Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5705114 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

yok @Necmi  abi ampul takıp değiştirmek için heralde vinç gerekmez onda hemfikiriz o zaman halatların havaya kalmasından sonra kedi yolları arkasından sahayla alakalı şeyler yapılırken o kedi yollarına malzemeler stad içinden değil dışarıdan mı verilecek eğer içeriden bu malzemeler kedi yollarına verilemeyecekse membran işi başlamadan dışarıdan yapılırsa membran işi biraz gecikir mi ? ya da  bu işler için sahaya vinç girmesi gerekirse konya da ya da öteki stadların inşaatındaki gibi bir yandan membran işi yapılırken diğer yandan zemin işleri yapılıyorken tribünle saha arasında kalan 6m alan mı kullanılır bunun için ?
ufak bir seyyar vinç "asansör deniyor bunlara" monte edersin kedi yoluna malzemeyi onunla çekersin o işler kolay olan işler her şey için mobil vinç gerekmiyor kendi iç çözümleri var :D

Çevrimdışı Anıl

yok @Necmi  abi ampul takıp değiştirmek için heralde vinç gerekmez onda hemfikiriz o zaman halatların havaya kalmasından sonra kedi yolları arkasından sahayla alakalı şeyler yapılırken o kedi yollarına malzemeler stad içinden değil dışarıdan mı verilecek eğer içeriden bu malzemeler kedi yollarına verilemeyecekse membran işi başlamadan dışarıdan yapılırsa membran işi biraz gecikir mi ? ya da  bu işler için sahaya vinç girmesi gerekirse konya da ya da öteki stadların inşaatındaki gibi bir yandan membran işi yapılırken diğer yandan zemin işleri yapılıyorken tribünle saha arasında kalan 6m alan mı kullanılır bunun için ?
Tribünle zemin arasında 6m var ama tam taç çizgisinden itibaren 6m. Taç çizgisinden sonra en az 3m daha çim olur :ok:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

mesajda 2 kez üst diye belirttim aslında  :)
Tamam abi Olayı yanlış anlamışım ben :bandit:
Eski açık ust , Yeni açık gibi olsaydı ne kadar kapasite kazanırdık onu hesaplamışsınız :ok:
Vallaha Kapasite olarak fazla bişey kaybetmemişiz ama Görüntü olarak Muthiş olurmuş o ust eklenseymiş..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay A.

ufak bir seyyar vinç "asansör deniyor bunlara" monte edersin kedi yoluna malzemeyi onunla çekersin o işler kolay olan işler her şey için mobil vinç gerekmiyor kendi iç çözümleri var :D
:ok: :ok: :D
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Oktay A.

Projektör veya bir ses sistemi ne kadar büyük olabilir ki ? Sonuçta bunların bozulma ihtimalleri ve değişme ihtimalleri var 1 tane projektör veya ses sistemi değiştirmek için vinç mi sokucaz sahaya :D
Şundan bahsetmeye çalıştım @anilt   :ok:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Şundan bahsetmeye çalıştım @anilt   :ok:
Bilemedim şimdi :D Ama @bjk_mabet çatı havaya kalkıp kedi yolları yapıldıktan sonra zemin çalışmaları başlayacak demişti. Birçok konuda olduğu gibi bunu da yapılırken göreceğiz diyebiliyorum sadece :eyes @ocatanur

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı asi_kartal

Arkadaşlar heyecan yapmayın stat sadece gelecek sezona oynanabilecek standarta getirilmeye çalışılıyor tam anlamıyla bitmesi için daha çok vakit var. O yüzden şimdiden hayale kapılmayın ilk maçlarda kapalı olan wc ler büfeler giriş düzensizliği vs. bu gibi aksaklıklar olabilir. Tam anlamıyla bitmesi çevre düzenlemesi vs. vs. diğer sezona kadar devam eder ama bizim için sıkıntı yok açılsın yeter ki..

Birde hep pozitif yönden baktık stadın eleştirilecek noktaları var mı çok merak ediyorum. Örneğin büyük çıkışların üstünde ki taraftar çıkış alanları olmamış bana göre bu ve bunun gibi örnekler mevcut mu ?
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı fore_kazık

arkadaşlar iyi akşamlar. kalan çatı kolonları ne zaman takılacak bilginiz varmı? yeni kolonlar geldimi? gelmediyse ne zaman gelecek... içim içimi kemiriyor  :s20: :s20: :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar iyi akşamlar. kalan çatı kolonları ne zaman takılacak bilginiz varmı? yeni kolonlar geldimi? gelmediyse ne zaman gelecek... içim içimi kemiriyor  :s20: :s20: :busted_cop:

çatı kolonlarının hepsi ay sonuna kadar takılabilir prekast işlerine bağlı ilerliyor şuan çatı  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fore_kazık

çatı kolonlarının hepsi ay sonuna kadar takılabilir prekast işlerine bağlı ilerliyor şuan çatı  :)

saol @Efe  prekast a kaldıysak işimiz iş o kolonlar nisan sonu kaldı demektir.  :s20: :s20:

Çevrimdışı ahmet türker

Arkadaşlar heyecan yapmayın stat sadece gelecek sezona oynanabilecek standarta getirilmeye çalışılıyor tam anlamıyla bitmesi için daha çok vakit var. O yüzden şimdiden hayale kapılmayın ilk maçlarda kapalı olan wc ler büfeler giriş düzensizliği vs. bu gibi aksaklıklar olabilir. Tam anlamıyla bitmesi çevre düzenlemesi vs. vs. diğer sezona kadar devam eder ama bizim için sıkıntı yok açılsın yeter ki..

Birde hep pozitif yönden baktık stadın eleştirilecek noktaları var mı çok merak ediyorum. Örneğin büyük çıkışların üstünde ki taraftar çıkış alanları olmamış bana göre bu ve bunun gibi örnekler mevcut mu ?
ah kardeşim ah stadın eleştirilmeyen yeri mi kaldı bakılacak en pozitif ve negatif halleri ile sayısız defa bakıldı zaten . :tabe:  :tabe:

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

prekast var çatı kirişi yok şuan :D
prekastçılara tatlı dopingi mi yapsak acaba  :alala: :alala: :alala: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

prekastçılara tatlı dopingi mi yapsak acaba  :alala: :alala: :alala: :kop:

valla çalışıyorlar ama çok fazla prekast olduğu için ilerleme az gibi görünüyor 1 ay daha prekast sayacağız :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

mimar kardaş kesinlikle burayı komiklik olsun diye böyle yapmış  :biggrinking:
@KUMANOVALI abi  mimar bizim statı çizerken kafası güzelken çizmiş ondan sonra da bakmamış...! Hangi akla mantıkla çıkış kapılarını alakasız yerlere yapmış kimse anlam veremiyor mimarlar da baktıklarında fantazi yaşamış o gün acı yaşamış ondan böyle çizmiş demiştir...!
Normal kafayla böyle çıkış kapıları yapılmaz o çıkış kapısı 5 basamak tahmini 1 basamagı çıkış işlemi bir de orada çatal merdiven düşün intihar...! Koltuk kaybı hesabı yapınca oradaki Çıkış kapısı Gözler görmüyor Gören Gözlere Muhtaç olduk....!
Mimar efendi Denen ZAT Gözüne perde inmiş

Oh be rahatladım @ahmet türker

Çevrimdışı Tolga

valla çalışıyorlar ama çok fazla prekast olduğu için ilerleme az gibi görünüyor 1 ay daha prekast sayacağız :icool:
:bur2:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Melekcik

ah ah bu parasızlığın gözü kör olsun  :s20: :s20:

Azerbaycan'a Vodafone Arena yapılacak...
Fikret Orman, Türkiye'nin en modern stadı olacak Vodafone Arena'nın bir benzerinin Hazar Adaları'nda da yapılabileceğini söyledi ve bu konuda işbirliğine hazır olduklarını ifade etti. Yapılacak stadın projesinin hazırlanması ve inşaası konusunda ön anlaşma sağlandığı ifade edildi. Azeri iş adamı, Beşiktaş Başkanı Orman ve Vodafone Arena'nın mimarları ile stadı gezerek bilgi aldı, projeyi detaylarıyla inceledi.
3 bin hektar alanda 41 adacıktan oluşan Hazar Adaları projesi içinde dünyanın en yüksek binasını da barındırıyor. Beşiktaş'ın stad projesinin bir benzeri, adalardan birisine yapılacak...
(eurosport)
doğrumu acaba  :alala: :alala:

Çevrimdışı Efe

@KUMANOVALI abi  mimar bizim statı çizerken kafası güzelken çizmiş ondan sonra da bakmamış...! Hangi akla mantıkla çıkış kapılarını alakasız yerlere yapmış kimse anlam veremiyor mimarlar da baktıklarında fantazi yaşamış o gün acı yaşamış ondan böyle çizmiş demiştir...!
Normal kafayla böyle çıkış kapıları yapılmaz o çıkış kapısı 5 basamak tahmini 1 basamagı çıkış işlemi bir de orada çatal merdiven düşün intihar...! Koltuk kaybı hesabı yapınca oradaki Çıkış kapısı Gözler görmüyor Gören Gözlere Muhtaç olduk....!
Mimar efendi Denen ZAT Gözüne perde inmiş

Oh be rahatladım @ahmet türker

mimar sen olsaydın hiç kapı koymazdın bizde içeri giremezdik  :kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

sımdı burda borular dısta gorunurmu dıcem lınc edılecemm :lol: bole neden dusundum duvar orulmus boruları nasıl kapatıcaklarr
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2015, 22:43:12 FARUK ]
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Melekcik

sımdı burda borular dısta gorunurmu dıcem lınc edılecemm :lol: bole neden dusundum duvar orulmus boruları nasıl kapatıcaklarr
niye linçedilesin hallederler oraları :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

bu fotoya göre hafta içi son tabla bitecek eski açık 2.tablada gelecek hafta sonuna kadar biter ve tabla işleri tam anlamıyla bitmiş olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

@Tolga gormesin derim @serti67