Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5719446 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı gokhanwww

Bu stadın roma collesiyum gibi olan dış kısmında direkler arası cammı olacak yada boş mu kalacak??? 

Çevrimdışı Efe

mebranlar 2 kat genişlemiş önceki görsellere göre çatı kirişlerine bağlanan çatalların ortasından bir halat daha bağlanıyor mebranlar simetrik şekilde gerilmiş önden arkaya doğru genişliyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Yalnız @Yunus Emre Dökmeci abi ne zaman bişi söylese ya bi olay oluyo yada laf işitiyo :D Sorun kimde bilmiyorum ama 1.5 aya yakındır gözlemlediğim bişey bu :D
:alala: neden acaba

Çevrimdışı Oktay

Bu stadın roma collesiyum gibi olan dış kısmında direkler arası cammı olacak yada boş mu kalacak??? 
cam olacagını biliyorum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Atexin ozellikleirni merak eden bir arkadaşa bu göruntuleri paylaşmak , Bilgi satıcılıgımı oluyor yada yarım yamalak bilgi mi oluyor , Burada Resmi Siteden alınmış yazının Türkçesi yazıyor @Necmi abi
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 21:41:08 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

olsun ,bu tatlı bela . kimseye bir saygısızlık etmiyor . :)
saygısızlığı yok söyleyen halt eder ama sopa istiyor hala konuşuyor :kop:
allahtan bu stad bize sabretmeyi öğretti Ahmet abi :D

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

mebranlar 2 kat genişlemiş önceki görsellere göre çatı kirişlerine bağlanan çatalların ortasından bir halat daha bağlanıyor mebranlar simetrik şekilde gerilmiş önden arkaya doğru genişliyor :icool:
Abi membranlar geniş olarak serilince görüntü daha güzel olur sanıyorum :) Sık ve dar olsaydı biraz kötü görünebilirdi bence
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı TØLGA

Çatımız bile çatallı  :evillol:
keske tüm tribünlerde çatal merdiven olsaaaaaaaaaaaaa  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:alala: :alala: :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cisse557

keske tüm tribünlerde çatal merdiven olsaaaaaaaaaaaaa  :biggrinking:
Başına iş gelecek deme öyle  :D

Çevrimdışı ahmet türker

ben ilk defa forum deneyimi yaşıyorum ,1 ay öncesine kadar bazı şeylere tepki gösteriyordum, ama artık hiç bir şeye kızmıyorum ,dediğin gibi bu stad bize sabretmeyi öğretti .@Yunus Emre Dökmeci kardeşimin canı sağ olsun ,aramızda olsun yeter. :)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

noldu abi yanlışmı biyomuşum :utan :utan :utan
sadece korkuluk cam olacak arkadaşın demek istediği kolonlar arasının komple cam kaplanmasıydı :D bir bakarsın değiştirmişler ferforje olmuş bellimi olur  :D

Çevrimdışı ahmet türker

Abi membranlar geniş olarak serilince görüntü daha güzel olur sanıyorum :) Sık ve dar olsaydı biraz kötü görünebilirdi bence
bence de .

Çevrimdışı Oktay

sadece korkuluk cam olacak arkadaşın demek istediği kolonlar arasının komple cam kaplanmasıydı :D bir bakarsın değiştirmişler ferforje olmuş bellimi olur  :D

dikkatimden kaçmış.. bu kibar ve centilmen düzeltmenden dolayı tşk @Necmi abi :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

bize bisey olmazzzzz  :bandit:
bu kadar emin olma ,çataldan nefret edenler var @Tolga kardeşim. :lol:  :lol:

Çevrimdışı gokhanwww

Ciddi olarak stadın dısındaki kolonlar arası ne olacak?? Hep bunu düsünüyodum..görsellerde bişey belli olmyo

Çevrimdışı TØLGA

bu kadar emin olma ,çataldan nefret edenler var @Tolga kardeşim. :lol:  :lol:
savasmı istiyolar kımonnnnnnnnnnn gelsinler hele gel hele gell sen gelll   :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Cati 84 parca olcagina 42 parca olmasi cok daha iyi. Daha temiz ve sade gozukur. Guzel haber.   :claps:

Çevrimdışı ahmet türker

savasmı istiyolar kımonnnnnnnnnnn gelsinler hele gel hele gell sen gelll   :evillol: :evillol:
kafan güzel galiba. :kop:  :kop:

Çevrimdışı Efe

eski açık rampanın temel betonu atılmış şimdi perdeleri yapıp ilk kat tablası yapılacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

siyah çatı parçaları bence daha hoş duruyor beyaz çok sıradan geliyor  :bandit: