Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5719994 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Konya stadına bakın birde bizimkine ya onlarınki 42.000 değil yada bizimki sartlarnedeni ile 42.000

Bahsettigim gibi Konya stadinin tribunleri daha uzak.  Onlarin ilk siralarinin kapasitesi 700 ise bizimkisi 650'dir.

Çevrimdışı Melekcik

kapasite sınırını ilk kültür bakanlığı sonra emniyet ve valilik vede Belediye koydu yıllarca bas bas bağırdılar 35 binin üzerinde izin vermiyoruz diye hatta çok değerli kültür bakanımız 32000 kişinin orda tepinmesinin saraya zarar verdiğini daha fazla kapasitenin onun bakanlık dönemimde onay almayacağını her gün tv lere çıkıp söylerken nerdeydiniz bu stadın yapım süreci iki bakan götürdü ve anıtlarda bu işin içinde hatta bakanlığından sonra bile eğer anıtlar bu projeyi 32000 in üzerinde onaylasın işi mahkemeye götüreceğim anıtlar kurulunu dava edeceğim diyende kendisi ne oldu gezi olayları patlak verdi Beşiktaş taraftarının gezi olaylarındaki tutumu bütün ishal olmuş ağızlara tıpa taktı o günlerden sonra hiç kimse açık açığa stadyumla ilgili tek laf edemedi tabiki perde arkasından kim bilir neler oldu bilemeyiz ama gerçek birşeyde varki Beşiktaş taraftarı kolay kolay karşına alcağın bir taraftar gurubu değil sadece ülkede değil dünya çapında attığı her adım ses getirir
Helal olsun  :claps: :claps: :claps:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Dediğiniz belki etkiler ama bizim sıtat 45.000 az değil o garanti

Bende oyle dusunuyorum. 45-46 bin maksimum olur. Ama yeni acik alttaki ekstra 3 sira eklenmesi lazim. Projelerde 29 sira gosteriyordu.

Çevrimiçi Necmi

Hocam bu stad 50 bin kapasiteye ulasamaz bence.

50 bine yaklasabilmesi icin ;
   -Koltuklarin Sukru saracoglu gibi sIkIsIk dizilmesi,
   -Eski acik ust yukselmesi,
   -Yeni acik alta bahsedilen eksta 3 sira eklenmesi lazim. 

Koltuk araliklari gunumuz kriterlerine gore yapilirsa stad 45  bin kapasitedir.  (Bunu inceledigim stadyumlara ve kapasitelerini karsilastirarak soyluyorum)

Ayrica stadimiz dar alanda, kutu gibi yapilmistir. O yuzden ayni sira sayisina sahip stadlarla karsilastirmak dogru olmaz.
saraçoğlu doğru örnek değil orda taç çizgisi tribün arası mesafe çok geniş ve stad bizimkinden daha ufak yani tribünler sıkışmış pozisyonda biz daha geniş alana yayılıyoruz ve bizim stadımız 5 metre daha yüksek yani bir sıradaki koltuk sayısı aynı bile olsa biz daha geniş çember çizdiğimiz için ara mesafeler daha fazla olur yani onların standartlara uymadan ulaştıkları kapasiteye biz kolaylıkla standarta uyarak ulaşabiliriz ama bir ölçüde dediğin doğru standart gözeterek en fazla 48000 kişilik oluyor onlarda standarta uymaya kalksalar kapasiteleri 45 binin altına düşüyor zaten uefa finalinde yanlış hatırlamıyorsam 45000 kişi alabildiler

Çevrimdışı Melekcik

Bahsettigim gibi Konya stadinin tribunleri daha uzak.  Onlarin ilk siralarinin kapasitesi 700 ise bizimkisi 650'dir.

Ben hala idda ediyorum en kötü 45.000 eder yapmayın kaçdefa konuşuldu forum şahid
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

Timsah arenanın sahaya yakınlı ile bizim ki nasıl bilen varmı

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Ben hala idda ediyorum en kötü 45.000 eder yapmayın kaçdefa konuşuldu forum şahid

Tamam canim bende zaten 45-46 bindir diyorum kapasite.  :D

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

saraçoğlu doğru örnek değil orda taç çizgisi tribün arası mesafe çok geniş ve stad bizimkinden daha ufak yani tribünler sıkışmış pozisyonda biz daha geniş alana yayılıyoruz ve bizim stadımız 5 metre daha yüksek yani bir sıradaki koltuk sayısı aynı bile olsa biz daha geniş çember çizdiğimiz için ara mesafeler daha fazla olur yani onların standartlara uymadan ulaştıkları kapasiteye biz kolaylıkla standarta uyarak ulaşabiliriz ama bir ölçüde dediğin doğru standart gözeterek en fazla 48000 kişilik oluyor onlarda standarta uymaya kalksalar kapasiteleri 45 binin altına düşüyor zaten uefa finalinde yanlış hatırlamıyorsam 45000 kişi alabildiler

Necmi abi bu kapasite olayini bende kafaya takmiyorum artik. 42 bin kiside iyi. Yeterki bos kalmasin stad. Benim eksik hissettigim tek yer eski acik yuksekligi. Onuda inaniyorumki ilerde halledecekler. Bogaz manzarasi falan hikaye, simetri hersey   :lol:

Çevrimdışı Melekcik

Tamam canim bende zaten 45-46 bindir diyorum kapasite.  :D
Nebiliyim ısrarla resim atınca  neyse iş gelip gidiyor kurullara dayanıyor

Çevrimdışı Tolga

Stat her maç full olsun da gerisi aslında çok önemli değil :djsmile:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Melekcik

Necmi abi bu kapasite olayini bende kafaya takmiyorum artik. 42 bin kiside iyi. Yeterki bos kalmasin stad. Benim eksik hissettigim tek yer eski acik yuksekligi. Onuda inaniyorumki ilerde halledecekler. Bogaz manzarasi falan hikaye, simetri hersey   :lol:
Çok doğru boş bir 60.000 kişilik stat dan  dolu 42.000 tercihimdir zaten türkiyede önemli maç haricinde %70 veya 80 doluluk oranı yakalayan olamaz.inş biz oluruz

Çevrimdışı harund1k3

bir sabah uyandigimda stadi canli izlemek icin interneti actigimda numaralida prekastlar bitmis olsun istiyorum cok mu sey istiyorum ?

Çevrimdışı Melekcik

bir sabah uyandigimda stadi canli izlemek icin interneti actigimda numaralida prekastlar bitmis olsun istiyorum cok mu sey istiyorum ?
O da olur inşallah :tabe:

Çevrimdışı sozkul

Aynı olmayan yere neden Neden aynı çıkış kapısını koyuyorsun ? yeni açık ve eski açık ortalaması 17m de 1 çıkış kapısı koymış oluyoruz misal...! Ama maratol alanına 17 m de 6 çıkış kapısı olması gerekirlen 5 tane bırakıyoruz üstelik 5. ortadaki çıkış kapısı saçma bir yere bırakıyor
bak şimdi abi Sarı cengaver hizasındaki çıkış kapısına bak bir de panetli hizasındaki çıkış kaıpsına bak 1 prekast oynuyor aynısı ise eski açık tarfında ama orta daki çıkış kapısında ise 2 prekast oynuyor...! Orayı 4 lü de yapabilirdin 6 lıda yapabilirdin ama 5 li olarak bırakması ve tam saha ortasına bırakması tesadüf olamaz... @Necmi abi :) Ben geleyim istanbula  :evillol: :evillol:
demek istediğim eklentideki...

Olumlu açıdan bakmaya zorlarsak kendimizi şöylede diyebiliriz, kapalının en kıymetli bölgesine denk gelen alanın (ortadaki çıkış kapısı ve sağa sola 15-20 metre) kişi başına çıkış kapısı yoğunluğu stadın en düşük bölgesi,  yani mimar bu bölgeye en fazla koltuğu denk getirmeye çalışmış, orta saha çizgisine kapı denk gelmiş evet ama orayada tribün lideri arkadaşımız ya kıçını yaslar veya korkuluğun üzerine oturur, orkestrayı rahatlıkla idare eder.  😄 bunu mimar böyle düşünmüş müdür emin değilim. 😄

Çevrimdışı Efe

Nebiliyim ısrarla resim atınca  neyse iş gelip gidiyor kurullara dayanıyor

herşey dahil toplam kapasite 42 binden yukarı olmayacak şuanki gelişme bu yönde ilerleyen aylarda 45 bin olurmu inşallah olur :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

o birgün gelecek ay olur ancak bu hızla işler istediğimiz gibi gitmedi maalesef gecikmeler işleri aksattı yapacak bişey yok ne zaman biterse artık :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harund1k3

her mac full cekeceksek varsin 42 olsun bize yeter. onemli olan rakibi bogabilmek, taraftarin iyi bir atmosfer yaratabilmesi.

Çevrimdışı emre

Bu stadın asıl kapasitesi Anıtlar kurulundan alınacak izne bağlı...
Yönetim bir şekilde sponsorun(Vodafone İngiltere) yurtdışı desteğini de alıp Vodafone Arena da bir UEFA Finali alabilirlerse Anıtlar Kurulu kapasite artırımına izin verebilir...
Vodafone Arena gibi tarihle iç içe bir yerde avrupa finali anıtlar kurulunun hayır diyemiyeceği birşeydir.
Kolay kolay da finalden sonra geri düşürün demiyeceklerdir.

Çevrimdışı harund1k3

o birgün gelecek ay olur ancak bu hızla işler istediğimiz gibi gitmedi maalesef gecikmeler işleri aksattı yapacak bişey yok ne zaman biterse artık :bandit:

hocam dogru duzgun bitsinde ne zaman biterse bitsin. yeter ki isler telasa verilip oldu bittiye getirilmesin. fakat dedigin gibi yavas ilerliyor diger stat yapimlarina gore bizim stat. eylul ekim sanirim projenin tamamen bitmesi ?

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çok doğru boş bir 60.000 kişilik stat dan  dolu 42.000 tercihimdir zaten türkiyede önemli maç haricinde %70 veya 80 doluluk oranı yakalayan olamaz.inş biz oluruz
Seneye diğer takımların da yapılan transferler vs.'ye bağlı olarak passoliglerinde bi düzelme olucaktır ama bence bizim stat full olacak :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı harund1k3

ellerine sağlık  stadyum bitti beyler çatıyı boşverin  :biggrinking:

aynen aynen zaten oturmuyoruz da koltuklara da gerek yok.

Çevrimdışı ALI RIZA

Biraz uğraştırdı ama mutlu son :)

http://i.hizliresim.com/blEoQb.jpg
hayalimdeki yapmak istediğim Resmi yapmışsın helal olsun 10 üzerin 10 kusursuz... Muazzam harika müthiş kelimeler kifayetsiz şu anda... :ok:

Çevrimdışı Tolga

Biraz uğraştırdı ama mutlu son :)

http://i.hizliresim.com/blEoQb.jpg
Hibrit çim değil mi o :evillol: :evillol:

Koltukları da taksaymışsın çatı olmadan da açardık stadı :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...