Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5705113 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Koltuk montajını neden herkes gözardı ediyo,totalde 1 ay da o sürüceke kısa bir iş değil
çatı kalktıktan sonra halledilir yaaa 1 ay sürsün çim başladıgında oda başlar
örneklere bakarsak 1 ayda sürmüyor ayrıca daha fazla  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Acaba 29 Ekimde açsak kaç maç kaçırırız İnşallah derbide gelmez o tarihe kadar  :lol:
Bende ondan korkuyorum
Bu Federasyon 100%100 En az 1 Derbi Sıkıştıracaktır o araya :by2: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

kapasiteyi 50 bin yapmakta kararlısın @Necmi abi

50 bin zaten bi bıraksalar şu yasaklar kalksa fb nin stadını geçeriz ama ah şu yasaklar :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Koltuk montajını neden herkes gözardı ediyo,totalde 1 ay da o sürücek kısa bir iş değil

en basiti koltuk montajı gerekirse biz gideriz gönüllü tüm koltukları yerlerine koyarız bi ekipte gelir sadece monte eder  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

abaküs mabaküs diyoruzda abi bunlar simdi koselerde o malum bursa konya faciası olmasın diye kenarlarda azaltmaya giderlerse nolacak:D
artı bu çimlerde biz serme diyoruz ama bunun kazılması boruların dosenmesi kumların getirilmesi serilmesi çimlerin gelmesi yerleşmesi hibritlerin yapılması falan bunlarda baya zaman kaybı olur catı zaten hepten muamma:D

hayır niye diyorum biz cimlere 3 ay diyoruz max ama sanki 5 ayda olabilir:D
Çatı işi bi şekilde yapılır abi ama çim sıkıntı :D
Ne kadar sürede yetişecek? Nasıl büyüyecek? Sağlam olacakmı? Ne zaman futbola elverişli olacak? Bunları bilmediğimiz için tırsıyorum biraz açıkçası :bandit:
Bu arada bin olmuşuz.. Burdan @Necmi @Çağrı @Serkan_KaNaDa abilerimden özür dilerim dünkü ve daha önceki yaptığım saygısızlıklar için.
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2015, 20:03:35 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Birisi Şu Kedi yolları nın ne olduğunu Söylesin artık :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaslar, kusuruma bakmayin, eve daha yeni girdim, yinede paylasim dedim.

Deve! Cüce! Deve! Cüce! :kop: Meşhur ilkokul oyunu :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Birisi Şu Kedi yolları nın ne olduğunu Söylesin artık :s20: :s20: :s20:

kediler yürüyor maç günleri  :lol: :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay A.

Bence gerekmez. Mesela çelik iskelet kalktıktan sonra kedi yollar yapılacak çatıda. Kedi yollarının amacı da bir problem olduğunda o ses sistemlerine ışıklandırmalara müdahele etmek. Eğer müdahele ederken işe yarıyorsa yapılırken de kedi yolları kullanılır böylece de vince gerek olmaz :ok:
mesele de o zaten @anilt kedi yollarına o ışıklandırma projektörleri ses sistemleri falan nasıl çıkacak ?  :alala: bunlar içinde illaki vinç gerekmez mi ?
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

kediler yürüyor maç günleri  :lol: :lol:
Neyse Kedidir Kedi diyip geçelim , Fazla Merak iyi değildir :D

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi birde çatıdaki ışıklandırma, ses sistemleri, vodafone stadvision wifi router işleri falan işlemleri var onlar da halatların havaya kalmasından hemen sonra drenajla birlikte yapılma ihtimali nasıl olacak   :alala: sonuçta bunlar içinde sahaya vinç girmesi gerekmez mi ?  :alala:
Dikkat edersen kedi yolları takıldığında dedim bunlar için vinç girmesine gerek yok ne yani yarın ampul koptuğunda içeri vinçmi girecek bunların hepsi çatıya monte edilecek haraketli bir kafes içinden yapılacak işler  sorun çatı kaplaması yapılırken bunlar olurmu birde çatıya vodafone un 4G çatı antenleri monte edilecek onların nasıl yapılacağı konusunda hiç bilgim yok @ocatanur stadvision işlerinin çatıyla bir alakası yok içerde olacak işler çatı bir tek antenler için gerekli

Çevrimdışı Anıl

mesele de o zaten @anilt kedi yollarına o ışıklandırma projektörleri ses sistemleri falan nasıl çıkacak ?  :alala: bunlar içinde illaki vinç gerekmez mi ?
Projektör veya bir ses sistemi ne kadar büyük olabilir ki ? Sonuçta bunların bozulma ihtimalleri ve değişme ihtimalleri var 1 tane projektör veya ses sistemi değiştirmek için vinç mi sokucaz sahaya :D
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2015, 20:11:22 anilt ]

Çevrimiçi Necmi

kedi yolu sadece iç halkada haraket etmeyecekki ya kedi yoluna geçiş için bir köprü olur yada kedi yolu kendisi yürür başa doğru nasıl yapılacak göreceğiz sonuçta oraya insanlar çıkacak insan çıkıyorsa malzemede çıkar

Çevrimdışı Efe

Neyse Kedidir Kedi diyip geçelim , Fazla Merak iyi değildir :D

çatıda mebranların altında yürünmesi için takılıyor

Sahanın ortasındaki kırmızı çelikler, Çatı makaslarına asılacak olan Catwalk (kedi yolu) elemanlarıdır.
Çatıdaki aydınlatma üniteleri ve ısıtıcılara buradan ulaşılacaktır. Ayrıca tesisat boruları ve elektrik kablolarıda buradan dağıtılacaktır. konya stadı yapılışından :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Ne kadar sürede yetişecek? Nasıl büyüyecek? Sağlam olacakmı? Ne zaman futbola elverişli olacak? Bunları bilmediğimiz için tırsıyorum biraz açıkçası :bandit:
Bu arada bin olmuşuz.. Burdan @Necmi @Çağrı @Serkan_KaNaDa abilerimden özür dilerim dünkü ve daha önceki yaptığım saygısızlıklar için.
dün ne yaptın gene :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sahanın ortasındaki kırmızı çelikler, Çatı makaslarına asılacak olan Catwalk (kedi yolu) elemanlarıdır.
Çatıdaki aydınlatma üniteleri ve ısıtıcılara buradan ulaşılacaktır. Ayrıca tesisat boruları ve elektrik kablolarıda buradan dağıtılacaktır. konya stadı yapılışından :eyes
Aman diyim abi google'a  catwalk yazdım başka başka şeyler çıktı :evillol: :evillol:

Çevrimdışı sametbagan

şu anki duruma göre eylül ayının son maçına yetişiriz :D kabadan çıkıldığında işler çok daha seri olacaktır işin önünde engel olmayacak ve ince işler gecede devam eder çatı bir tek gece olmaz zaten konuşulan laflara fazla bakmamak lazım stadda bir gecikme yaşanmadı olması gereken zaman mayıs ayı gibi biteceği işaret ediyordu benim tahminlerim bu tarihden 3-4 ay sapıyor şu anki duruma göre şartları düşününce buna sapma bile denmez temmuzda çatı biter temmuz da çim ekimi olur aslında ağustos sonlarında stadı bitmiş görürüz ama maç oynanacak duruma gelmez sorun maç oynanmasıda değil  o seviyeye geldiğinde zaten çim zarar görmesin diye tüm taraftarlar bekleyelim çim güçlensin der stad bittikten sonra maç oynamamak sıkıntı yaratmaz @sametbagan
Abi inşallah senin dediğin gibi olur ama benim felsefem şu "hayatta her zaman kendini en kötüsüne hazırla" benim söylediğim tarih en kötü senaryo daha erken tarihler kaymaklı ekmek kadayıfı abi yani şöyle Beşiktaşımızın bulunduğu durum namık kemal fıkrasındaki gibi abi erkek maymundan bir tane çocuk doğurtuyoruz ve bunu da kimseye beğendiremiyoruz niye birtane diyolla sen ver bakalım dişisini beşer beşer doğurtmazsak namerdiz  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

dün ne yaptın gene :alala:
Abi elimden bişi kaçtı maç esnasında biraz atar yaptım :iblush:

Çevrimiçi Necmi

ohhaa yani seni kaç defa daha ikaz etmem gerekiyor küfür konusunda birde senden büyüklere atarlanıp terbiyesizlik yapmışsın bu son olsun artık uyarılmayacaksın @Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ohhaa yani seni kaç defa daha ikaz etmem gerekiyor küfür konusunda birde senden büyüklere atarlanıp terbiyesizlik yapmışsın bu son olsun artık uyarılmayacaksın @Yusuf Tekeli
Tamam abi özümsedim iyice olmayacak bidaa :D

:ok: :ok: :ok: Bayağı karışıkmış bu işler

Çevrimdışı Oktay A.

Dikkat edersen kedi yolları takıldığında dedim bunlar için vinç girmesine gerek yok ne yani yarın ampul koptuğunda içeri vinçmi girecek bunların hepsi çatıya monte edilecek haraketli bir kafes içinden yapılacak işler  sorun çatı kaplaması yapılırken bunlar olurmu birde çatıya vodafone un 4G çatı antenleri monte edilecek onların nasıl yapılacağı konusunda hiç bilgim yok @ocatanur stadvision işlerinin çatıyla bir alakası yok içerde olacak işler çatı bir tek antenler için gerekli
yok @Necmi  abi ampul takıp değiştirmek için heralde vinç gerekmez onda hemfikiriz o zaman halatların havaya kalmasından sonra kedi yolları arkasından sahayla alakalı şeyler yapılırken o kedi yollarına malzemeler stad içinden değil dışarıdan mı verilecek eğer içeriden bu malzemeler kedi yollarına verilemeyecekse membran işi başlamadan dışarıdan yapılırsa membran işi biraz gecikir mi ? ya da  bu işler için sahaya vinç girmesi gerekirse konya da ya da öteki stadların inşaatındaki gibi bir yandan membran işi yapılırken diğer yandan zemin işleri yapılıyorken tribünle saha arasında kalan 6m alan mı kullanılır bunun için ?
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı FARUK

@FARUK hocam bişeyi atlamışsınız aradaki fark 1221 olamaz , Yeni açıkta loca olmadığı için birde aşağıya doğru uzuyor , Sanırım orayı baz alamışsınız sadece ust kısmı almışsınız :iscrewy:

mesajda 2 kez üst diye belirttim aslında  :)