Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5712825 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

merak edenler için bültenlere yansıyan haberin videosu;

http://www.ntv.com.tr/video/spor/kartal-yakinda-yeni-yuvasinda,hfnLbn5zC0WsOXpb-qC1bw
çok güzel geerçekten bide çatı geldimi o zaman gör ortalık yıkılacak  :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı charly

abi biraz ileti yazda şu yavru kartallıktan kurtul görende 15 yaşında sanacak  :lol:

Ben memnunum yavru kartal olmaktan Efe. Mini mini bir kuşum daha ben  :sevinc

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

hic inanasim gelmiyor türkiyede böyle biseyin olabilcegi, insallah olur ama hic sanmiyorum
zaten bütün sorunumuz bu .bir inansak herşey yoluna girecek sevgili kardeşim . :tabe:  :tabe:

Çevrimdışı Necmi

hic inanasim gelmiyor türkiyede böyle biseyin olabilcegi, insallah olur ama hic sanmiyorum
valla kardeşim bunu renkliler sağladı düşün gs yeni yetme taraftarı var onlar bile bunu sağladıktan sonra en kaliteli taraftar topluluğuna sahip Beşiktaşmı sağlayamayacak kaldıki stada giden taraftarın yaş ortalaması 30 civarı sen bir burdaki ve diğer beşiktaş forumlarındaki taraftar yapısına bir bak birde renklilerin taraftar yapısına bir bak sosyal medyada yazan tiplerden bahsetmiyorum direk taraftar sitelerine bir bak aradaki kalite farkını gör sosyal medyayı daha henüz anne ve babalarından izin alamayıp maçlara gelemeyen kitle oluşturuyor :D onlar dikkate alınmaz

Çevrimdışı Necmi

Sen orta çizgiye bak...! Aynı hizada Çıkış kapısı yok o saçma çıkış kapısı Ancak bizde olur..!
iyide bu orta çizgiye ama taktın orta çizgide koltuk olsa ne olur olmasa ne olur olmamasıda sana avantaj sağlıyor olması ne sağlıyor başlama vuruşundan başka ne anlamı var orta çizginin kamera bile bir tek başlama vuruşunda gösterir orayı maç seyret orta çizgiden kamera tribünü birtek başlama vuruşlarında gösteriyor diyorum sana san mamesde sırf ortayı görebilmek için on dakika maç izledim en az kamera açısına giren yer en çok açıya girende kale arkaları ve korner bölgeleri kaldıki konuşmakta boş türkiyedeki bütün beşiktaş taraftarı bile itiraz etse kıyameti koparsa stadı bassa oranın değişme ihtimali genede 0 milletin ayılıp bayıldığı san mames bile öyle demekki stadın güzel olmasını engelleyen bir şey değil bu :evillol:

Çevrimdışı aşığımsana

Bugün Dragao Stadında Porto-Basel maçını izledim ilk başta çatal merdivenler çok dikkatimi çekti ama bir süreden sonra fazla ilgi çekmiyor. Zaten millet oturarak izlediğinden sorun olmuyor. Bizde durum nasıl olur bilemem ama bence alışmalıyız.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Durukarnas

birincisi olimpiyatta 76000 kişilik bir stada 5000 kişi olduğu için nereye oturursan otur farketmiyor
stadımız 42000 talep 80000 olacak yani bilet alıp seyredeceğim diyorsun ya o iş bence çok zor o bileti bulabilirsen alırsın çünkü genelde insanlar kombineli olacak kalacak olan az sayıda bilette rezerve olur satışda bilet yakalamak zor olacak kombine fiyatının yarısını geçer önemli maçlarda bilet fiyatları karaborsada hiç bir kombine sahibide yerine kimsenin oturmasına izin vermez zaten artık yasak olimpiyatta kontrol edilmiyor ama stadımızda bu kontrol edilecek e bilet uygulamasının ana ergumanlarından biridir herkesin yerine oturması kombine sahibisin yerine biri oturdu sende itiraz etmedin gittin başka yere oturdun bir sonraki maça gireceksin bir bakmışsın kombinen iptal olmuş artık bu iş şaka değil birilerinin canı yanacak biletlilerde öyle bir sonraki maça bilet alamama riskin var

Mehmet Cenker Çileli, 36 yaşında, Beşiktaş taraftarı. Sezon başında hem kulübüne katkıda bulunmak, hem de huzur içinde maç seyretmek amacıyla bankadan kredi çekip numaralı tribünden kombine kart çıkardı. Passolig kartı aldı. 2 Kasım 2014 Pazar günü, Atatürk Olimpiyat Stadı’na gitti. Arkadaşlarıyla birlikte tribüne çıkıp koltuğunu ararken gördü ki, o sıraya ticari reklam pankartları konmuş. 
Güvenlik görevlilerine gidip kendi yerinde oturmak istediğini, pankartın sökülmesini talep etti. Güvenlik görevlisi soğuk soğuk baktı, “Kardeşim koca stat... Git bir yere otur, o pankartı sökemem!” 
Mehmet Cenker Çileli, ortada bir yetki sorunu olduğunu düşünerek üniformalı polislere başvurdu bu defa. Onlar meseleyi halledebilirdi. 
“- 6222’ye göre benim bu maçı kendi koltuğumdan izlemem gerekir. Başka yerde oturamam. Olay çıkarsa sorumlu olurum, lütfen bana yardım edin. O pankartları kaldırın, ben de yerime oturayım.” 
“-Ya kardeşim derdin mi yok senin! Seksen bin kişilik statta yer mi bulamadın? Pankart sökmek bizim işimiz değil. Git bir yere otur, bizi de meşgul etme!” 
Karşılaştığı durum M.Cenker’in canını sıktı. Polis amirlerine gidip derdini anlattı. Başvurduğu her kademede tersleniyor, sorun çözüleceğine büyüyordu. Israrı tartışmayı büyüttü. Polisler, kendisini stat dışına çıkarıp gözaltına aldılar. Burada sorulan soru üzerine 5 saat kadar önce öğle yemeği sırasında iki bardak bira içtiğini söyledi. Kırk kişi kadardılar. 6,5 saat bir odada tutuldular. Elbette maçı seyredemediler. Maçtan dört saat sonra bırakıldılar. Ama yüzlerine okunan bir karar vardı: “6222 sayılı sporda şiddeti önleme yasasının 18/5 maddesine göre” 1 yıl süreyle spor müsabakalarına girmesi yasaklanmıştı. Maç günleri en yakın karakola gidecek, imza verecekti. 
Yaşadıkları onuruna dokundu. Banka kredisiyle aldığı kombine kartı kendisine hiçbir güvence sunmuyordu. Polisle tartışması sırasında GBT’ye girilmiş, alkollü olarak stada geldiği işlenmişti. Dosyası Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilmişti. Savcı bey, hastanede alkol ve kan muayenesi yapılmadığı için “kovuşturmaya yer olmadığına” hükmederek “takipsizlik” kararı verdi. Ne var ki, polisin aldığı tedbir kararı devam ediyordu. Cenker artık maçlara değil, polis karakollarına gidiyordu. Bazı karakollarda maç öncesi, devre arası ve maç sonunda imzasını aldılar. En az iki saati aylak aylak dolaşarak geçiyordu. Bu duruma itiraz etti. Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesi’nde tedbirin kaldırılması için dava açtı, ama bu defa da belgeler birbirine karışmıştı. 
O tedbir kararını kaldırmak için verdiği mücadele devam ediyor. Mehmet Cenker bu arada işsiz kaldı. Bankadan aldığı “kombine” kredisinin taksitlerini güçlükle ödüyor. 
Maçları televizyondan bile izleyemiyor. Çünkü imza için gittiği karakollarda böyle bir lüksü yok! 
Bu öyküyü, ilgililerin vicdanına bırakıyorum. Başka da bir şey demiyorum!

A.Gökçe
07.01.2015

http://www.milliyet.com.tr/attila-gokce--cileli-bir-passolig-oykusu-1995172-skorer-yazar-yazisi/

Tüm hoşgeldin mesajları için teşekkür ediyorum.
Umarım yüz yüze görüşme fırsatımızda olur bu platformdan arkadaşlarla.

Sorduğum sorunun sebebi buydu.
Bu ve bunun gibi manzaralarla karşılaşmak can sıkıcı olabilir yeni statla.

Diğer renklilerin stadında sistem oturmuş, nizami bir şekilde işliyor.

Tarafta profilimiz üzülerek söylüyorum ki buna yatkın. Böyle manzaralarla karşılaşabiliriz.Umarım karşılaşmayız orası ayrı. Bunun için gerekli tedbirlerin alınacağını düşünüyorum
o ki bizim yarınlarımız, tüm hayatımız.

Çevrimdışı Durukarnas

şimdi orda beraber geldikleri arkadaşlarına güvenip kalkmam der kalkarsındı kalkmassındı kavga çıksa staddan atsalar haklı olduğun yerde kombineyi yakıp 1 yıl staddan men cezası yemek de var. staddaki güvenlikçiler üzerinden halletmek lazım. Gerçi onlar da bu tür şeylere müdahil olmak konusunda biraz isteksiz olabilir gibime geliyor.

Bahsetmek istediğimde bu benim.
Bunun bir yaptırımı olmalı, ama kurala uymak isteyene değil, kurala uymayana karşı sağlam bir yaptırımı olmalı.
o ki bizim yarınlarımız, tüm hayatımız.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu koltuğuna oturma işi bana da yaş geliyor
Yasanın kuralların işleyeceğine dair inancım yok

Çevrimdışı TALAT

Sen orta çizgiye bak...! Aynı hizada Çıkış kapısı yok o saçma çıkış kapısı Ancak bizde olur..!
yahu çok takılmayalım bu ortadaki çıkış kapılarına. old trafford çok mu kötü stad. benim açımdan dünyadaki en iyi stadlardan birisi ama kimse çıkış kapıları ortada demiyor. önemli olan eli yüzü düzgün, modern, insanların ıslanmadan üşümeden geleceği ve rakiplerinden maddi anlamda geri kalmayacak bir stadımız olacak olması
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kemal

@ZEKI abi özeldende yazdım , burdan da tekrar teşekkür ederim iyi dileklerin için.

Çevrimdışı yavvuzz

Gunaydin ,

Trt1 de helikopter goruntuleri veriliyor suan .

Çevrimdışı Serbestilker

Günaydın. Sabah Sabah 3 vinçle prekast şov var  :halay:
çǿκ کεdíκ طę ∂طí

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi özeldende yazdım , burdan da tekrar teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Gunaydin ben tesekkur ederim  @Kemal :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın vinçler yelken açmış tam yol prekast....

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Günaydın Değerli izleyiciler.Vodafone Arena Tarihi günlerinden birini yaşıyor.Düdük çaldı ve prekast şov başladı.Sarı vinç ve P :claps: :halay: :claps: :sevincaletli kenarlardan Beyaz vinç ortadan atak üstüne atak yapıyor.Tempo çok yüksek bakalım bu kondüsyonu günün tamamına yayabilecekler mi?

Çevrimdışı SDemirsoy

prekastçılar 5 kavanozu 100 lira olan baldan yemişler maşallah  :nerd:

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı DADAYKARTALI

prekastçılar 5 kavanozu 100 lira olan baldan yemişler maşallah  :nerd:
O ballar sağlam adamı uyutur ancak...

Çevrimdışı SDemirsoy

çatıcılar keşifte acaba çatı kolonu mu gelecek

Çevrimdışı alperrr

[ Son Düzenleme: 11 Mart 2015, 09:41:07 alperrr ]

Çevrimdışı Serkan7738

Numaralıda 3 günlük prekast stoğu kaldı o bitince napıcaz

Çevrimdışı SDemirsoy

canlı yayını izleyemeyenler için buyrun..