Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717924 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Yahu kimsnein kimseyi fircaladigi yok... bugun loca resimleri diyorsunuz ben neden goremiyorum haber protalinda da goremiyorum.. sabahtan beri calistik gel gorki resimleir goremedik  :steamed: :steamed:
@ZEKI hocam loca mı  :alala: :alala: @Necmi abi sen loca resmi mi attın  :alala: :alala: ben neden görmedim  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Easthanbool

Aynen locaları bende göremedim   :money:
Forumdayken yaprak kıpırdamaz bir çıkıyoruz ortalık yeşilleniyor :steamed:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ALI RIZA

maraton 105 metre kale arkaları 68 metre o yüzden 4 çıkış yetiyor buda ortanın tribün olarak kalmasını sağlıyor eğer baskıdan bahsediyorsan baskının en düşük olduğu yer maraton ortadır en yüksek olduğu yerde kale arkalarıdır ama bunları düşündüklerinden değil sadece koymaları gerektiği çıkış kapısını asgari olarak koydukları için böyle oluyor 5 çıkış koyarsan biri ortaya gelmek zorunda 4 çıkış veya altı çıkış koymak zorundasın kale arkalarında dört çıkış var istesende ortaya getiremezsin aynı standartta tribünmükü birbirleriyle mukayese ediyorsun :alala:
Aynı olmayan yere neden Neden aynı çıkış kapısını koyuyorsun ? yeni açık ve eski açık ortalaması 17m de 1 çıkış kapısı koymış oluyoruz misal...! Ama maratol alanına 17 m de 6 çıkış kapısı olması gerekirlen 5 tane bırakıyoruz üstelik 5. ortadaki çıkış kapısı saçma bir yere bırakıyor
bak şimdi abi Sarı cengaver hizasındaki çıkış kapısına bak bir de panetli hizasındaki çıkış kaıpsına bak 1 prekast oynuyor aynısı ise eski açık tarfında ama orta daki çıkış kapısında ise 2 prekast oynuyor...! Orayı 4 lü de yapabilirdin 6 lıda yapabilirdin ama 5 li olarak bırakması ve tam saha ortasına bırakması tesadüf olamaz... @Necmi abi :) Ben geleyim istanbula  :evillol: :evillol:
demek istediğim eklentideki...

Çevrimdışı ALI RIZA

Aynen locaları bende göremedim   :money:
Forumdayken yaprak kıpırdamaz bir çıkıyoruz ortalık yeşilleniyor :steamed:
Ne Locası Kim dedi  :alala: :alala: @Necmi abi sen fotolarda localardan bahsettin mi  :alala: :alala:

Çevrimdışı Easthanbool

Ne Locası Kim dedi  :alala: :alala: @Necmi abi sen fotolarda localardan bahsettin mi  :alala: :alala:

bakın localar tanıtıldıgı gibi neredeyse birebir :ok:
Fotograflar harika, ellerinize saglik. Locayi begenmedim ama.

Aman Ali Rıza abi ağzımızın tadı kaçmasın  :kop:

[ Son Düzenleme: 07 Mart 2015, 20:29:28 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

Prekatcilar yeni acikta ust taraflara dogru cikiyorlar numaralidaki vinc gidince alt ve ust olarak 2 vinc calisacalar gibi gorunuyor ufak vinc veda edebilir bi sure sonra
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Prekatcilar yeni acikta ust taraflara dogru cikiyorlar numaralidaki vinc gidince alt ve ust olarak 2 vinc calisacalar gibi gorunuyor ufak vinc veda edebilir bi sure sonra

Arkadas Bursa'da ama sanki saha icinde calisanlardan daha fazla biliyor ne olup bittigini.  :ok:

Çevrimdışı ZEKI

@Efe eski aciktaki vincin ne isi kaldi? rampa ile ilgili mi en son o gidecek o zaman

Çevrimdışı ahmet türker

hiç üşenmedim  :lol:   :lol: deminden beri bir sürü stadın fotolarını inceledim . orta saha çizgisi hizasında merdiven yada çıkış kapısı görmedim .  :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

hiç üşenmedim  :lol:   :lol: deminden beri bir sürü stadın fotolarını inceledim . orta saha çizgisi hizasında merdiven yada çıkış kapısı görmedim .  :tabe:
@ahmet türker abi
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-proje-cizimleri/
1. kat proje

[ Son Düzenleme: 07 Mart 2015, 21:10:36 ALI RIZA ]

Çevrimdışı ZEKI

Bencede @ALI RIZA haklida, artik yapilmis batan bunun dusunulup planlanmasi gerekiyordu. Yapilip bittikten sonra havanda su dovuyoruz. Projeyi bu kadar gizlemeselerdi taraftarin gorusunu alabilselerdi hersey daha farkli olurdu. Ama iste anitlar kurulu, yapılan lokasyon ve hizli karar alinmasi gibi nedenlerden dolayi boyle bir yol izlendi. Ama en azindan cati koltuk duzeni gibi seyler taraftarla paylasilabilirdi.

Çevrimiçi murat

Ben birkaç stada gördüm ama hangi  stadlar hatırlamıyorum.tv den seyrederken pek güzel görünmesede çatal merdivenler biraz bu işi çözer  :) bu şekil yapılırken taraftar grubu değilde kapasite düşünülmüştür.

Çevrimdışı ALI RIZA

Bencede @ALI RIZA haklida, artik yapilmis batan bunun dusunulup planlanmasi gerekiyordu. Yapilip bittikten sonra havanda su dovuyoruz. Projeyi bu kadar gizlemeselerdi taraftarin gorusunu alabilselerdi hersey daha farkli olurdu. Ama iste anitlar kurulu, yapılan lokasyon ve hizli karar alinmasi gibi nedenlerden dolayi boyle bir yol izlendi. Ama en azindan cati koltuk duzeni gibi seyler taraftarla paylasilabilirdi.
Zamanında Başkan demişti Kapalı öyle herkesin yeri değil demişti paralı insanlar elit kesim gelecek diyordu açıklamaları var üsteki tam ortasına onu da yapması bir göz dağı gibi birsey...! 4- veya 6 adet yaparsın ama itina ile 5 çıkış bırakmışsın...!
@ZEKI hocam hersey sus payı için...! 42 adet çatı kolonu dikilmiş Prekastları etkilemiyor Çatı kolonlar O zaman dikilen yerlere Çatı kirişleri yapsınlar...! 1 tane yaptılar bayrak diktiler... Bayrak dikmekte moda sanki statı fetih etmişler de bayrak dikiyorlar işleriini yapsınlar... Her gün bizim önemli iken hala da ilerlemiyorlar...

Çevrimdışı ahmet türker

Ben birkaç stada gördüm ama hangi  stadlar hatırlamıyorum.tv den seyrederken pek güzel görünmesede çatal merdivenler biraz bu işi çözer  :) bu şekil yapılırken taraftar grubu değilde kapasite düşünülmüştür.
artık olan olmuş ama kapalıdaki çıkış kapısının ve merdivenlerin tam orta çizgiye denk gelmesi hiç hoş olmamış bu konuda @ALI RIZA kardeşimle aynı fikirdeyim.

Çevrimdışı ZEKI

Zamanında Başkan demişti Kapalı öyle herkesin yeri değil demişti paralı insanlar elit kesim gelecek diyordu açıklamaları var üsteki tam ortasına onu da yapması bir göz dağı gibi birsey...! 4- veya 6 adet yaparsın ama itina ile 5 çıkış bırakmışsın...!
@ZEKI hocam hersey sus payı için...! 42 adet çatı kolonu dikilmiş Prekastları etkilemiyor Çatı kolonlar O zaman dikilen yerlere Çatı kirişleri yapsınlar...! 1 tane yaptılar bayrak diktiler... Bayrak dikmekte moda sanki statı fetih etmişler de bayrak dikiyorlar işleriini yapsınlar... Her gün bizim önemli iken hala da ilerlemiyorlar...

Kapali ve numarali butun dunyada para getiren yerlerdir, atesli taraftaer grubunun yeri kale arkalaridir. Sus payi kime verilecek ki? Plan cizelgesini mabet paylasti ordaki gercek tarihleri bilen sayisi cok azdir. Bilenlere gorede her sey planinda gidiyordur belki de biz bunu bilemeyiz. Agustosa yetisemeyecegini az cok tahmin edebiliyorum. Ama ekimden sonraya sarkmayacagini da gorebiliyorum. En basta bunu baskan istemez. Karamsar olmamamiz gerkir. Kimseye nasip olmayan bir insaat surecini yasiyoruz. Her gun 10 larca fotograf geliyor. Her gun bilgi paylasiliyor. Mabet bize paylasabilecegi herseyi veriyor. Bunlari hangi stad insaatlarinda gorebildik. Bayrak dikilme olayina gelirsek oda bir simge, basladik cati kirisleirne diyor. baslamak bitirmenin yarisidir diyor. Martta prekastlar biter, nisanda bilezik biter halatlar serilir. Az buz bir sey yapilmiyor.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abi
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-proje-cizimleri/
1. kat proje

bu planda başka bir şey farkettim numaralıda locaya 3 sıra vermişler yani düz zemine de bir sıra koltuk koymuşlar ,tribünün tamamı 27 sıraymış ,demekki kapalıya da 27 sıra olacak . yeni açık alt kat en üst sıra düz zemine engellileri koyacaklar .  :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Easthanbool

@ALI RIZA abi gerekirse iki kişi 1 kombine alırız yine KAPALI'da oluruz istiyorlarsa fazladan bir kaç tane daha çıkış kapısı eklesinler

Çevrimdışı Fatih

Şaka mı bu resim? Benim izlediğim yer 12.000$ olamaz ya  :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

Kapali ve numarali butun dunyada para getiren yerlerdir, atesli taraftaer grubunun yeri kale arkalaridir. Sus payi kime verilecek ki? Plan cizelgesini mabet paylasti ordaki gercek tarihleri bilen sayisi cok azdir. Bilenlere gorede her sey planinda gidiyordur belki de biz bunu bilemeyiz. Agustosa yetisemeyecegini az cok tahmin edebiliyorum. Ama ekimden sonraya sarkmayacagini da gorebiliyorum. En basta bunu baskan istemez. Karamsar olmamamiz gerkir. Kimseye nasip olmayan bir insaat surecini yasiyoruz. Her gun 10 larca fotograf geliyor. Her gun bilgi paylasiliyor. Mabet bize paylasabilecegi herseyi veriyor. Bunlari hangi stad insaatlarinda gorebildik. Bayrak dikilme olayina gelirsek oda bir simge, basladik cati kirisleirne diyor. baslamak bitirmenin yarisidir diyor. Martta prekastlar biter, nisanda bilezik biter halatlar serilir. Az buz bir sey yapilmiyor.
@ZEKI hocam Para getiren yer ise hepsini loca yap sat daha cok para kazan madem öyle ise...! Yok bu konuda Konu dışına gidiyor mesele :) ben genel Muhabbet alanına döneyim en isi  :akuma:  :super: :super: :super:

Çevrimdışı ALI RIZA

Şaka mı bu resim? Benim izlediğim yer 12.000$ olamaz ya  :alala:
Ucuz mu geldi üzülme 50.000$ faz et  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA abi gerekirse iki kişi 1 kombine alırız yine KAPALI'da oluruz istiyorlarsa fazladan bir kaç tane daha çıkış kapısı eklesinler
Bu cümle bir yerden tanıdık geliyor  :evillol: :evillol: bu konu istanbulda konuşacagım  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Fatih

Ucuz mu geldi üzülme 50.000$ faz et  :kop: :kop: :kop:
Yok be abi cok fazla geldi bana fiyat... Tam baska bi is ariyordum vazgectim hemen... Sene de 12.000$ kârım var...  :D :D