Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5718051 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Benim kastım daha çok iş yaptığımız firmaların zor duruma düşüp işleri aksatma endişesi özellikle dövizle malzeme temin edenler...
Sen iş yaptığın firmana parasını ödedikten sonra o firma neden işini aksatsın?Kaldı ki senin iş yaptığın firmalar zaten yabancı firmalar,doların yükselmesi sence onların zararına mı olur faydasına mı ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Moral bozmak yok az zamanda çok iş yapıldı nereden nereye

Çevrimdışı SDemirsoy

1-2 saate Stada gidicem var mı gelen cengaver

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ahmet türker

yakacak kına bile bulamayabilirsiniz...
kınayı filan boş ver @DADAYKARTALI ,söylediğin boyutta bir ekonomik kriz olursa eve nasıl ekmek götüreceğini ,işinin devam edip etmeyeceğini düşün ,stadı da boş ver ,aç karına stad hiç bir şey ifade etmez ,benden söylemesi. :D  :D

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

eski açık rampadan çekebilirsen çok iyi olur ,@SDemirsoy kardeşim. :)
tamam abi çekerim : )

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy stada gidip süzerin fotolarını çekme  :kop:
onu çekmeden olmaz Deniz bakarsın sızarız süzere

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Merhaba arkadaşlar...

Bu küçük vinç neden çalışmıyor 2-3 gündür yatıyor bilgisi olan var mı arızalı mı ?
TURSAN

Çevrimdışı ahmetx

O kısımda çatı uzuyor değişen birşey olmuyor sabit değil ki çatı genişliği
mühendislik olarak bu mümkün mü işte bende onu merak ediyorum,mümkünse çok iyi... @FARUK
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2015, 13:17:56 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı quentine83

çatı kirişinden ne haber .devamı ne zaman gelecek arkadaşlar.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 07 Mart 2015, 13:25:49
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
çatı kirişinden ne haber .devamı ne zaman gelecek arkadaşlar.

mabetin 2 gün önceki cevabı aşağıdaki gibi @quentine83

evet yeni kirişlerde yakın zamanda gelmeye başlıyacak...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmetx

Beyler çatı iç halkasının çevre uzunluğundan (? m) yola çıkarak 1. fotoda siyah renkte işaretlediğim iki çubuk arasının kaç m olacağını hesaplayabilen olur mu?Alttaki resme göre bulacağımız uzunluk bize çatının aşağıya sarkma uzunluğunu gösterecek gibi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 07 Mart 2015, 13:33:04
  • İstanbul (Kurtuluş)
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2015, 13:34:51 CanEmre ]

Çevrimdışı quentine83

mabetin 2 gün önceki cevabı aşağıdaki gibi @quentine83

mabetten yine stratejik bir açıklama...bekle dur şimdi.yakında...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı FARUK

Beyler çatı iç halkasının çevre uzunluğundan (? m) yola çıkarak 1. fotoda siyah renkte işaretlediğim iki çubuk arasının kaç m olacağını hesaplayabilen olur mu?Alttaki resme göre bulacağımız uzunluk bize çatının aşağıya sarkma uzunluğunu gösterecek gibi?

iç halka yaklaşık değeri bulunur abi ama birincisi aralıklar eşit değildir
ayrıca 2. fotoda yükseklikle genişlik eşit kabul etmişsin o görüntüden çıkaramayız onu

Çevrimdışı sametbagan

Bence artık tarih konuşmak tan vazgeçmek lazım.

2016 Ocak aylarını çok rahat görür bu inşaat Malesef. Umarım stadyum diye diye yeni sezonda da saçma sapan statlarda bizi ugrastirmazlar.  seneye ilk yarı için basaksehir ile anlaşıp stada oradan geçmeliyiz. Şampiyon olamadığımız her sene farkı açacaklar buna artık soN verilmesi lazim
Bence de en mantıklı tarih ocak olur diğer tarihler biraz iyimser taraflı tarihler diye düşünüyorum ben gerçekten biz beşiktaş taraftarı çok duygusalız herşeyi uçlarda yaşıyoruz iyi iken en iyi biziz kötü iken cehennemin dibindeyiz bu kadar abartmamak lazım bence geçen sene ağustos yetişmez dendiğinde verilen tepkileri bi tekrar okursak belki o zaman empati yapabiliriz

Çevrimdışı ahmetx

iç halka yaklaşık değeri bulunur abi ama birincisi aralıklar eşit değildir
ayrıca 2. fotoda yükseklikle genişlik eşit kabul etmişsin o görüntüden çıkaramayız onu
iç halkada aralıklar bence eşittir de,2. foto dediğin gibi yanıltabilir ama yakın oldukları belli en azından fikir verebilir.
@FARUK

Çevrimdışı David Gilmour

burada bir kiriş desteği varmış  :icool:

hocam kusura bakma inşaat hakkında nerdeyse hiç bir bilgim yok inşaatı ve forumu yeni yeni takip etmeye başladım ben.

o lego gibi olan beyaz demirler çatı için mi kullanılacak kullanılacak bilgi verebilir misin :D

cahilliğime bakmayın gerçekten sağlam beşiktaşlıyım ama stadı takip etmiyordum :)
yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 07 Mart 2015, 14:15:18
  • İstanbul (Kurtuluş)
hocam kusura bakma inşaat hakkında nerdeyse hiç bir bilgim yok inşaatı ve forumu yeni yeni takip etmeye başladım ben.

o lego gibi olan beyaz demirler çatı için mi kullanılacak kullanılacak bilgi verebilir misin :D

cahilliğime bakmayın gerçekten sağlam beşiktaşlıyım ama stadı takip etmiyordum :)

O hazırlananlar çatı kirişinin altına destek olarak kullanılıyor montaj aşamasında  :ok:

ayrıca çatının orta halkasının imalatı da bu destek parçalrının üzerinde yapılacak

Çevrimdışı ozan062

O zaman bende deyim yeniden.
 "Umudumuzu kimse bizden sokup alamaz"

Şampiyon olalimda stat beklesin biraz daha :)))

o kadar diyoruz bizi kandırdılar bazı soylenenleri yapmadılar değiştirdiler
o kadar eleştiriyoruz pat sampiyon olalımda stat beklesin:) olcak seymi bu
bana sorarsanız bizim her stada geçiceğimiz tarihteki sarkma
bizim istediğimiz sinerjiyi yaratmıcak cnk
en basitinden acılısı bile tuhaf bir zamanda olacak
sonrasında hemen maclar vs  yani doyamayız ve tamda renklilerin isticeği birsey
bunu kimse dusunmuyor
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2015, 14:19:10 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Bu çatı dizaynı gayet minimalist, yalnızca demir çatı kolonlarından destek alıyor, daha fazla ağırlığı çekemez bance, komple kapanmasına gerek olduğunuda düşünmüyorum, 30-40 yıl sonra yeni çatı yapılırken belki...

25 yıllık omru varmıs membranların illaki o zaman gelince revizyonlar olur
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi