Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717420 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Geovani

@MURAT abi mutlu yılların olsun BEŞİKTAŞım şampiyon olsun
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı omerow

Prekastların bu ay biteceğine inanan kaç kişi var merak ediyorum.. dünden beri hesaplıyorum imkanı yok.. nisanda bile bitmez..
üst sıraları sadece paletli vinç yerleştiriyo ve kaç aydır daha yeni açık köşeyi bile bitiremedi.. paletli vinç kaç aydır sahada daha yarısını ancak tamamladı..

küçük vinç işi bitince üst sıralara yardım edemicek ki.. günde 25 tane takılıyo diyoruz diğer iki vinç devre dışı kalınca günde 5-10 a düşecek..  alt sıralar bitecektir ama tamamen bitmesi ve sahadan çıkması bence mayısı bile bulur.. 
biteceğine olan tek inancım mabetin açıklamaları ama onada aklım almıyor gerçekten...

Maalesef ben de katiliyorum buna.  :s20: :s20: Cok karamsar olmak istemiyorum ama su ana kadar optimistler hep haksiz cikti ve biz hep hakli ciktik.

Çevrimdışı omerow

Prekast için niye bu kadar takılıyorsunuz anlamıyorum. Sonuçta Prekastın geç takılması bir şeye engel değil. Önemli olan çatı kirişleri ve kolonları. Asıl engel çatı çünkü çimin başlaması için çatı büyük bir engel ve çimin yaklaşık 3 ay süreceği konuşuluyor. Açılış tarihini belirleyecek olan çatı ve çimin bitiş zamanıdır. Prekastlar localar koltuklar çok rahat takılır bu süre içerisinde

Nasil engel degil. Prekastlarin bitmesi lazim catiyla ilgili herhangi birsey yapilmasi icin. Bursa stadinin gelisimine bakarsan, prekast bitmeden o islemlerin hicbirinin yapilmasi mumkun gozukmuyor

Çevrimdışı ahmetx

Eski açık hariç diğer 3 tribünde Son 6 sırada oturanların göz hizasında kuvvetle muhtemel çatının iç halkası olacak....
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

Eski açık hariç diğer 3 tribünde Son 6 sırada oturanların göz hizasında kuvvetle muhtemel çatının iç halkası olacak....
yukarıya bakmayacaklar ki aşağıya bakacaklar .göz hizasında karşı tribünün kendi hizası olacak .

Çevrimdışı Easthanbool

@Easthanbool kardeşim doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşam dilerim. :)

Teşekkür ederim Ahmet abim ellerinden öperim  :)

@MURAT ve @Easthanbool doğum gününüz kutlu beşiktaşımız ve aileleriniz mutlu olsun.

Teşekkürler @ahmetx abi hep beraber inşallah
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı yusuf koca

murat kardeşim doğum günün kutlu olsun

Çevrimdışı altan0348

stadın yapımı aynı beşiktaşımızın top oynaması gibi. kanser oluyoruz hep beraber  :biggrinking:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Murat abi doğum günün kutlu olsun.yeni açık otopark ve numaralı arka taraf tamamen ne zaman biter ?

Çevrimdışı Anıl

Murat abi doğum günün kutlu olsun.yeni açık otopark ve numaralı arka taraf tamamen ne zaman biter ?
Otopark ay sonuna kadar tamamen biter. Numaralı arka da 10 gün içinde falan biter :tabe:

Çevrimdışı riza calli

Stadta 41 tane cikis kapisi war numaralı daki iki kucugu 1 saydim. Basin tribunundekini eklemedim.yeni acik altta cikis kapısı yok.
Simdi stadın kapasitesi 42000.
2000 loca
5000 yeni acik alt
42000-7000 =35000
35000÷41=853
Bana fazla gibi geldi hemde cikis kapilari cok büyük fenevin stadina bakıyom bizimkinin yarisi kadar ebat olarak

Çevrimdışı ALBATROS

yürüyen merdivenler iptalmi edildi acaba?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Otopark ay sonuna kadar tamamen biter. Numaralı arka da 10 gün içinde falan biter :tabe:
e iyi o Zaman bi şey kalmamıs 8 10 nisanda prekast bitti mi gayet iyi olur.

Çevrimdışı cagdas44

Stadta 41 tane cikis kapisi war numaralı daki iki kucugu 1 saydim. Basin tribunundekini eklemedim.yeni acik altta cikis kapısı yok.
Simdi stadın kapasitesi 42000.
2000 loca
5000 yeni acik alt
42000-7000 =35000
35000÷41=853
Bana fazla gibi geldi hemde cikis kapilari cok büyük fenevin stadina bakıyom bizimkinin yarisi kadar ebat olarak

Kıyaslamayı onunla değilde toki ile yapın saraçoğlu standartlara uymayan bir stat kapasitesi UEFA standartlarında tutmuyor

Çevrimdışı SDemirsoy

İz inşaatta çalışan biri ile temas kurmak üzereyim

Çevrimdışı Efe

stadın yapımı aynı beşiktaşımızın top oynaması gibi. kanser oluyoruz hep beraber  :biggrinking:
yoo stad cok iyi gidiyor biz agustos hedefi var diye sıkıntıya giriyoruz :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı sallapati

kerem fırat nerelerde görünmüyor hiç

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimiçi Kartal Ç

saraçoğlunda çekime göre karşı tribündeki saha seviyesindeki o asimetrik kapı bizde olsa buralar yıkılırdı heralde. kapının kenarı orta saha çizgisinde.
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2015, 20:16:08 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Melekcik

saraçoğlunda çekime göre karşı tribündeki saha seviyesindeki o asimetrik kapı bizde olsa buralar yıkılırdı heralde. kapının kenarı orta saha çizgisinde.
Gece kondudan ne bekliyorsun ki baz bazı olaylara çok titizleniyoruz
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ers_an

Saracoğlu ndaki o asimetrik kapı aslına bakarsan ilk zamanlarında çok daha büyük geçiş kapısı olarak yapılmıştı. Ancak sanırım onlar da bunun çok gereksiz olduğunu düşünmüşler ki bu kapıyı daha insancıl bir hale sokmak istediler, ancak görünen o ki mühendislerinin kafası güzelmiş ya da Azizenin! :) Kesinlikle yıkardı millet ortalığı ama günümüz teknolojisinde her adımı planlamış bir mimari var bence Vodafone Arena da o nedenle bence zaten böyle birşeyin olmasına izin vermezdi bizimkiler! ;)
Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

El Spastico yu izleyen Beşiktaşlılar Temsili :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Fatih

Benim de anlamadigim su cikis kapisini yillardir neden kapatmayip koltuk koymadiklari... Futbolcular yillardir maratondan cikmiyor...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Fatih

@MURAT abim mutlu huzurlu saglikli seneler dileirm...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...