Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5705290 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sametbagan

Diğer yazılarımda olduğu gibi forumdakiler de yavaş yavaş ocak 2016 demeye başladı çünkü gidişat gerçekten onu gösteiyor hang beşiktaşlı önümüzdeki sezon açılışında orda olmak istemez ocak demekle biz çok mu memnunuz keşke yanılırız ben razıyım ama görünen köy klavuz istemez her şeyin hayrlısı neyse o olsun

Çevrimdışı KUMANOVALI

yanlara kaydırılıyormu ki.

abi bu fotoya bakarsak zoe iş

blok blok olduğu için ona göre hazırlık yapılması gerekli gibi..
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı sametbagan

oo sayfa da 500 (yazıyla beşyüz) olmuş bence biz 2 tane daha binlik devirriz agalar :ishock: :ishock:

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker

adamlar nasıl yapmışlar bak koltuk aralarında hiç boşluk yok.@KUMANOVALI kardeşim.

Çevrimdışı salih

adamlar nasıl yapmışlar bak koltuk aralarında hiç boşluk yok.@KUMANOVALI kardeşim.
abi koltuğun kendisi de büyük gibi duruyor bide boşluk tam sinema keyfi gibi olur :) :)

Çevrimdışı ozan062

mimar kardaş kesinlikle burayı komiklik olsun diye böyle yapmış  :biggrinking:

hakikaten orada bile bize attıgı kazıkla
gulumsetiyor yüzleri
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Diğer yazılarımda olduğu gibi forumdakiler de yavaş yavaş ocak 2016 demeye başladı çünkü gidişat gerçekten onu gösteiyor hang beşiktaşlı önümüzdeki sezon açılışında orda olmak istemez ocak demekle biz çok mu memnunuz keşke yanılırız ben razıyım ama görünen köy klavuz istemez her şeyin hayrlısı neyse o olsun
şu anki duruma göre eylül ayının son maçına yetişiriz :D kabadan çıkıldığında işler çok daha seri olacaktır işin önünde engel olmayacak ve ince işler gecede devam eder çatı bir tek gece olmaz zaten konuşulan laflara fazla bakmamak lazım stadda bir gecikme yaşanmadı olması gereken zaman mayıs ayı gibi biteceği işaret ediyordu benim tahminlerim bu tarihden 3-4 ay sapıyor şu anki duruma göre şartları düşününce buna sapma bile denmez temmuzda çatı biter temmuz da çim ekimi olur aslında ağustos sonlarında stadı bitmiş görürüz ama maç oynanacak duruma gelmez sorun maç oynanmasıda değil  o seviyeye geldiğinde zaten çim zarar görmesin diye tüm taraftarlar bekleyelim çim güçlensin der stad bittikten sonra maç oynamamak sıkıntı yaratmaz @sametbagan

Çevrimdışı ahmet türker

abi koltuğun kendisi de büyük gibi duruyor bide boşluk tam sinema keyfi gibi olur :) :)
ben de gördüm de @ahmetx den bekliyordum bu cevabı . :lol:  :lol:  @salih kardeşim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eskiaçık-Yeniaçık üst sıra karşılaştırması

3D modelleme konusu:  http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

44cm koltuk 6cm aralık ile üst kısımdaki koltuk farkı =  1221

@FARUK hocam bişeyi atlamışsınız aradaki fark 1221 olamaz , Yeni açıkta loca olmadığı için birde aşağıya doğru uzuyor , Sanırım orayı baz alamışsınız sadece ust kısmı almışsınız :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

abaküs bize dayanmaz :o_o:

Çevrimdışı ozan062

abaküs bize dayanmaz :o_o:

abaküs mabaküs diyoruzda abi bunlar simdi koselerde o malum bursa konya faciası olmasın diye kenarlarda azaltmaya giderlerse nolacak:D
artı bu çimlerde biz serme diyoruz ama bunun kazılması boruların dosenmesi kumların getirilmesi serilmesi çimlerin gelmesi yerleşmesi hibritlerin yapılması falan bunlarda baya zaman kaybı olur catı zaten hepten muamma:D

hayır niye diyorum biz cimlere 3 ay diyoruz max ama sanki 5 ayda olabilir:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

@FARUK hocam bişeyi atlamışsınız aradaki fark 1221 olamaz , Yeni açıkta loca olmadığı için birde aşağıya doğru uzuyor , Sanırım orayı baz alamışsınız sadece ust kısmı almışsınız :iscrewy:
gene düşünmeden konuştun :bandit: 1221 koltuk iki tribün arasındaki fark değil eski açık yükseltilirse kazanılacak koltuk sayısı :by2: eski açık yeni açık seviyesine gelse bile iki tribün arasında 2250 koltuk fark olur @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Anıl

Amaç üst kısımdan kayıp koltuk sayısını ortaya çıkarmak olabilir mi acaba :iscrewy:
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2015, 19:15:13 anilt ]

Çevrimdışı martin40

Arkadaslar, kusuruma bakmayin, eve daha yeni girdim, yinede paylasim dedim.

Çevrimiçi Necmi

abaküs mabaküs diyoruzda abi bunlar simdi koselerde o malum bursa konya faciası olmasın diye kenarlarda azaltmaya giderlerse nolacak:D
artı bu çimlerde biz serme diyoruz ama bunun kazılması boruların dosenmesi kumların getirilmesi serilmesi çimlerin gelmesi yerleşmesi hibritlerin yapılması falan bunlarda baya zaman kaybı olur catı zaten hepten muamma:D

hayır niye diyorum biz cimlere 3 ay diyoruz max ama sanki 5 ayda olabilir:D
bunu öyle düşünme halat yükselir yükselmez kedi yolları yapılıp saha işleri başlayacak çatı bir taraftan giydirilirken diğer tarafta saha zemin drenaj ve hibrit işleri yapılacak bu arada koltuk montajıda yapılır elektrik işleri yapılırmı bilmiyorum ama temmuz bittiğinde sahada elektrik ayrı tutuyorum çalışma olmaz ama içerlerde çalışma devam edecektir taş kaplama işi devam edecektir bence taş kaplama işi maç oynanırkende devam edebilir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

mimar kardaş kesinlikle burayı komiklik olsun diye böyle yapmış  :biggrinking:

:lol: :lol: :lol: :lol: bu ne ya, efsane cidden.  :kop:

Çevrimdışı Oktay A.

bunu öyle düşünme halat yükselir yükselmez kedi yolları yapılıp saha işleri başlayacak çatı bir taraftan giydirilirken diğer tarafta saha zemin drenaj ve hibrit işleri yapılacak bu arada koltuk montajıda yapılır elektrik işleri yapılırmı bilmiyorum ama temmuz bittiğinde sahada elektrik ayrı tutuyorum çalışma olmaz ama içerlerde çalışma devam edecektir taş kaplama işi devam edecektir bence taş kaplama işi maç oynanırkende devam edebilir.

@Necmi abi birde çatıdaki ışıklandırma, ses sistemleri, vodafone stadvision wifi router işleri falan işlemleri var onlar da halatların havaya kalmasından hemen sonra drenajla birlikte yapılma ihtimali nasıl olacak   :alala: sonuçta bunlar içinde sahaya vinç girmesi gerekmez mi ?  :alala:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı JoseDemba

Acaba 29 Ekimde açsak kaç maç kaçırırız İnşallah derbide gelmez o tarihe kadar  :lol:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı TØLGA

@Necmi abi birde çatıdaki ışıklandırma, ses sistemleri, vodafone stadvision wifi router işleri falan işlemleri var onlar da halatların havaya kalmasından hemen sonra drenajla birlikte yapılma ihtimali nasıl olacak   :alala: sonuçta bunlar içinde sahaya vinç girmesi gerekmez mi ?  :alala:
güzel bir soru  :claps: :claps:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Parasızlık işte böyle birşey.

Para olsa bunlar konuşulmayacak. Sokacaklar içeri 2 tane daha dev vinç, çatır çatır takacaklar prekastları. Getireceksin 10 usta ve yeterince çalışan, küfekileri ip gibi bitirttireceksin falan filan. Az para ile çok iş, Türkiye Cumhuriyetinin kurulduğu yıllarda görmüştük bunları, alışığız  :ok: :ebebe: Saat kaybetmemek gereken günlerde, parasızlıktan günler haftalar belki de aylar kaybediyoruz ve kaybedeceğiz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

gene düşünmeden konuştun :bandit: 1221 koltuk iki tribün arasındaki fark değil eski açık yükseltilirse kazanılacak koltuk sayısı :by2: eski açık yeni açık seviyesine gelse bile iki tribün arasında 2250 koltuk fark olur @Yunus Emre Dökmeci
:D :D :D :icool:
Aslında Çok da Bi kaybımız yokmuş kapasite olarak ama Görüntü olarak harika olurmuş :ok: @Necmi abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Bence gerekmez. Mesela çelik iskelet kalktıktan sonra kedi yollar yapılacak çatıda. Kedi yollarının amacı da bir problem olduğunda o ses sistemlerine ışıklandırmalara müdahele etmek. Eğer müdahele ederken işe yarıyorsa yapılırken de kedi yolları kullanılır böylece de vince gerek olmaz :ok:

Çevrimdışı Mehmet92

Koltuk montajını neden herkes gözardı ediyo,totalde 1 ay da o sürücek kısa bir iş değil