Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5702197 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

gülmekten mideme ağrı girdi :D

ismail kartal istifa etti diyorlar. inşallah olmaz.. bizim maçtan sonra etsin :)))))
Yok yok etmez.Yenersek kovar aziz  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı gokhanwww

Allah aşkına şu fener macına kadar cok rahatız, yeneriz,fark atarız, sampiyonuz gibii cümleleri hiç bir ortamda söylemeyin hep üzülen biz oluyoruz sonra....sakin olalım akıllı olrsak bir.puan bizi bambaska yerlere tasir

Çevrimdışı Tolga

gülmekten mideme ağrı girdi :D

ismail kartal istifa etti diyorlar. inşallah olmaz.. bizim maçtan sonra etsin :)))))
Sezon sonuna kadar takımın başında o bu saatten sonra hoca değişikliği yapmaz Aziz :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

fazla konu dışı olmasın silici ARIZA silebilir sonra :lol: :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı fore_kazık

fazla konu dışı olmasın silici ARIZA silebilir sonra :lol: :lol:

konu dışı yapmadık dostum vodafone arenadan bahsediyoruz. önümüzdeki haftadan bahsetmiyorum ben. yeni stadda bi maça çıksın ondan sonra istifa etsin diyorum  :eyes :kop: :kop: :kop: :biggrinking:

Çevrimdışı Factatum

Bugün keyif günü. Tadını çıkaralım.  :ishock: :ishock:
Ancak yarından itibaren daha tüm ciddiyet ve temkinliğimizle davranalım. Rehavet bize yaramıyor, biliyorsunuz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bencede abiler.. Haftaya favori fenerdir ama ben ümitliyim o ayrı :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

Hayırlısı olsun hocam..Yediğin ictigin senin olsun gördüğün ve öğrendiklerini sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Aynen @pascal_21 bol bol yetkim dahilinde bilgi vereceğğim fotolar kısmet olursa  atacagım....!

Çevrimdışı ALI RIZA

Lidere selam olsun :)
@bjk_mabet
Selam Aldık Baş göz üstüne dedik...!
Şafak saymaya bak atarsa Çay keyfinde oradayın    :upto: :upto: :upto: :upto:
Mimara selam Orta çıkış kapısı isyanına Devam  :money: :money: :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ahmet türker

Bugün keyif günü. Tadını çıkaralım.  :ishock: :ishock:
Ancak yarından itibaren daha tüm ciddiyet ve temkinliğimizle davranalım. Rehavet bize yaramıyor, biliyorsunuz.
biz mi oynayacağız ki .

Çevrimdışı ahmet türker

Allah aşkına şu fener macına kadar cok rahatız, yeneriz,fark atarız, sampiyonuz gibii cümleleri hiç bir ortamda söylemeyin hep üzülen biz oluyoruz sonra....sakin olalım akıllı olrsak bir.puan bizi bambaska yerlere tasir
neden ki, söyleyelim bence, yenilirsek de yeniliriz .söyleyelim ki baskı altına girsinler .söylemek bence daha iyi.

Çevrimdışı ahmet türker

herkes tadını çıkarsın kardeşlerim bu günün mutluluğunu doyasıya çıkarın ,yarına, yarın bakarız eğleninnnnnnn.... :halay:  :halay:  :halay:  :halay:  :halay:

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

@bjk_mabet gelmiş bilgi ver stat nasıldı  :evillol: :evillol:

adamlar aankaradan geldi osmanlı stadında beton varmış @ALI RIZA  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

adamlar aankaradan geldi osmanlı stadında beton varmış @ALI RIZA  :D
@Efe osmanlı statında köşelerde neden boşluklar var  :alala: :alala: @bjk_mabet oranın mimarı bizim mimar efendi mi  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

@Efe osmanlı statında köşelerde neden boşluklar var  :alala: :alala: @bjk_mabet oranın mimarı bizim mimar efendi mi  :evillol: :evillol:
dikkat ettin mi osmanlı stadında da orta çizgiye denk gelen kapı ve merdiven yapmışlar .. :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

dikkat ettin mi osmanlı stadında da orta çizgiye denk gelen kapı ve merdiven yapmışlar .. :kop:  :kop:  :kop:
Bizzat bakıyorum maç izlediğim statlara tek bizimkimizde var sadece...!  :kop: :kop:
Mimar efendinin bombası

Çevrimiçi Necmi

Silme Felan yok  @Necmi abi düşünsün  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:
ne silmesi bu günden mutlu günmü olur hiç bir Beşiktaşlı kerdeşimizi üzmeyelim bu arada aldık geldik :D

Çevrimiçi Necmi

bırakalım onlar düşünsün cezalı oyuncuyla gitmiyoruz gün sevinme günü ve onları kendi stadlarına gömeceğiz neden şimdiden olumsuz sonuç çığırtkanlığı yapalımki

Çevrimdışı Ersan

karabük maçıda dahil 4 hafta istanbuldayız bu süreçten en kötü 10 en iyi ihtimalle 12 puanla çıkıp trabzonu da yenersek gs maçına şampiyon olarak çıkarız inşallah Allah nazarlardan sakınsın sakatlık ceza göstermesin takıma lig sonunda yüzümüzü güldürsün inşallah

Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA