Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5722889 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Abi ben sigara bırakır gibi stada bakmayı bıraktım, sırf stattan az uzaklaşıyım diye yeni hobiler edindim. Ama güzel yanı şu ki bir süre bakmayım sonra bakınca vay anasını iyi ilerlemiş diyosun. Nasıl diyim, çekirdeği çıtlayıp hemen yutacağına, bir sürü çekirdeği ağzında biriktirip sonra yutmak gibi bir haz oluyor.  :D :D
yeni hobi,iyi fikir ..... :super:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Geriye kalan işlerdn en zorlayıcı hangisi prekast 15 nisanda bitti diyelim çatının yerleştirilmesi,koltuklar  ve çimler ne kadar sürede halledilir

Çevrimdışı KUMANOVALI

Bu stad ömrümü yedi,kendinizi nasıl rahatlatıyorsunuz bana da söylesenize... :biggrinking:

brugge maçına gel rahatlatalım seni   :upto: :naughty: :naughty:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

açılış maçında hissediyorum.. her yer siyah beyaz falan
ama kombinelileri almayacaklarını ihtmali geliyor  sonra benzinle eski açığın orda kendimi ateşe vereceğim aklıma geliyor falan falan abi :D @ahmetx
sen de panik depresif bir durum var @SDemirsoy :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ZEKI

Bu stad ömrümü yedi,kendinizi nasıl rahatlatıyorsunuz bana da söylesenize... :biggrinking:
abi demba ba demba ba sarkisini soylersen rahatlarsin...esas ben stadin acilisini gormek naisp olacak mi onun derdindeyim bu kadar bekleyip de ist disinda gorev olur, tatil olur, olurda olur kacirirsak onun derdindeyim

Çevrimdışı ahmetx

brugge maçına gel rahatlatalım seni   :upto: :naughty: :naughty:
hafta içi benim için ihtimal sıfır ibni sıfır :bawling:

Çevrimiçi Necmi

anın tadına varmaya çalışıyoruz nasılsa bitmişini uzun yıllar göreceğiz ama bu günleri bir daha yaşamayız keyfini çıkartalım :D

Çevrimdışı ahmetx

prekasttan sonra 2 ay en sıkıntılı dönem,hiç bir değişiklik olmayacak (küfekiler var yahu)

Çevrimdışı ahmetx

anın tadına varmaya çalışıyoruz nasılsa bitmişini uzun yıllar göreceğiz ama bu günleri bir daha yaşamayız keyfini çıkartalım :D
bu çekilmez günlerin en güzel tarafı stadımızı en ince ayrıntısına kadar biliyor olmamız olacak. :biggrinking:

Çevrimdışı KUMANOVALI

prekasttan sonra 2 ay en sıkıntılı dönem,hiç bir değişiklik olmayacak (küfekiler var yahu)

cumartesi günü yaklaşık 1 saat gazilerde bekledim
küfke ustalarına baktım
bir saatte kolonun etrafında bir sıra dizemediler

çok yavaşlar sanki

ama zahmetli iş...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence 29 ekimden önce açsak stadı başarıdır.

Çevrimdışı ahmetx

Bence 29 ekimden önce açsak stadı başarıdır.
heryeni ay açılış tarihini 15 gün sarkıtmaya başladık,ne demişler ömrün uzun düğünün güzün olsun ,bizim 2. düğünümüz de bu Eylül ekime razıyız. :D

Çevrimdışı ahmet türker

açılış maçında hissediyorum.. her yer siyah beyaz falan
ama kombinelileri almayacaklarını ihtmali geliyor  sonra benzinle eski açığın orda kendimi ateşe vereceğim aklıma geliyor falan falan abi :D @ahmetx
açılışa kombinelileri niye almayacaklar ki .1 milyon dolar veren loca sahiplerini de almayacaklar o zaman . onları almayacaklarsa kombinelileri de almasınlar .onları alacaklarsa ,kombinelileri de almak zorundalar .@SDemirsoy.

Çevrimdışı ahmetx

açılışa kombinelileri niye almayacaklar ki .1 milyon dolar veren loca sahiplerini de almayacaklar o zaman . onları almayacaklarsa kombinelileri de almasınlar .onları alacaklarsa ,kombinelileri de almak zorundalar .@SDemirsoy.
:claps:

Çevrimdışı ahmet türker

heryeni ay açılış tarihini 15 gün sarkıtmaya başladık,ne demişler ömrün uzun düğünün güzün olsun ,bizim 2. düğünümüz de bu Eylül ekime razıyız. :D
biz kombinemizi aldık isterse ocak ayında açılsın ,nasılsa kombineler stadın açılışından itibaren bir yıl. :tabe:  :tabe:

Çevrimdışı yigitcan1903

Kombineler eğer bi açılış olursa geçmeyebilir
Çünkü açılış için çok fazla davetiye gidecektir sağa sola
Sezon içinde lig maçında açarsak o zaman geçer tabii

Çevrimdışı Anıl

Önümüzdeki sezon ilk birkaç maçı kaçırma ihtimaline karşı TFF önlem alır ve 1-3-5. haftalarda evimizde yani olimpiyatta derbileri oynarız :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi bende razıyım bu kadar bekledik bekleriz :d

Çevrimiçi Necmi

cumartesi günü yaklaşık 1 saat gazilerde bekledim
küfke ustalarına baktım
bir saatte kolonun etrafında bir sıra dizemediler

çok yavaşlar sanki

ama zahmetli iş...
amma yaptın hakan bir saatte bir taş bilemedin iki taş koyarlar kolonu dönmek nerden baksan bir ustanın 3 saatlik işidir. oda minimum değerde @KUMANOVALI ama yavaşlık konusuna gelince o farklı bir şey hızlanmanın yolu ekip sayısını arttırmaktan geçer ama bir ustanın yapacağı budur günde 5-6 metre kare normal bir hız

Çevrimiçi murat

Şuan baştan yarat şarkısını  dinliyorum.

Çevrimdışı Anıl

Kombineler eğer bi açılış olursa geçmeyebilir
Çünkü açılış için çok fazla davetiye gidecektir sağa sola
Sezon içinde lig maçında açarsak o zaman geçer tabii
Kombineler geçmezse benim tüm yazım (küfür yok) şeklinde çıkar :)

Çevrimiçi Necmi

Önümüzdeki sezon ilk birkaç maçı kaçırma ihtimaline karşı TFF önlem alır ve 1-3-5. haftalarda evimizde yani olimpiyatta derbileri oynarız :D
katılıyorum :bandit: zaten bu senede inandılar ikinci yarıya yetişeceğine bütün derbileri ilk yarıya sığdırdılar

Çevrimdışı Anıl

katılıyorum :bandit: zaten bu senede inandılar ikinci yarıya yetişeceğine bütün derbileri ilk yarıya sığdırdılar
Ben bekliyorum bu sene de ilk 5 haftaya kesin 1 derbi, 2. si de ihtimal dahilinde :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben bekliyorum bu sene de ilk 5 haftaya kesin 1 derbi, 2. si de ihtimal dahilinde :D
Bi renkli bi trabzon koyarlar