Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5712495 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı ahmet türker

Vol 1 muhtesem geliyor :) donusum muhtesem oldu :)
sana da bu yakışırdı @keremfrat1 kardeşim. :ok:  :ok:

Çevrimdışı demir_kArtAl

haydi necmi haydi necmi haydi, tam zamanı tam zamanı şimdi... @keremfrat1  teşekkürler kardeş.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Deniz

Vol 1 muhtesem geliyor :) donusum muhtesem oldu :)
Tam dışarıya çıkacaktım saldın zehri.Sabırsızlıkla bekliyoruz  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı samet67

bide çocuğun olursa Samet Ay BABA oluyosun o zaman  :evillol:
İnşallah diyelim  :) Hoşbuldum @ahmet türker abi  :)

Çevrimdışı B@RoL

Arkadaşlar Merhaba. Uzun süreden beridir forumu takip etmeme rağmen üyeliğimi yeni gerçekleştirebildim. Bu forum nasıl bir hastalıksa ilk zamanlar günde bir göz atar geçerim diyordum ki öyle oluyordu. Ama nasıl oldu anlamadım zamanla günde 2 ye sonra 3 sonra 4 derken artık bulduğum her fırsatta bakmazsam içimde bir şeyler eksikmiş gibi hissediyorum. Buradaki çok değerli insanlara verdikleri bilgiler için çok teşekkür ederim. İyiki varsınız.

Geleyim stadla ilgili merak ettiğim konuya. Bu prekast yerleştirme işlemlerinde herkes vinçlerden bahsediyor ama benim gözlemlediğim viçler prekast yerleştirmenin yaklaşık %30 luk bir kısmında aktif rol alıyorlar. Yani prekast yerlerinin hazırlanması ve sonrasında montajı ekip tarafından yapılıyor. Bu ekipleri arttırarak bir vinç rahatça 3 ekibi besleyebilir diye düşünüyorum. Yani bir vinç de çalışsa sahada prekast yerleştiren 3-4 ekip olabilir Her vinç için bu ekip sayısı katlanarak artabilir.

Yoksa yanlış mı düşünüyorum.  :alala:

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı KUMANOVALI

Arkadaşlar Merhaba. Uzun süreden beridir forumu takip etmeme rağmen üyeliğimi yeni gerçekleştirebildim. Bu forum nasıl bir hastalıksa ilk zamanlar günde bir göz atar geçerim diyordum ki öyle oluyordu. Ama nasıl oldu anlamadım zamanla günde 2 ye sonra 3 sonra 4 derken artık bulduğum her fırsatta bakmazsam içimde bir şeyler eksikmiş gibi hissediyorum. Buradaki çok değerli insanlara verdikleri bilgiler için çok teşekkür ederim. İyiki varsınız.

Geleyim stadla ilgili merak ettiğim konuya. Bu prekast yerleştirme işlemlerinde herkes vinçlerden bahsediyor ama benim gözlemlediğim viçler prekast yerleştirmenin yaklaşık %30 luk bir kısmında aktif rol alıyorlar. Yani prekast yerlerinin hazırlanması ve sonrasında montajı ekip tarafından yapılıyor. Bu ekipleri arttırarak bir vinç rahatça 3 ekibi besleyebilir diye düşünüyorum. Yani bir vinç de çalışsa sahada prekast yerleştiren 3-4 ekip olabilir Her vinç için bu ekip sayısı katlanarak artabilir.

:hosgeldin

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 11.03.2015 (13:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Deniz

Güzel bir çalışma yaptım geliyor 2 dkya  :icool: :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin aslında doğru düşünüyorsun ama bir ekip prekastları yerleştiriyor bir ekip delikleri deliyor bu her vinç için ayrı ekip olarak devam ediyor daha fazla ekip bazen daha fazla iş olmuyor birde firmaların kâr kaygıları var önemli olan iş verilen program dahilinde bitmesi

Çevrimdışı ahmet türker

Aynen katılıyorum. Beşiktaş taraftarı ile diğer takım taraftarları bir değil. Güvenlik inönü stadındakim gibi olursa eski tas eski hamam olur.
diğer takım taraftarları japonyada mı yetişmiş ,her klübün içınde böyle taraftar grupları var aslında en az bizim taraftarlar arasında var ,yazdıklarınıza dikkat edin yanlış algı oluşturuyorsunuz ,bir de genelleme yapıyorsunuz herkes üstüne alınabilir . insanların tavırları ortama göre değişir , çok lüx bir mekandaki tavırları ile ,eski köhne bir mekandaki tavırları çok farklı olur ,lüx bir yere girdiğimizde üstümüze başımıza bile dikkat ederiz ,insan kafası böyle çalışır , her şey değişecek ,renklilerde değişmişse bizde daha çabuk değişecek .

Çevrimdışı Deniz

diğer takım taraftarları japonyada mı yetişmiş ,her klübün içınde böyle taraftar grupları var aslında en az bizim taraftarlar arasında var ,yazdıklarınıza dikkat edin yanlış algı oluşturuyorsunuz ,bir de genelleme yapıyorsunuz herkes üstüne alınabilir . insanların tavırları ortama göre değişir , çok lüx bir mekandaki tavırları ile ,eski köhne bir mekandaki tavırları çok farklı olur ,lüx bir yere girdiğimizde üstümüze başımıza bile dikkat ederiz ,insan kafası böyle çalışır , her şey değişecek ,renklilerde değişmişse bizde daha çabuk değişecek .
+1903  :claps:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı keremfrat1

Herkese teşekkürler :) aksam vol 2 de gorusmek uzere :)

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

Bence bizim mimarların yaptığı daha güzel, bu resmi görünce anladım ben, orta çizgiye denk getirmemişlerde ne olmuş, ortada iki çıkış arası 10 tane koltuk var.
Bizde ortaya denk gelmiş ama diğer iki çıkış sağa ve sola kaydırıldığı için en kaliteli izleme bölgesinde koltuk sayısı artırılmış. İyi ki koydun bu fotoyu..  :)
@sozkul abi;
1. Varan : O zaman Bizde neden sağa sola 2 tane çıkış kapısı arasına 10 koltuk koyuyoruz diyelim...!
111 adlı resim de bakın normalde kapalı 105 m olarak hesaplarsak 17 m bir çıkış kapısı olur yaklaşık 6 adet çıkış kapısı oluyor...! 222 nolu resimde yaptım...! Şimdi tam orta çıkış kapısı koyarsan zaten altı çatallı merdiyen olacagı için koltuk kaybediyorsun üstelik...! 1 çıkış fazladan kapısı yapmayıp çatal merdiven koyarsan extradan zaten o çıkış kapısı kaplagını alanı tamamlamış olursun Kapalı için...!

2. Varan : Yeni Açık üst ile Eski açık üst kat birbirinden faklı boy olarak Yeni açıkta extra balkon var loca olmadığı için Taraftar sayısı Eski açığa göre 2-3 bin + kişi daha fazla Bakarsak Eski açık ile yeni açık üst katlar köşeler dahil olmak üzere Çıkış kapıları Aynı hizada Madem koltuk kayıptan bahsediyoruz iyi de eski açıkta fazladan çıkış kapıları olmuş oluyor ve Yeni açıkla aynımış gibi gösterek...! Ambulans çıkışları üstünde çıkış kapısı extra koltuk kaybı değil mi ? 3-5 sıra yukarda çıkış kapısı...! ve o alan hiçe çıktı...!

O zaman Koltuk kazanacagımız yerde koltuk kayıpları daha çok yapmış oluyoruz...! Çatallı merdivenler eklersek daha çok kayıp yaşamış oluyorz...!

Resim 1 sizin gördügünüz ve görmek istemediğiniz resimler 1. resimde mevcut orta çıkış kapısı kenarlardaki çıkış kapısına göre 2 prekast uzaklıta ama diğer kapılar 1 prekast mesafede...!

Resim 2 de ise 105 metre göre 6 çıkış kapısı ve kapalı 105 metre hizasına göre ayırım yaptıgım yerler...!
Mavi renktekiler ahnı hizada çıkış kapıları...!
Ve ayrıca Siyah yuvarlak altına aldıgım çıkış kapısı eski açık alt köşedeki yer Koltuk kaybı oluyor diyoruz ya sanırım orayısı da görmeyen gözler İçinde mevcut... Gördükleriniz ile yetinelim...! Hata kusur görmeyelim...!

Resim 2 çıkış kapıları dar olarak görenlere Resim 3 ve Resim 4 Geniş yaptım bakalım fark var görecekler mi ?

Not: Yanyanaya Çıkış kapılarına aldanmayın isterseniz Ne kadar yükseğe çıkarsanız 2 nokta birbirine yaklaşır...!

Çevrimdışı KUMANOVALI

@sozkul abi;
1. Varan : O zaman Bizde neden sağa sola 2 tane çıkış kapısı arasına 10 koltuk koyuyoruz diyelim...!
111 adlı resim de bakın normalde kapalı 105 m olarak hesaplarsak 17 m bir çıkış kapısı olur yaklaşık 6 adet çıkış kapısı oluyor...! 222 nolu resimde yaptım...! Şimdi tam orta çıkış kapısı koyarsan zaten altı çatallı merdiyen olacagı için koltuk kaybediyorsun üstelik...! 1 çıkış fazladan kapısı yapmayıp çatal merdiven koyarsan extradan zaten o çıkış kapısı kaplagını alanı tamamlamış olursun Kapalı için...!

2. Varan : Yeni Açık üst ile Eski açık üst kat birbirinden faklı boy olarak Yeni açıkta extra balkon var loca olmadığı için Taraftar sayısı Eski açığa göre 2-3 bin + kişi daha fazla Bakarsak Eski açık ile yeni açık üst katlar köşeler dahil olmak üzere Çıkış kapıları Aynı hizada Madem koltuk kayıptan bahsediyoruz iyi de eski açıkta fazladan çıkış kapıları olmuş oluyor ve Yeni açıkla aynımış gibi gösterek...! Ambulans çıkışları üstünde çıkış kapısı extra koltuk kaybı değil mi ? 3-5 sıra yukarda çıkış kapısı...! ve o alan hiçe çıktı...!

O zaman Koltuk kazanacagımız yerde koltuk kayıpları daha çok yapmış oluyoruz...! Çatallı merdivenler eklersek daha çok kayıp yaşamış oluyorz...!

Resim 1 sizin gördügünüz ve görmek istemediğiniz resimler 1. resimde mevcut orta çıkış kapısı kenarlardaki çıkış kapısına göre 2 prekast uzaklıta ama diğer kapılar 1 prekast mesafede...!

Resim 2 de ise 105 metre göre 6 çıkış kapısı ve kapalı 105 metre hizasına göre ayırım yaptıgım yerler...!
Mavi renktekiler ahnı hizada çıkış kapıları...!
Ve ayrıca Siyah yuvarlak altına aldıgım çıkış kapısı eski açık alt köşedeki yer Koltuk kaybı oluyor diyoruz ya sanırım orayısı da görmeyen gözler İçinde mevcut... Gördükleriniz ile yetinelim...! Hata kusur görmeyelim...!

Resim 2 çıkış kapıları dar olarak görenlere Resim 3 ve Resim 4 Geniş yaptım bakalım fark var görecekler mi ?

Not: Yanyanaya Çıkış kapılarına aldanmayın isterseniz Ne kadar yükseğe çıkarsanız 2 nokta birbirine yaklaşır...!

hırsını ve inadını taktir ediyorum kardeşim    :claps: :claps:

BJK

Çevrimdışı B@RoL

:hosgeldin aslında doğru düşünüyorsun ama bir ekip prekastları yerleştiriyor bir ekip delikleri deliyor bu her vinç için ayrı ekip olarak devam ediyor daha fazla ekip bazen daha fazla iş olmuyor birde firmaların kâr kaygıları var önemli olan iş verilen program dahilinde bitmesi

Eyvallah @Necmi hocam.

Çevrimdışı Afyon Kartalı

TURSAN

Çevrimdışı B@RoL

Ellerin dert görmesin @keremfrat1

Bu arada tabla üzerinde amma abanmış emekçilerimiz yaa maşallah. Karınca sürüsü gibi tel örüyolar. Süper Süper.  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Easthanbool

Örülen ytong yosun tutmuş sanki o sular nereden geliyor ? Prekastların arası doldurulmuştu galiba derz ile  :alala:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Necmi

ben bu yazıya aslında cevap verme gereği bile duymadım biz birsek renkliler beş Beşiktaş camiasında sürekli kendini aşağılamak eleştirmek moda ya bunu basındaki çok değerli Beşiktaşlı larda yapıyor bizmi stadda içki şişesiyle çocukların kafasını patlatıyoruz oyuncuların gözlerine lazer tutuyoruz ortalama senede iki üç defa stadımızda adam bıçaklanıyor ya renkliler melek biz kötüyüz bu nasıl bir mantık ya en fazla hakemler tarafından biz taciz ediliriz kendi evimizde gözümüzün içine baka baka hakkımızı gasp ederler bizim yaşadığımız şartları renkliler yaşasında taraftarlarını bir görelim ben inanmıyorum böyle konuşan insanlar stada gidip maç falan izlemiyordur sadece basının ve renklilerin algı oynamalarıyla haraket ediyorlar yoksa pisliğin alası renklilerde var bizim onlara göre çok daha bilinçli ve olgun taraftar yapımız var millet bize hayran biz millete :alala: iki yıldır hiç bir maçı kaçırmadım daha kavga görmedim bir tek yunanistanda asteras maçında gördüm oda yurt dışı taraftarlarımız ülkedeki Beşiktaşlılardan bayağı bir şeyler öğrenmesi gerekir orda bile türkiyeden gidenlerle yurt dışından gelenler arasında bariz fark görünüyordu malesef bu iki sene bize çok şey kattı takımın peşinde çile çeken taraftar emin olun her gelene saygı duyuyor değer veriyor