Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5702172 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

mustafanın fotolarda numaralıyı çektiği karede sağ üstte gözüküyor.
yanılıyorsun kardeşim.

Çevrimdışı BlackEagle26

yeniinönüstadi twitter hhesabından

Cehennem çukuru gibi Stadın tamamı Logomuzu andırmıyo değil gerçekten

Çevrimiçi Kartal Ç

yanılıyorsun kardeşim.
Haklısın abi pardon ben yanlış görmüşüm resimden. Bi an heyecanlandım :)

Çevrimdışı cisse557

Stamford Bridge'in kale arkası ve taç çizgisi mesafelerini bilen var mı?

Çevrimdışı Deniz

yeniinönüstadi twitter hhesabından
Yeni açık bu hafta bitecek sanırım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı martin40

"otoparkin son tablalari konuldumu ?"

"konuldu kardeşim demir işi kaldı sadece p.tesi gece yada salı beton dökülür biz kaçarız :)"

Gökhan Türkmen :by2:

Çevrimdışı Tolga

"konuldu kardeşim demir işi kaldı sadece p.tesi gece yada salı beton dökülür biz kaçarız :)"

Otopark da bitti sonunda :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Vay be obitaşa  :by2: diyecez.darısı çiçeklere,çatıcılara,elektromekanikçilere  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı samet67

2. Çatı kirişi yok henüz sadece iskelesi kurulmuş geldiğinde takılır hemen  :halay:

Çevrimdışı ahmet türker

Vay be obitaşa  :by2: diyecez.darısı çiçeklere,çatıcılara,elektromekanikçilere  :)
:ishock:  :ishock:

Çevrimdışı Deniz

5 attik.bunun serefine 50 prekast takmak farz oldu  :halay:

Çevrimdışı fore_kazık

geçen hafta stadda işler ilerlemiyor görünüyordu. şimdi lider olduk ya bu hafta günde 10 prakast konulsa gözümüze yeni açık bitti gibi gelecek. 1 çatı kirişi konulunca çatının %50 si bitmiş gibi sevinicez... gözünün sevdiğimiz beşiktaşı kafayı çizdirdin bize  :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı melih

Tünelde ki tavan yüksekliği kaç metre daha önce yazılmıştır ama görmedim.
[ Son Düzenleme: 16 Mart 2015, 00:39:11 FARUK ]
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı FARUK

Tünelde ki tavan yüksekliği kaç metre daha önce yazılmıştır ama görmedim.

3,45m olması lazım

Çevrimdışı Efe

5 attik.bunun serefine 50 prekast takmak farz oldu  :halay:
fener macindan sonra islerin iyice hizlanacagini dusunuyorum paralar hesaba yatar olimpiyat gelirleri yine lig gelirleri her kazanilan galibiyet 900 bin tl arti stad geliri erciyes macindan 500 bin tl falan gelir olmustur bundan sonraki ic saha maclarinida insallah ankarada oynariz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

fener macindan sonra islerin iyice hizlanacagini dusunuyorum paralar hesaba yatar olimpiyat gelirleri yine lig gelirleri her kazanilan galibiyet 900 bin tl arti stad geliri erciyes macindan 500 bin tl falan gelir olmustur bundan sonraki ic saha maclarinida insallah ankarada oynariz
Güzel bir galibiyetti.  Çokmu istiyoruz fb yi yensek olimpiyat da 35 40  oynarız buda daha.fazla gelir havalar artık git gide iyi olacak hadi be kartalım yen şu feneri şampiyonluğa kosalım koşarken kasayı doöduralım arenamızı bitirelim şampiyonlar ligi müziğini dinleyelim :money: :ishock: :sevinc
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı megiddo

otoparkın girişindeki tünelin üstü çatı gibi kapatılacak mı yoksa oyle açık mı kalacak?

Çevrimdışı Efe

otoparkın girişindeki tünelin üstü çatı gibi kapatılacak mı yoksa oyle açık mı kalacak?
oyle kalir kapatilmaz bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Biz Bu Formayla Mustafa Pektmeki 90 Dakika Sakatlanmadan Oynatıp Gol attırdık :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Guneyde 2.650 , Kuzeyde 300 , Batı da 500 ve Doğuda 750 , Uefa Sponsor dan 989 , Beşiktaş Sponsorlarından 2.298  Ekstra bilet daha yarın satışa çıkıyormuş , Bu ekstra Biletlerle beraber Staddaki Taraftar Sayısı 69.000 oluyor ve Uefa Taraftar Rekorunu Bu kez Kırıyoruz :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock:
Haydi Yuklen Yukleeeeeeeennn :steamed:
Bir önceki Rekor 67.000 ile M.Unitede Ait :)
[ Son Düzenleme: 15 Mart 2015, 21:47:29 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık