Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5692678 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

@ALI RIZA BENIM SIRRIMI OGRENDI COK ACIK SOZLUDUR KENDISI :) :) :) Benim gibi dimi abi  :D @ZEKI
sen tam sopaliksin ama ne varki seni seviyorum kızamiyorum @keremfrat1

Çevrimdışı ahmetx

şimdik arkadaşlar stat koşuna gelice öncelikle X
1) Benim gördüğüm prekast sistemi 45 dün  daha devam edece 3 aşağı 5 yukarı sarkmAlarda olabilir...!
2) Orta çıkışlar laflarını geri alıyorum...Çünkü küçük değil Bugün stat foot çekimlerinde ben vardım hep...!
3) Yarın üst katlar bende sorulur sabah erken saatlerinde çekeceğim resimleri...! her taraf @ahmet türker  @Yusuf Tekeli  resimleri çektim... Yayımlandı hepsi
4) 11 gibi stattan ayrılım etilere geçeceğim...! :)
5) gün boyu süper geçti mabet yerinde olmazsınız...! olmak istemezsiniz...! 500 işçi ile uğraşmak cabası...! hangi alana koşacağınızı bilemezsiniz... Emin olun karışıya geçişte başını kaşıyor..!
6)Cuma günü süprizler olur...!
7) Rampa Belirsiz hala çalışma var... ( bana söylenenler dolayısıyla) :)
.
.
.
.

@ALI RIZA ben hiçbirşey anlamadım,orta çıkışla ilgili söylediklerini hem geri alıyorsun hem de hiç küçük değil diyorsun :alala: :dontknow:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Emre.Guler

O filizler ile belediye arasındaki kısımda yol olacak.  Bununla ilgili olabilir.

Çıkmaz sokak gibi olur o zaman çünkü yolun sonunda perde beton icin filiz bırakılmış sonu kapalı olacak yani bence orası yol değil

Çevrimdışı SDemirsoy

orası geniş yol olacak abi yolun kaldırım bordürü kısmına denk geliyor yol daha solda yemekhanenin tarafından geçiyor @Emre.Guler

Çevrimdışı Emre.Guler

orası geniş yol olacak abi yolun kaldırım bordürü kısmına denk geliyor yol daha solda yemekhanenin tarafından geçiyor @Emre.Guler

Geniş yol dediğin araç trafiği için değil dimi? Çünkü kapalı bir alan olacak orası çıkmaz sokak tarzı

Çevrimdışı ErsinA.

@SDemirsoy  sen geçen maketten bir resim koymuştun. Yol gözüküyordu.  O resmi bulamadım. yeniden atabilir misin?

O resim daha açıklayıcıydı.

Çevrimdışı ErsinA.

Çıkmaz sokak gibi olur o zaman çünkü yolun sonunda perde beton icin filiz bırakılmış sonu kapalı olacak yani bence orası yol değil

O yolun sonundaki perde beton için bırakılan filizler ay başında kalıplanmıştı ama beton dökmeden kalıbı geri söktüler.

Üçgen kısımdaki filizlere perde beton dökülüp arkası dolgu yapılabilir belki? zaten dolgu yapılmadan yol hızasına gelmez orası.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

KIRMIZI ile işaretlediğim kısımda demir filizler bırakılmıştı uçları traşlandı(bknz. birkaç gün öncenin resimleri), SARI ile işaretlediğim kısımda demir filizlerininde uçları kesilecek, o kısma yol gelecek. fakat şöyle bir durum var, görünen o ki belediye bizim arsa sınırımızdan yol geçiriyor.
[ Son Düzenleme: 19 Mart 2015, 11:34:48 Altuğ ]
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı ahmetx

@Emre.Guler
abi mütüş paintimle anlatayım sana  :D
@SDemirsoy bir de şu maket üzerinde anlatsana resim üzerindeki bölgeyi  :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Emre.Guler

@Emre.Guler
abi mütüş paintimle anlatayım sana  :D

Müthiş paintini görüp harikulade photoshopumla cevap veriyorum.. Resimdeki gibimi olacak yani?

Çevrimdışı ahmetx

KIRMIZI ile işaretlediğim kısımda demir filizler bırakılmıştı uçları traşlandı(bknz. birkaç gün öncenin resimleri), SARI ile işaretlediğim kısımda demir filizlerininde uçları kesilecek, o kısma yol gelecek. fakat şöyle bir durum var, görünen o ki belediye bizim arsa sınırımızdan yol geçiriyor.
belediye kendi arazisinden yer vermemiş yol için anlaşılan ....

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Yolun nereden geçecegi bu resimde daha iyi anlaşılıyor. o oval kısım yol ile bizim aramızdaki iata duvarı olacak
[ Son Düzenleme: 19 Mart 2015, 11:35:19 Altuğ ]

Çevrimdışı Emre.Guler

Yolun nereden geçecegi bu resimde daha iyi anlaşılıyor. o oval kısım yol ile bizim aramızdaki iata duvarı olacak

O zaman bizim araziden yemiş olmuyormu belediye?

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

O zaman bizim araziden yemiş olmuyormu belediye?
İmar sınırı hakkında bi bilgimiz olmadığından sunu söyleyebiliriz, ya biz onların alanına girdik yada onlar bizim alanımıza girdi.

Çevrimdışı Emre.Guler

İmar sınırı hakkında bi bilgimiz olmadığından sunu söyleyebiliriz, ya biz onların alanına girdik yada onlar bizim alanımıza girdi.

Ama onaylanmış projeye uygun gidiyor inşaat. Buda demektirki belediye bizim araziye daldı

Çevrimdışı ahmetx

bence hiç bizim alanımıza girmeyecek,levent beyin son attığı fotoya göre aynen makette olduğu gibi yol ayrımı bizim kuyruk kısmından önce başlayabilir.

Çevrimdışı murat_

Statta demin siyah beyaz esorfmanla dolaşan ali rizamiydi  :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

bence hiç bizim alanımıza girmeyecek,levent beyin son attığı fotoya göre aynen makette olduğu gibi yol ayrımı bizim kuyruk kısmından önce başlayabilir.
evet önce başlıyor ama daha sonra bizim bölgeye yol giriyor anlaşılan bu makete göre,yol bizim otopark çıkışına çok yaklaşmış...

Çevrimdışı SDemirsoy

Müthiş paintini görüp harikulade photoshopumla cevap veriyorum.. Resimdeki gibimi olacak yani?

yeşil olan kısım alçakta kalacak abi @Emre.Guler

Çevrimdışı ErsinA.

Abi şöyle diyebilir miyiz?

Belediye yolun geçtiği araziyi bize verdi ve bizde otoparka ilave ettik o kısmı. Şimdiyse otoparkın üstünden yolu yine geçirecekler.

Yani toprağın altını bize verdi ama üstü yine onların.

Çevrimdışı Factatum

Dünya Beşiktaşlılar Günü hepimize kutlu olsun.  :halay: Ne güzel şey seni sevmek.  :ok:

Çevrimdışı rubi_tobin

Tüm doğum günü dilekleri için teşekkür ederim.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.