Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5693866 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

abi belediyenin yeri yeşil alan olarak gösteriliyor burada belediyenin yeri genişlerse yolu bizim araziden geçirecekler biraz işler karıştı :D @ahmetx

Çevrimdışı Emre.Guler

Maketle kıyaslarsak yol tam otopark girişinin dibinden geçiyor. O zaman demekki o filizlerin solunda kalan alan yol olacak
[ Son Düzenleme: 19 Mart 2015, 11:37:13 Altuğ ]

Çevrimdışı ahmetx

peki bu üçgen kısım ışık girmesi için açık mı kalacak?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı SDemirsoy

peki bu üçgen kısım ışık girmesi için açık mı kalacak?
şaft boşluğu elektrik mekanik tesisatın yerleri olabilir mi ? @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

şaft boşluğu elektrik mekanik tesisatın yerleri olabilir mi ? @ahmetx
hiç bir bilgim yok o işleri @Necmi abiye sormak lazım..
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

hiç bir bilgim yok o işleri @Necmi abiye sormak lazım..
makette öyle bir yer gözükmüyor abi

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Abi şöyle diyebilir miyiz?

Belediye yolun geçtiği araziyi bize verdi ve bizde otoparka ilave ettik o kısmı. Şimdiyse otoparkın üstünden yolu yine geçirecekler.

Yani toprağın altını bize verdi ama üstü yine onların.
Açıkçası pek sanmıyorum öyle bir şey olsaydı şuan temizlik araçlarının olduğu kısıma kadar otopark yapardık benim şahsi görüşüm belediye bizim arazimize giriyor.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı ErsinA.

Açıkçası pek sanmıyorum öyle bir şey olsaydı şuan temizlik araçlarının olduğu kısıma kadar otopark yapardık benim şahsi görüşüm belediye bizim arazimize giriyor.

Haklısın abi. Aynı şey benimde aklıma geldi yazdıktan sonra.  Yazdığım gibi bir uygulama olsa tüm belediye arazisini katardık otoparka.

Çevrimdışı ErsinA.

makette öyle bir yer gözükmüyor abi

zaten makette olupta gerçekte de olan ne varki?  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ErsinA.

olur mu var ya :D

Haklısın makette stadın adı Vodafone Arena, gerçekte de Vodafone Arena  :evillol:

bu kadar benzerlikte olsun artık :D

Çevrimdışı cisse557

112. Yıl diye çalışanlar da gaza gelmiş galiba 3 vinç de prekast takıyor ben şok :)

Çevrimdışı Factatum

Mustafa'nın resimlerinde, gelen prekastların Yeni Açık'taki tamamlanmayan yerden içeri alındığı görünüyor.

Yani rampa bitene kadar, resmen taşıma su ile döndürüyoruz değirmeni.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Bilen varsa söyleyebilir mi?Bu prekastçılar yevmiye ile mi çalışıyorlar yoksa firmanın maaşlı elemanları mı?

Çevrimdışı riza calli

Aksam çalıştığımdan dolayı maca gelemicem isteyen warsa tek maclik devredebilirim kuzeyden

Çevrimdışı eagleizm

Forumdan stadda olan yok mu?gazilerde kimse yok toplanma kacta?
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Easthanbool

Bilen varsa söyleyebilir mi?Bu prekastçılar yevmiye ile mi çalışıyorlar yoksa firmanın maaşlı elemanları mı?

Bildiğim kadarı ile şantiyede çalışan bütün emekçiler firmaların çalışanları.Ödemeleri firmalara ait
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Aksam çalıştığımdan dolayı maca gelemicem isteyen warsa tek maclik devredebilirim kuzeyden
@Necmi abi

Çevrimdışı Mehmet92

[ Son Düzenleme: 19 Mart 2015, 12:21:04 Altuğ ]

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı KUMANOVALI

Günaydın arena kartalları

öncelikle @rubi_tobin başkan doğum günün kutlu olsun  :cook:

@sevkiozel aramıza hoşgeldin

İYİKİ DOĞDUN BEŞİKTAŞIM   :halay: :halay:

akşama görüşürüz arkadaşlar
:naughty: :upto: :naughty: :upto:

https://twitter.com/GkhnTRKMN7/status/578498767638384640
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vol 1 geliyor ogle arasi :)
@keremfrat1 Staddamısın , 2 Saate geliyorum stadın oraya inş görüşürüz :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık