Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5694649 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Allah'ını seven numaralıdaki vinci söksün artık
sonra nereye napacaz? Sökmek sorun değil taşımak sorun. bitemedi şu tünel

Çevrimdışı Mehmet92

sonra nereye napacaz? Sökmek sorun değil taşımak sorun. bitemedi şu tünel

O zaman Allah'ını seven rampayı bitirsin Yunus abi

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Bu rampa işi taa yeni açık rampa kalkmadan yapılmalıydı...Çatı halkası iskelelerinin pası kapalıdaki prekastları boyayacak...3 gündür kiriş takıldı takılacak dendi hala yok...Prekastlar en erken Nisan'ın sonunda biter...Çatı kolonları ve kirişler Mayıs ta bitmez...En erken Haziran ortası...Halka Temmuz'da kalkar...Çim işleri -brandalar bitmeden başlarsa- Kasım gibi biter, koltuklar vs derken, Ocak ta, sezonun ikinci yarısına başlarken stadımızda oynamaya başlarız...Eylül, Ekim çok iyimser tahminler...

Çevrimdışı ZEKI

Ben ilk defa bir insaat calismasini burda takip ettim, insaat muhnedisligiile ilgili terimlerin hic birini bilmezdim ki, kendim endustri yuksek mühendisi ve doktorasini yapmis bir insanim. Ama insaat yavas gidiyor surda hata yapildi diyebilecek bilgi sahibi degilim. Ama masallah herkes sanki bir insaat muhendisi gibi insaat i elestiriyor. Yok yanlis demir kullanilmis yok beton yanlis yapilmis yok vs.. Adama sorarlar senin meslegin nedir diye.  Malesef bizde hersey boyle bilgi sahibi degildir ama surekli konusur. Birakin isin ehli olan kisiler, ömrü santiyede gecmis insanlar konussun. @Sezgin Cengiz kardesimiz konussun. Aramizda insaat santiyesinde insaat muhendisi veya santiye  sefi olarak calismis kac kisi var?

Arkadaslar mabetin yayinladi zaman cizelgesi vardi. Bu zaman cizelgesine gore ya hersey zamaninda gidiyorsa ? Lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalim.

Taraftar bu sene gecen senelere gore maddi anlamda kartal yuvalari konusunda yapmasi gerekeni yapmistir ve bana gorede basarilidir. Ama olimpiyat hatta ve hatta basaksehir stadini dahi dolduramamiz resmen buyuk ayiptir. Trabzon macindaki konya daki taraftari sadece bursa ve liverpool macinda gorduk bu sene
Koy icinde kafelerde restaurantlarda maçlari izleyenler klübe mi takimina mi destek oluyorlar. Ordan bagirmakla sarkilar soylemekle takima katki olmuyor.

Çevrimdışı Geovani

@keremfrat1 ellerine sağlık kardeşim
@Necmi abi harbi çok üzüldüm başakşehir maçını kaçırıcaz
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ZEKI

@keremfrat1 fotograflar icin cok tesekkurler emegine saglik

Çevrimdışı keremfrat1

Bir ruyami soylesem :) bilindik bisey ama olsun :)

Çevrimdışı Efe

Allah'ını seven numaralıdaki vinci söksün artık
rampa acilmadan sokemezler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Furkan Sarper

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Deniz

Ben ilk defa bir insaat calismasini burda takip ettim, insaat muhnedisligiile ilgili terimlerin hic birini bilmezdim ki, kendim endustri yuksek mühendisi ve doktorasini yapmis bir insanim. Ama insaat yavas gidiyor surda hata yapildi diyebilecek bilgi sahibi degilim. Ama masallah herkes sanki bir insaat muhendisi gibi insaat i elestiriyor. Yok yanlis demir kullanilmis yok beton yanlis yapilmis yok vs.. Adama sorarlar senin meslegin nedir diye.  Malesef bizde hersey boyle bilgi sahibi degildir ama surekli konusur. Birakin isin ehli olan kisiler, ömrü santiyede gecmis insanlar konussun. @Sezgin Cengiz kardesimiz konussun. Aramizda insaat santiyesinde insaat muhendisi veya santiye  sefi olarak calismis kac kisi var?

Arkadaslar mabetin yayinladi zaman cizelgesi vardi. Bu zaman cizelgesine gore ya hersey zamaninda gidiyorsa ? Lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalim.

Taraftar bu sene gecen senelere gore maddi anlamda kartal yuvalari konusunda yapmasi gerekeni yapmistir ve bana gorede basarilidir. Ama olimpiyat hatta ve hatta basaksehir stadini dahi dolduramamiz resmen buyuk ayiptir. Trabzon macindaki konya daki taraftari sadece bursa ve liverpool macinda gorduk bu sene
Koy icinde kafelerde restaurantlarda maçlari izleyenler klübe mi takimina mi destek oluyorlar. Ordan bagirmakla sarkilar soylemekle takima katki olmuyor.
@ZEKI abi mesajinin biraz da dun benim yazdiklarima cevap oldugunu dusunuyorum o nedenle bi iki cumleyle kendimi daha acik ifade etmek isterim.

Oncelikle ben de senin gibi bu insaati takip edene kadar insaat hakkinda dogru duzgun tek bir bilgiye sahip degildim.testere kiriş nedir,beton kalitesi nedir bilmezdim hepsini burada @Necmi abi ve bilgi paylasan diger arkadaslardan,az biraz da online ortamdan kendi arastirmalarimdan ogrendim.

İnsaat muhendisi degilim.ama eger birakacaksak ve sadece insaat muhendisleri sadece konusacaksa bizlerin burada dusunce ortaya surmesinin ne anlami kalir?

Bu stad buyuk emeklerle yapiliyor.buyuk zorluklara karsi cikilarak,buyuk fedakarliklarla, tabiri caizse hayatlar ortaya konarak yapiliyor.betondan cimentodan demirden anlamam ama bu stadda kalitesiz tek bir malzeme kullanilmiyor,demirine betonuna laf eden de istanbul sinirlari icerisinde bunun kadar saglam baska bir yapi gostersin sonra ciksin konussun.

Daha once de dedim bana tek bir ornegini gostersinler bir kulubun baskani yeni yapilan stadyumun insaatina hemen hemen her gun gidip insaati takip eden?Bizim baskan Fikret Orman hemen hemen her Allah'in gunu stadda ve isleri takip ediyor kendi adima bu stada bu kadar emek verdigi icin minnettarim.
Bana bir taraftar göstersinler takiminin gittigi her yere olimpiyat kasimpasa basaksehir sariyer ankara adana demeden pesinden kosuyor,takimina destek oluyor.
Gsnin stadsiz,olimpiyatta oynadigi sene sattigi formaya bakin bu sene bizim sattigimiz formaya bakin su an forma satışlarında Turkiyede lideriz kulup tarihinin rekorunu kirdik.bu yuzden Besiktas taraftarina da minnettarim.

Dun yaptigim elestirilere gelince ne yonetime tek bir soz soyledim ne de taraftara.sadece bazi islerde strateji hatalarinin oldugunu ve bu hatalarin gecikmelere sebep oldugunu soyledim.lafimin da hala arkasindayim.eylulde stad acilacak deniyor Allah izin verirse ben buradayım eylulde acilirsa özürumu burdan dilerim ilk maca hep beraber gideriz.Benim yaptigim hesaplamalara gore ekim sonundan oncesi su an icin hayal,imkansiz hatta bazi hatalarin onune gecilmedigi surece ikinci yariya doğru gitmemiz muhtemel.ben hakli cikmamayi istiyorum ama benim tahminim bu yonde.

Eger nisan ayina geldigimiz halde o rampa hala insaat halindeyse o rampa yuzunden vincleri sokemiyorsak,iceri arac sokamiyorsak ve bizi yavaslatiyorsa burada elestirilecek birsey vardir ve elestirilir bence bu cok doğal.yapilan her elestiriye haksiz gozuyle bakmaktansa takvime bakmakta fayda var.zaman ilerliyor ve zamanla yarisiyoruz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı keremfrat1

Soyliyimde bomba birakiyim kesin olmayabilir ama ruya sonucta bana kizmayin sonra :) :)
1.Cati kolonlari 10 gun yada 15 gune biter
2. Sahaya vinc gelicek buyuk :)
3. Bu stad yetismeyen diyenlerede kiziyorum lutfen haksizlik etmeyin girmuyosunuz hersey hizli gidiyor hangi stad 1 yilda boyle ilerlemis hic bir stad oyuzden lutfen biraz daha sabretin hersey guzel gidiyor super stada az kaldi

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi mesajinin biraz da dun benim yazdiklarima cevap oldugunu dusunuyorum o nedenle bi iki cumleyle kendimi daha acik ifade etmek isterim.

Oncelikle ben de senin gibi bu insaati takip edene kadar insaat hakkinda dogru duzgun tek bir bilgiye sahip degildim.testere kiriş nedir,beton kalitesi nedir bilmezdim hepsini burada @Necmi abi ve bilgi paylasan diger arkadaslardan,az biraz da online ortamdan kendi arastirmalarimdan ogrendim.

İnsaat muhendisi degilim.ama eger birakacaksak ve sadece insaat muhendisleri sadece konusacaksa bizlerin burada dusunce ortaya surmesinin ne anlami kalir?

Bu stad buyuk emeklerle yapiliyor.buyuk zorluklara karsi cikilarak,buyuk fedakarliklarla, tabiri caizse hayatlar ortaya konarak yapiliyor.betondan cimentodan demirden anlamam ama bu stadda kalitesiz tek bir malzeme kullanilmiyor,demirine betonuna laf eden de istanbul sinirlari icerisinde bunun kadar saglam baska bir yapi gostersin sonra ciksin konussun.

Daha once de dedim bana tek bir ornegini gostersinler bir kulubun baskani yeni yapilan stadyumun insaatina hemen hemen her gun gidip insaati takip eden?Bizim baskan Fikret Orman hemen hemen her Allah'in gunu stadda ve isleri takip ediyor kendi adima bu stada bu kadar emek verdigi icin minnettarim.
Bana bir taraftar göstersinler takiminin gittigi her yere olimpiyat kasimpasa basaksehir sariyer ankara adana demeden pesinden kosuyor,takimina destek oluyor.
Gsnin stadsiz,olimpiyatta oynadigi sene sattigi formaya bakin bu sene bizim sattigimiz formaya bakin su an forma satışlarında Turkiyede lideriz kulup tarihinin rekorunu kirdik.bu yuzden Besiktas taraftarina da minnettarim.

Dun yaptigim elestirilere gelince ne yonetime tek bir soz soyledim ne de taraftara.sadece bazi islerde strateji hatalarinin oldugunu ve bu hatalarin gecikmelere sebep oldugunu soyledim.lafimin da hala arkasindayim.eylulde stad acilacak deniyor Allah izin verirse ben buradayım eylulde acilirsa özürumu burdan dilerim ilk maca hep beraber gideriz.Benim yaptigim hesaplamalara gore ekim sonundan oncesi su an icin hayal,imkansiz hatta bazi hatalarin onune gecilmedigi surece ikinci yariya doğru gitmemiz muhtemel.ben hakli cikmamayi istiyorum ama benim tahminim bu yonde.

Eger nisan ayina geldigimiz halde o rampa hala insaat halindeyse o rampa yuzunden vincleri sokemiyorsak,iceri arac sokamiyorsak ve bizi yavaslatiyorsa burada elestirilecek birsey vardir ve elestirilir bence bu cok doğal.yapilan her elestiriye haksiz gozuyle bakmaktansa takvime bakmakta fayda var.zaman ilerliyor ve zamanla yarisiyoruz.

@Deniz sana istinaden yazsaydim ben senin yazdiklarina cevabi bu sayfada vermezdim emin ol
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2015, 20:34:30 ZEKI ]

Çevrimdışı Deniz

@Deniz ben senin yazdiklarina cevabi bu sayfada vermezdim emin ol
Sen istedigin yerde bana istedigini diyebilirsin abi benim icin senin goruslerin ve dusuncelerin daima onemlidir :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Gülcan

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 abi kule vinçlerle ilgili rüya yok mu? :)
onlar kaliplardan dolayi kalkmiyo eski acik ve numaralida malzemelerden sonra kalkar

Çevrimdışı ZEKI

onlar kaliplardan dolayi kalkmiyo eski acik ve numaralida malzemelerden sonra kalkar
:claps: :claps:

Çevrimdışı Sezer

@Necmi yakın tarihte kayıt oldum ama pek konuşmuyordum. Açmayayım dedim ağzımı ama yapamadım. Öncelikle biz Trabzonspor gibi doldurma yayla olan alana direk temelden yapmıyoruz stadımızı yani bu demek oluyor ki hareket alanımız kısıtlı hemde çok kısıtlı sıfıra yakın. Bu yüzden dolayı önce stada fore kazıklar döşenip içindeki hafriyat çıkarıldı. Bu arada bir gezi olayları atlattık ki bize 1 ay kaybettirdi stadı yıkmakta. Sonra ilk temel geldi 21 aralıkta, yani stadın yıkıma başlamasından 6 ay sonra. İşler başladı herkes memnun millet arı gibi çalışıyor falan ama numaralının altındaki kaya kütlesi de çok uğraştırdı dolayısıyla hafriyat çıkarmada sorun yaşadık. Buna bağlı olarak Yeni açık rampayı kaldıramadık uzun süre. Gel zaman git zaman bu güne kadar ulaştık.

Sonuçta 1 yıldan biraz uzun süreçte daracık bir alanda zeminin bilmem kaç metre altına girerek devasa bir yapı inşasında sona geldik sayılır. Müthiş bir hızdır bu, kimse itiraz etmesin. Beşiktaş'ın göbeğinde böyle kalabalık bir ortamda bu yapıyı bu kadar hızlı yapabilmek başarıdır. Milletin gözü doymuyor nedense akşam yatıp sabah kalktıklarında çok farklı şeyler görmeyi bekliyorlar sahada. @ALI RIZA bile @bjk_mabet in yanına gitmeden önce neler diyordu sürekli saydırıyordu yavaşlıktı yok mimar kapıları neden böyle yapmıştı falan derken İstanbula gitti ve gördüğü şeyler karşısında fikirlerinin nasıl değiştiğini gördük.. Biz dışarıdan hiçbir şey görmüyoruz aslında. Böyle karşıdan yok çok yavaş yok çok kötü oluyor diyenleri alıp stada götürüp iki gün dolaştırıp çalıştıracaksın anlayacaklar sonra nasıl olduğunu :icool: Statta kullanılacak bir çok şeyi depolayamıyoruz yerimiz olmadığı için, takılacağı zaman geliyorlar hemen yapıyorlar görüyoruz resimlerde kameralarda. @Deniz imkanın olsa yarın sabah gel @bjk_mabet ile iki gün takıl statta olayların nasıl işlediğini gör sadece. 'Bekara karı boşamak kolay' diye bir deyim var. Tamda buraya uyuyor, aa ben bunu yaparım diyip yapmakla olmuyor. Bizim sektörde bir laf var 'Üç ölç bir biç' herşeyi kontrolünü yapa yapa işlemek daha iyi yani.  :)

Bu taraftar 8 sene Y.D isimli şahıs uyutuldu farkında hala farkına varamadı çoğu kişi. 3-5 milyon lira borçtan 500 milyona çıktı bu takımın borcu. Yerin dibine sokuldu ötelendi. Yıldız yıldız diye boyandı taraftarların gözü. Her sene hayali kazmalarımızı vurduk mayıs ayında. Artık öyle değil tam anlamıyla bir fikir devrimi oldu ama hala fark edemedi çoğu kişi. Kartal yürekli biri geldi kimsenin elini sokmak istemediği zamanda geldi aldı sazı eline ve harika işler yapıyor şuan. Fikret Orman' ın nasıl işler yaptığını kulübü ne kadar kötü durumdan döndürdüğünü bilmiyorlar. Kulübün sponsoru yokken, futbolcuların maaşlarını geçtim bonservis paralarını bile ödeyemezken, milleti kapıya kuyruk etti sponsorluk versinler diye. Borcumuz azalıyor günden güne tabi doların yükselmesiyle borçlar azalmıyormuş gibi görünüyor gerçi. Ama sevgili Divan kurulunun çok saygılı üyeleri farkında değiller doların ne kadar hızla arttığının, hala bir taraflarını yırtsınlar borçlar azalmıyor artıyor diye..

@SDemirsoy @keremfrat1 ve resim çeken bir çok kişi olmasa stadın içindeki değişimleri hiç göremesek. @rubi_tobin @bjk_mabet yada @Necmi abi dahil adını sayamadığım bir çok kişi bize içeriden bilgi vermese herkes bu stadın işleyişinden bir haber olacak gazetelerde çıkan haberlerin resimlerine bakarak ulan stada bak hiçbir şey yapmıyorlar yarım kalmış diyeceğiz..

Çevrimdışı Anıl

Bu arada ben şimdiye kadar hafriyatta çok zaman kaybettiğimizi düşünüyodum ama hiçte öyle değilmiş. Bizim evin karşısında site yapılıyor. Yıkım işleri geçen Mayıs aylarında başlamıştı. Henüz Perşembe günü grobeton atıldı.  Yani tam 10 ay hafriyat sürdü ve hafriyat yapılan alan bizim staddan çok daha küçük :tabe:

Çevrimdışı keremfrat1

Bu arada ben şimdiye kadar hafriyatta çok zaman kaybettiğimizi düşünüyodum ama hiçte öyle değilmiş. Bizim evin karşısında site yapılıyor. Yıkım işleri geçen Mayıs aylarında başlamıştı. Henüz Perşembe günü grobeton atıldı.  Yani tam 10 ay hafriyat sürdü ve hafriyat yapılan alan bizim staddan çok daha küçük :tabe:
sabah foto at bana siteden merk ettim ozledim ben grobetonu :) :)

Çevrimdışı Anıl

sabah foto at bana siteden merk ettim ozledim ben grobetonu :) :)
Tamamdır yarın sabah atarım @keremfrat1 abi :ok:

Çevrimdışı Altuğ

@keremfrat1 fotoğraflar için teşekkürler. Bir çok Medya kuruluşu ve basın forumdaki arkadaşlarımız sayesinde stad inşaatının ne derece hızla gittiğini görüyor. Ve sitelerinde sizlerin fotoğraflarını paylaşıyor :)

Çevrimdışı arda

Abilerim, arkadaşlarım, kardeşlerim,

Uzun bir aradan sonra memlekete kesin dönüş yapma kararı almış bulunmaktayım. Stadı gezmeye imkanım olamadı, bilen gören alan arkadaşlar sizce nereden kombine alalım. Inönünün her tribününde maç izledim ama genelde Yeni açıktaydık ikinci kat, kapalı çok şahane duruyor ama malum bütçe zor o iş bu sezon. Forum olarak genelde nerelerdesiniz.

Saygılar Sevgiler
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Factatum

----Konudışı----

Bu haftadan sonra kalan maçlar;
26. Hafta: Rizespor - Fenerbahçe
27. Hafta: Fenerbahçe - Bursaspor
28. Hafta: Eskişehirspor - Fenerbahçe
29. Hafta: Fenerbahçe - Balıkesirspor
30. Hafta: Sivasspor - Fenerbahçe
31. Hafta: Fenerbahçe - Kayseri Erciyes
32. Hafta: Mersin İdmanyurdu - Fenerbahçe
33. Hafta: Başakşehir -Fenerbahçe
34. Hafta: Fenerbahçe - Kasımpaşa

26. Hafta: Galatasaray – Karabükspor
27. Hafta: Trabzonspor – Galatasaray
28. Hafta: Galatasaray – Gaziantepspor
29. Hafta: Akhisar Belediyespor – Galatasaray
30. Hafta: Galatasaray – Konyaspor
31. Hafta: Mersin İdmanyurdu – Galatasaray
32. Hafta: Galatasaray – Gençlerbirliği
33. Hafta: Galatasaray – Beşiktaş
34. Hafta: Rizespor - Galatasaray

26. Hafta: Beşiktaş - Başakşehir
27. Hafta: Kasımpaşa - Beşiktaş
28. Hafta: Beşiktaş - Karabükspor
29. Hafta: Trabzonspor - Beşiktaş
30. Hafta: Beşiktaş - Gaziantepspor
31. Hafta: Akhisar Belediyespor - Beşiktaş
32. Hafta: Beşiktaş - Konyaspor
33. Hafta: Galatasaray - Beşiktaş
34. Hafta: Beşiktaş - Gençlerbirliği

Çevrimdışı Caner

Ben ilk defa bir insaat calismasini burda takip ettim, insaat muhnedisligiile ilgili terimlerin hic birini bilmezdim ki, kendim endustri yuksek mühendisi ve doktorasini yapmis bir insanim. Ama insaat yavas gidiyor surda hata yapildi diyebilecek bilgi sahibi degilim. Ama masallah herkes sanki bir insaat muhendisi gibi insaat i elestiriyor. Yok yanlis demir kullanilmis yok beton yanlis yapilmis yok vs.. Adama sorarlar senin meslegin nedir diye.  Malesef bizde hersey boyle bilgi sahibi degildir ama surekli konusur. Birakin isin ehli olan kisiler, ömrü santiyede gecmis insanlar konussun. @Sezgin Cengiz kardesimiz konussun. Aramizda insaat santiyesinde insaat muhendisi veya santiye  sefi olarak calismis kac kisi var..

Ben bu yoruma bir yerde katılıyorum ya. Yani kimseye gönderme yaptığımdan değil, buradaki herkes, çok dahil olamasam da, arkadaşım, kardeşim, abim gibi. Lafım kimseye değil, kendimden örnek vererek çuvaldızı kendime batırıyorum. Örneğin yeni açık üstte prekast yavaşlayınca çıldırdım geçenlerde, çok anlamsız geldi bana, burada 2-3 tane giri de yaptım eleştirerek Alacalı'yı. Sonra yine burada okudum ki meğer adamlar orayı törpülüyorlarmış kalıpla ilgili sıkıntıdan ötürü. Ağzımı açamadım. Çatal merdiven mevzularında da durum aynıydı, orda da güvenlik olayını pas geçtim mesela, sonradan anlayıp tersini savunmuş olsam da. Tabi yorum yapmak için illa inşaat mühendisliği gerektirmeyecek durumlar yok mu, var elbette. Sonuçta burası bir forum ve tartışmak için buradayız. Milyon dolarlık proje de olsa, işin içinde insan faktörü varsa hata payı her zaman vardır. Ama bununla beraber temkinli yaklaşılması gereken durumlar da var, ve birisi ilk adımı attığı vakitte çığ gibi büyüyor. Şanslıyız ki aramızda bjk_mabet var. Ben ne olursa olsun, bu forumun seviyesini çok yüksek buluyorum. Gerilmeden inşaat takip ediyorum. O yüzden birbirimizi germeden de ilerleyemeye devam edersek çok uzun süre bu forum ilerleyecektir.