Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717422 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Balasagun

Şu an stadta in cin top oynuyor. Yemek arası mı verildi acaba? Büyük vinç de yatırmış kendisini.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Saraçoğlunda kale arkalarında koltuklar sıkış sıkış ben oturamıyordum bizim stad bunlarınkinden kesinlike daha büyük

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi murat

UEFA'nın minimum koltuk arası standardına göre ne oluyor @MURAT ?
@sozkul abi UEFA standartının bilmiyorum.bunu @ahmetx e  sormak lazım.ben hesaplamalarını 43 cm koltuk ve iki koltuk arası 4 cm Ye göre yapıyorum.fatih terim stadında iki koltuk arası en az bir ayak girecek şekilde ve yer yer daha da geniş bırakılmış.olimpiyatta ise yaklaşık 3 parmak genişliğinde ama koltuk düz olmadığı için bazı bölümleri daha yakın.olimpiyat stadı 5 yıldızlı bir stad ise olimpiyatı baz alabiliriz.

Çevrimdışı Altuğ

Fotoğraflar yükleniyor karma bi galeri oldu idare edin :)

Çevrimdışı sinan321

Prekastların bu ay biteceğine inanan kaç kişi var merak ediyorum.. dünden beri hesaplıyorum imkanı yok.. nisanda bile bitmez..
üst sıraları sadece paletli vinç yerleştiriyo ve kaç aydır daha yeni açık köşeyi bile bitiremedi.. paletli vinç kaç aydır sahada daha yarısını ancak tamamladı..

küçük vinç işi bitince üst sıralara yardım edemicek ki.. günde 25 tane takılıyo diyoruz diğer iki vinç devre dışı kalınca günde 5-10 a düşecek..  alt sıralar bitecektir ama tamamen bitmesi ve sahadan çıkması bence mayısı bile bulur.. 
biteceğine olan tek inancım mabetin açıklamaları ama onada aklım almıyor gerçekten...

Çevrimdışı Altuğ

Vodafone Arena 08.03.2015 (09:30) - (10:00) arası çalışma fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı BlackEagle26

Prekastın üzerine yoğunlaşınca çok çabuk ilerlıyor. Ben prekastın sorun oluşturacağını sanmıyorum

Çevrimdışı Serbestilker

Prekast için niye bu kadar takılıyorsunuz anlamıyorum. Sonuçta Prekastın geç takılması bir şeye engel değil. Önemli olan çatı kirişleri ve kolonları. Asıl engel çatı çünkü çimin başlaması için çatı büyük bir engel ve çimin yaklaşık 3 ay süreceği konuşuluyor. Açılış tarihini belirleyecek olan çatı ve çimin bitiş zamanıdır. Prekastlar localar koltuklar çok rahat takılır bu süre içerisinde
çǿκ کεdíκ طę ∂طí

Prekast sorun değil en büyük tribün yeni açığı bitiriyorlar

Çevrimdışı BlackEagle26

Brugge maçı için kombinelerle beraber 42.000 bilet satılmış

Çevrimdışı sinan321

Prekast için niye bu kadar takılıyorsunuz anlamıyorum. Sonuçta Prekastın geç takılması bir şeye engel değil. Önemli olan çatı kirişleri ve kolonları. Asıl engel çatı çünkü çimin başlaması için çatı büyük bir engel ve çimin yaklaşık 3 ay süreceği konuşuluyor. Açılış tarihini belirleyecek olan çatı ve çimin bitiş zamanıdır. Prekastlar localar koltuklar çok rahat takılır bu süre içerisinde
prekastlar bitip vinçler sahadan çıkmadan çatı havaya kalmayacak diye biliyorum.. sorun değilmi bu?

Brugge maçı için izdiham var çatıyada koltuk koysunlar uzay tribün olur orasıda dolar :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

Teşekkür ederim anıl&yunus emre
doğum günün kutlu olsun ,sağlıklı huzurlu ve mutlu bir ömür dilerim @MURAT kardeşim. :).

Çevrimdışı ahmet türker

@Easthanbool kardeşim doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşam dilerim. :)

Çevrimiçi murat

doğum günün kutlu olsun ,sağlıklı huzurlu ve mutlu bir ömür dilerim @MURAT kardeşim. :).
teşekkür ederim ahmet abi.

Çevrimdışı serti67

@MURAT ABI NICE SIYAH BEYAZ YILLAR DILERIM SEVDIKLERINLEE BUGUNKU INSALLAH GALIBIYET OLUR SANA HEDIYE OLSUN
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

@sozkul abi UEFA standartının bilmiyorum.bunu @ahmetx e  sormak lazım.ben hesaplamalarını 43 cm koltuk ve iki koltuk arası 4 cm Ye göre yapıyorum.fatih terim stadında iki koltuk arası en az bir ayak girecek şekilde ve yer yer daha da geniş bırakılmış.olimpiyatta ise yaklaşık 3 parmak genişliğinde ama koltuk düz olmadığı için bazı bölümleri daha yakın.olimpiyat stadı 5 yıldızlı bir stad ise olimpiyatı baz alabiliriz.
FIFA 47+5 cm i tavsiye ediyor,minimum 45+5 cm .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@MURAT ve @Easthanbool doğum gününüz kutlu beşiktaşımız ve aileleriniz mutlu olsun.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi murat

@MURAT ABI NICE SIYAH BEYAZ YILLAR DILERIM SEVDIKLERINLEE BUGUNKU INSALLAH GALIBIYET OLUR SANA HEDIYE OLSUN
doğum sancısı değilde doğumgünü hediyesi sancısı çekiyorum şuan :D inşallah galip geliriz.teşekkür ederim.@serti67 ve @ahmetx

Çevrimdışı Türkay

@MURAT abi doğum günün kutlu olsun bugünkü 3 puan hediye olsun
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmetx

Balıkesir stadında gördüm de bizim koltuklar 44 Cm ama,gayet geniş duruyor.

Çevrimiçi murat

Teşekürler Türkay ve değerli arkadaşlarım.bugün stad sayfasından çok kutlama sayfası gibi oldu konuyu fazla meşgul etmeyelim güzel bir galibiyet oldu.tek pozisyon verip puan kaybettiğimiz maçlardan sonra pozisyon bulmadan gol atıp sayısız pozisyondan gol yemeden çıktık .acilen toparlanmak lazım.konuyu yerinde tartışabiliriz arkadaşlar.

Çevrimdışı ahmetx

Saha tribünlerin heybetini ortaya çıkıyor.