Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5712209 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ErsinA.

Paletli vinç güvenlik ağlarını yerleştiriyor. Eski açık önünde 3 tane ağ vardı şimdi 2 tane var.

Çevrimdışı yigitcan1903

arkadaş her gün sabah erkenden kalk daha yüzünü yıkamadan canlı yayını aç tek gözün kapalı.sonra prekastları hemen hemen aynı gör.bütün gün berbat geçsin...yeter artık...vallahi isyan edecem...
Akşamdan akşama bakmak lazım
Sabah başlamış bile olmuyorlardır erken saatlerde

Çevrimdışı Deniz

Prekastin mart sonuna yetismesi icin daha coook calismlari lazim.su anki tempoyla biraz zor. Nisan ayinda hala prekast koyarsak takvimden sapmis oluruz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Arka tarafta bir tır yanaştı tam göremedim ama bir çatı kirişi olabilir

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Araçlar eski açıktan girip çıkışı yeni açıktanmı olucak acaba ?  :iscrewy:

11.12.2014 - 11.03.2015 Arası Gelişmeler (.GIF)
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Galiba yeni kirişler geldi arkadaşlar...

Yardımcı aparatlar yukarı...  :ishock: :ishock:
TURSAN

ysariusta

• Ziyaretçi

Galiba yeni kirişler geldi arkadaşlar...

Yardımcı aparatlar yukarı...  :ishock: :ishock:
Yok paletli güvenlik ağı yerleştiriyor

Çevrimdışı quentine83

Prekastin mart sonuna yetismesi icin daha coook calismlari lazim.su anki tempoyla biraz zor. Nisan ayinda hala prekast koyarsak takvimden sapmis oluruz
enseyi karartmak gibi olmasın ama mart sonuna kadar bitmeyeceği de gün gibi aşikar.vinçlerin kalkması ,rampa vs derken takvim şaştı şaşacak...bişey olacağından değilde insan sabırsızlanıyor işte..
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz

11.12.2014 - 11.03.2015 Arası Gelişmeler (.GIF)
Eline sağlık çok güzel olmuş  :claps: :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Afyon Kartalı

TURSAN

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ErsinA.

Budamı gol değil  :ebebe:

Hazırlık pasları yapılıyor henüz  :evillol:

Paletli hem güvenlik ağı hem de destek kirişlerini yerleştiriyor.  İkinci kirişin montajı yakın gibi.

Çevrimdışı yigitcan1903

enseyi karartmak gibi olmasın ama mart sonuna kadar bitmeyeceği de gün gibi aşikar.vinçlerin kalkması ,rampa vs derken takvim şaştı şaşacak...bişey olacağından değilde insan sabırsızlanıyor işte..
Bu kayıpları çok arayacaz

Çevrimdışı sosyalkartal

bahsedildi mi bilmiyorum ama beşiktaşın azerbaycanın hazar adalarına yeni stad yaptıracağı haberleri vardı bir bilgisi olan var mı
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Efe

yenu acikta tabla betonu gorebiliriz bu aksam bitmis demirleeme kalan kisim yetismedi perdelerden orasi daha sonra betonlanacak cati kirisleri heran gelebilir demekki iskeleler yerine konuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Efe

Arka tarafta bir tır yanaştı tam göremedim ama bir çatı kirişi olabilir
gidip bakmayan fenerli olsun :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

paletli yeni açığa doğru yöneldi
herkes canli anlatima gecmis daha once bana yukleniyodunuz tabi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

gidip bakmayan fenerli olsun :evillol:
Vapura bindim şimdi mi söylenir fotoğraf çektim oradan bakarız artık.

Çevrimdışı Efe

Bu kayıpları çok arayacaz
en fazla 1 ay şaşar kaba 1 ay gecikti o yuzden diger islerde gecikmeli gidiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Vapura bindim şimdi mi söylenir fotoğraf çektim oradan bakarız artık.
:ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ALI RIZA