama düz kaplamada bu olacaktır taş standart ebatta gelir yerin durumuna göre başlangıç ve bitiş bölümleri köşe dönüşleri burda ebatlanır.
dıkıeyden zıyadee yatayda zaıyaat daha fazla olacaktır muhtamelen dedıgın gıbı abı kolonlar ıcın olculu gelmıs olabılırr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Ferhat Türk

Günaydınlar forum :uyucam:. Siftah bizden devamı alacalıdan :tabe:
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı ebabil

Çevrimdışı İrfan

Paletli başkan numaralıya doğru yol alıyor an itibariyle :) :halay: :ishock:
We are Electric..!

Çevrimdışı İrfan

Hoydaaa geri dönmüş yeni açığa eşşoolusu beni trolledi sabah sabah  :kop:
We are Electric..!

Çevrimdışı SDemirsoy

gördüm ama prekast taşıyor galiba  :kar:

Çevrimdışı SDemirsoy

efsane vinç kapalıda  :halay: sanırım merdivenleri falan takıcak

Çevrimdışı İrfan

gördüm ama prekast taşıyor galiba  :kar:

galiba hocam öyle oldu, ama halaya başlamış bulundum :lol:
We are Electric..!

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Günaydın Beşiktaş ailesi
Günaydın Beyaz Vinç ve Sülalesi
kAos

Çevrimdışı SDemirsoy

galiba hocam öyle oldu, ama halaya başlamış bulundum :lol:
ah @Oktay abi daha dün görüşmüştük senle anlamıyorum seni :D

Çevrimdışı ugurkartalizma

Günaydın Beşiktaş Arena Ailesi.Gününüz güzel olsun  :claps: :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın Beşiktaş Arena Ailesi.Gününüz güzel olsun  :claps: :)
günaydın hocam gözükmüyorsun hiç :) @ugurkartalizma
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2015, 09:27:50 SDemirsoy ]

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena Sabah vardiyacıları güzel biir gün geçirmeniz dileklerimle..

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın ahali.Dün gözden kaybolan beyaz vincimizi görünce  rahatladım.Prekast  aktarıyor.Yanındaki sarı tekerlekli vinç Çatı kirişi hazırlıklarında sanırım.Paletli ve sarı vinç de  prekast ile uğraşıyor.Paletli ve sarı da  prekast işinde.3 vinç  prekast ile  uğraşıyor neticede.