Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5701101 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

ne silmesi bu günden mutlu günmü olur hiç bir Beşiktaşlı kerdeşimizi üzmeyelim bu arada aldık geldik :D
:hosgeldin :hosgeldin perşembede alacağız pazarda sonra rahat rahat milli maç arasına gireceğiz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hava bozuyor kar falan gösteriyor perşembe yandık :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne karı yav Nisana girdik neredeyse  :kop: :kop: :kop:  :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı Deniz

Ne kişmiş ya bitmek bilmedi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Prekaatcilar tembellige iyi alismis aylardir.simdi dogru duzgun calistiramiyoruz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ersan

Ne kişmiş ya bitmek bilmedi :)

@Efe istanbul için hava tahminleri yandık valla o inşaatı geçtim olimpiyat stadının zeminide ağırlaşacak gökhan töre ağır zeminde akamıyor adamım

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şaka maka bugün uzun bir aradan sonra zevkli bi maç izledik haa :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türker

bu enerjiyi her yere yayın ..kesinlikle kazanacağız....önümüzde hiç birisi duramaz .

Çevrimdışı Ersan

bu enerjiyi her yere yayın ..kesinlikle kazanacağız....önümüzde hiç birisi duramaz .

çocuklar inanın, inanın çocuklar
güzel günler göreceğiz güneşli günler
fenevi kadıköyde yeneğiz
şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz 

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi ben inanıyorum brugge olimpiyattan çıkamayacak.
Derbiyle ilgili de şunu söylemek lazım; Töre, tolgay, oğuzhan fenere çok ters gelebilecek adamlar. Gerçi şuan Töre'nin ters gelmeyeceği takım yok bana göre :D Önemli olan o maçın başındaki 20 dklık baskıyı kazasız belasız atlatmak. Çünkü baskı yicez bu bir gerçek. Biz topla hızlı çıkıp, Defans-OrtaSaha-Hücum hatlarının aralarını sıkı tutarsak rahat bir galibiyet alabiliriz belki fark bile atarız çünkü fb bilinçsizce saldıracak adamların büyük ölçüde tamam-devam maçı bu. Töre yine en büyük silahımız. Atiba oynarsa yine fark yaratır. Ama olmazsa da Tolgay da ters gelebilecek bi oyuncu çünkü çok muazzam paslar atabiliyo kanatlara. Aslında şöyle bir planımız olsa, tabi bir temenni bu ama: Sosa olmayacak sanırım, onun yerine tolgay oynayabilir. Oğuzhan da olabilir bence. Kontra ataklarda Töre'yi bek oyuncularıyla stoperler arasına kaçırıp çok pozisyon yakalayabiliriz. Bu derbide önemli olan "akıllı" oyun olur bizim açımızdan :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler serbest dediniz bak ondan yazıyorum ha :by2: :D
tokicikler, toki arenada şampiyonluk kutlama ihtimalimizden öyle tırsıyolarki :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Brugge maçından çok derbiyi bekliyorum valla ne yalan söyliyim :bandit:
Bu renklilerin puan kayıpları devam ettikçe adım adım yaklaşıyoruz zafere. Umarım umutlarımız haftaya bu saatlerde zirve yapmış olacak ve forumun yarısından fazlası ayakta olacak ahanda böyle --> :halay: :halay: :halay:

Çevrimiçi Necmi

Abiler serbest dediniz bak ondan yazıyorum ha :by2: :D
tokicikler, toki arenada şampiyonluk kutlama ihtimalimizden öyle tırsıyolarki :kop:
sana serbest değil o dündü yeni gün yeni başlangıç :bandit:

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı KLEBERR

Allah aşkına şu fener macına kadar cok rahatız, yeneriz,fark atarız, sampiyonuz gibii cümleleri hiç bir ortamda söylemeyin hep üzülen biz oluyoruz sonra....sakin olalım akıllı olrsak bir.puan bizi bambaska yerlere tasir

:claps: :claps: :claps: :claps:
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Günaydın bol prekastlı catı kolonlu bi gün olsun beşiktaş kazanınca pazartesi sendromu diye bir sey kalmıyo 😊

Çevrimdışı samet67

Günaydın herkese. Paletliyle sarı vinç prekasta başlamış ama beyaz vinç hafriyatın arkasına saklanmış bize görünmemek için bugün de çalışmaya niyeti yok herhalde  :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın Arena
Bu sarı vincin maketini yapıp kartal yuvalarında satalım sarı vinç adamdır

Çevrimdışı onurturan

İyi sabahlar vodafone arena .. Yüklen precast..

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın büyük Beşiktaş taraftarı.Günaydın stad  çalışanları.İçimden geldi  valla.  :ishock:  Bide  pazartesi  sendromu  demezler mi.  :lol:

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı fore_kazık

günaydın herkese,

Allahını seven prekast taksın leeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn  :construction: :construction:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın Beşiktaş Arena.
Günaydın
@Altuğ abi , Profil Fotosundaki Stad , Santiago mu yoksa Amsterdam Arenamı :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın arkadaşlar
Günaydın abi , Sınav İyi geçmiştir İnşaAllah..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık