Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5710909 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

@KUMANOVALI abi teşekkür ederiz fotolar için

eski haliyle yeni hali karışık bu fotolarda
hatta alttaki fotoda üstte yeni hali altta eski hali var çatının

Çevrimdışı Anıl

@anilt Insallah dedigin gibi olur...Ama en sonda ki olmazsa saydigin hic birsey olmaz...
Aynen @Fatih abi en önemlisi son yazdığım :)

Çevrimdışı ozan062

@KUMANOVALI abi teşekkür ederiz fotolar için

eski haliyle yeni hali karışık bu fotolarda
hatta alttaki fotoda üstte yeni hali altta eski hali var çatının

hoppaaa
birsey fark ettim sen koyunca resmi
o ustteki catının baslangıc yerindeki siyahlık gunes paneli olmasın:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

hoppaaa
yok ya yatay kirişler siyah ya onlardır kesin  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

1 Saat 45 dk sonra Forum bakıma girecek konu dışı yapmayın...! :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Anıl

hoppaaa
Değil :D Geçenlerde söylemiştim güneş panellerin yeni açık arkada bir yerde olması planlanıyordu :)

Çevrimdışı TØLGA

Değil :D Geçenlerde söylemiştim güneş panellerin yeni açık arkada bir yerde olması planlanıyordu :)
yeni açık arkada yer kalmadı yaaa nereye konulacak hala anlamış değilim  :iblush:

@Tolga uzun zamandır Silici sana uğramamış sanırım  :bandit: :bandit:
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2015, 22:26:07 ALI RIZA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

diyosunki 2 saat için konu dışının dibine vurabilirsiniz  :biggrinking:yeni açık arkada yer kalmadı yaaa nereye konulacak hala anlamış değilim  :iblush:
O kadar da detay vermiyim, oralarda bir yerlerde işte :D

Çevrimdışı KUMANOVALI

Arkadaslar
Ajanin dediği şu
Ben toplantiya giremedim
Giren arkadaştan foto rica ettim

Bu fotolar son 1-2 haftalık

Ancak okeyi @bjk_mabet verir diye düşünüyorum
Malum çay getirip götürürken görüyordur :naughty:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cisse557

İnönüde tribünler yataydı. Şimdi ise çok dik bundan kaynaklanan bir görüş açısı farkı olucak. Tuvaletler büfeler koridorlar herşey modern olucak. İnönü Stadının kapasitesi kadar kombine satıcaz. Yılda 40 milyon dolar daha fazla kazanıcaz. Kötü hava koşullarından asla etkilenmicez. Ve en önemlisi taraftar yapımız değişicek. :)
Yılda 40 milyon dolar biraz abartılı değil mi :alala: Localar 3 yıllık kiralanıyor. 3 yılda 40 desek daha mantıklı sanırım.

Çevrimdışı Anıl

Yılda 40 milyon dolar biraz abartılı değil mi :alala: Localar 3 yıllık kiralanıyor. 3 yılda 40 desek daha mantıklı sanırım.
Aynen öyle daha doğru olur :)

Çevrimdışı ZEKI

@KUMANOVALI harika bir is cikarmis arkadasinin ve senin  emegine tesekkurler. Su son 5-6 ay nasil gececek acaba :alala:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

bu açılışa özel 3 yıllıktı 3 yıl sonra localar vip ve 1903 tribünü senelik kiraya çıkacaktır o zamandan sonra milyon dolarlar havada uçuşur ama şimdilik 3 senelik para tabiki :)
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2015, 23:07:55 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

yok ya yatay kirişler siyah ya onlardır kesin  :biggrinking:

tühh fazla gereksiz heyecan yaptık:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

abi ne gizlisi içerde ki kameralara yakalanıyorum sonra :D @Necmi ertesi gün telefonum çalıyor  :kop:
kafaya bir bere tak kar maskeside olur şimdi benmi söylüyeyim sen işini bilirsin olmadı kameraları kır :busted_cop: oda olmazsa mabeti kaçıralım sen staddayken staddan uzak tutalım sen sızacağın saati söyle gerisine karışma @SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

@KUMANOVALI harika bir is cikarmis arkadasinin ve senin  emegine tesekkurler. Su son 5-6 ay nasil gececek acaba :alala:

şafak sayacağız son 5 ay diyelim 5 ayda bitirsinler şu işleri artık :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

şafak sayacağız son 5 ay diyelim 5 ayda bitirsinler şu işleri artık :icool:
Sen onu gel 6 ay yap @Efe kafalairmiz rahat olsun.

Çevrimdışı Anıl

bu açılışa özel 3 yıllıktı 3 yıl sonra localar vip ve 1903 tribünü senelik kiraya çıkacaktır o zamandan sonra milyon dolarlar havada uçuşur ama şimdilik 3 senelik para tabiki :)
Bence yine 3'er yıllık satılır @Efe abi. Loca gibi ciddi para olan şeyleri yıllık kiralama gibi bir riske girmezler :tabe:

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar , sunucumuzungüçlendirilmesi ve planlı bakım çalışması yapilacagindan  cumartesi sabah gorusunceye kadar simdilik hoscakalin son 30 dakikamiz..
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2015, 23:29:24 ZEKI ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Altuğ

Vodafone Arena yükseldikçe bizde büyüyoruz büyüdükçe kendimizi yenilemeye çalışıyoruz. Çalışma esnasında oluşacak kesintiden dolayı tüm üyelerimiz ve ziyaretçilerimizden şimdiden özür dileriz. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına birazdan sunucularımızı bakıma alacağız. Herkese iyi geceler diliyorum.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

bursanın çatısını incelemek isteyenler izleyebilir bizim bu videodakilerden bi farkımız olacak ortadaki bölümde yuvarlak yine oluşturulaacak ama demir iskeleti olacak bursa stadında orta yuvarlak sadece halattan bizde ek olarak demir iskelette olacak :ok:
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2015, 23:35:59 ALI RIZA ]
Şampiyon Beşiktaş JK