Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5729319 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı zbrnsky

İşaretli bölge neden siyah ? Beton dökülmemiş mi ?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı megiddo

çatıyla ilgili bir sorum olacak. bildiğiniz üzere makette ve ilk görsellerde şeffaf çatı gösterildi ve bunlar daha sonra revize edilmedi. ama burada söylenenlere göre çatı tam anlamıyla şeffaf olmayacakmış. bir de yönetim bir keresinde stad çatısının 17milyon euro'ya mal olacağını söylemişti. şeffaf olmayan bir çatı için çok yüksek bir rakam değilmi 17 milyon euro?
ya da bizi ters köşe yapabilirler mi?
şeffaf çatının daha pahalı olduğunu nerden kestirdin belki de şeffaf olmayan daha pahalıdır belki de aynıdır, şeffaf olmayacaksa fiyat yüzünden değil daha çok teknik nedenler yüzünden şeffaf olmaz diye düşünüyorum, belki de Vodafone istememiştir, beyaz zemin üzerine Vodafone yazısı daha belirgin görünür olur vodafone da bunun farkındadır belki kimbilir?

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Necmi

hayırlısı olsun,geç oldu ama temiz oldu..obitaşa yeni maceralarında kazasız belasız işler :ok: :ok:
:evillol: geç olduğunu kabul ettin yani :bandit: onu bırakta maça geliyormusun birle iki arası gazilerde toplanacağız konvoy gideceğiz araba lazım :naughty: en geç üçte ordan çıkmak lazım yoksa trafiğe kalırız stad full olacak trafik çok yoğun olur

Çevrimdışı sozkul

benimde kabusum oldu niye abaküs yapmadılar koltuk dizaynını ( arttırım olmayacak sanırım monte edildiğine göre ileride koltuklarda oynama yapılarak) bi de yeni açığa konmayan 3 sıra 1000 kişi ve stadın en tepesinden 1 sıra daha 3000 kişi bizim stat taş çatlasın 45903 olur 50.000 ler hayal ki bence 45903 + loca vip süperrrr

Su andaki 41903 icinde loca ve VIP de var diye biliyorum ben yanlis mi biliyorum?

Çevrimdışı Necmi

83 olsun,83 iyidir
prşembe geliyomusun diye sormayayım sana  :evillol: ama gazilere gelecekmisin onu de

Çevrimdışı CanEmre

İşaretli bölge neden siyah ? Beton dökülmemiş mi ?

oradaki polywood kalıp sökülmemiş henüz...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı yigitcan1903

prşembe geliyomusun diye sormayayım sana  :evillol: ama gazilere gelecekmisin onu de
Geliyorum @Necmi abi

Çevrimdışı Efe

oradaki polywood kalıp sökülmemiş henüz...
evt bazi kaliplar duruyor sokulecek yavas yavas
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

An itibari ile Liverpool maçının biletleri bitti  :claps:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar biletler tükenmiş 65 bin taraftara oynayacak takim 4 milyon tl civarinda da gelir elde edildi  :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2015, 18:12:58 MURAT ]

Çevrimdışı Doğukan E.

Çevrimdışı Efe

Su andaki 41903 icinde loca ve VIP de var diye biliyorum ben yanlis mi biliyorum?
evt var ama seyirci koltuk kapasitesi belli bi sayida artabilir bu daha netlesmedi bi kac ay sonra net bir bilgi gelebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

Arkadaşlar biletler tükenmiş 65 bin taraftara oynayacak takim 4 milyon tl civarinda da gelir elde edildi  :ishock:
5 milyon diyorlar.son maçımız uefadaki büyük ihtimal es es maçındaki oyun bu sefer umudumu söküp aldı benden

Çevrimiçi murat

Kapılardan yapmışlar hocam farklı tasarım :D
daha yeni cumartesi günü çektim ahmetx e kısmetmiş  :lol:

Çevrimdışı ozan062

çatıyla ilgili bir sorum olacak. bildiğiniz üzere makette ve ilk görsellerde şeffaf çatı gösterildi ve bunlar daha sonra revize edilmedi. ama burada söylenenlere göre çatı tam anlamıyla şeffaf olmayacakmış. bir de yönetim bir keresinde stad çatısının 17milyon euro'ya mal olacağını söylemişti. şeffaf olmayan bir çatı için çok yüksek bir rakam değilmi 17 milyon euro?
ya da bizi ters köşe yapabilirler mi?

tokinin catısı komple celiklerle yapıldı,,hatırladıgım kadarıyla 8milyon euro gibi bir paraya, o malum olaydan sonra yenilemek istediler oda 12 m euroya mal oldu topladıgında 20 milyon ediyor
yani bizim fiyat dogru parametrelerde  :ok:
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2015, 18:25:07 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi murat

5 milyon diyorlar.son maçımız uefadaki büyük ihtimal es es maçındaki oyun bu sefer umudumu söküp aldı benden
yeri değil ama ...ulaşımda zorluklar yaşandı.dinlenme fırsatı bulamadı takım.üstüne birde ağır rotasyon.ümitsizliğe kapılmayalım.

Çevrimdışı Necmi

:dontknow: olmama ihtimali daha mümkün :D
ortalama bir sırada 1000 koltuk var biz ona 900 diyelim minimumu alalım 900 x 47 = 42300 eder mantıken Vıpler var ama loca ve 1903 tribünü yok eski açık ve köşeler alçak ama yeni açıktaki fazlalık onu süspanse ediyor o yüzden her tribüne 47 sıra diyebiliriz eğer yoksa zaten bu haliyle 45000 ediyor yeni açık alta 3 sıra ve boydan boya tribün üstüne bir sıra ilave edilirse 3000 koltuk kazanılır o zamanda 48000 eder zaten stad kapasitesininde 48000 olduğu söyleniyor bir çok kaynaktan buna görede UEFA standartlarında 48000 olur biraz merdiven boşluklarıyla ve koltuk aralarıyla oynayarak 50000 i göterebiliriz diye düşünüyorum ama bu uzun zamanda olur @sozkul

Çevrimdışı Türkay

ortalama bir sırada 1000 koltuk var biz ona 900 diyelim minimumu alalım 900 x 47 = 42300 eder mantıken Vıpler var ama loca ve 1903 tribünü yok eski açık ve köşeler alçak ama yeni açıktaki fazlalık onu süspanse ediyor o yüzden her tribüne 47 sıra diyebiliriz eğer yoksa zaten bu haliyle 45000 ediyor yeni açık alta 3 sıra ve boydan boya tribün üstüne bir sıra ilave edilirse 3000 koltuk kazanılır o zamanda 48000 eder zaten stad kapasitesininde 48000 olduğu söyleniyor bir çok kaynaktan buna görede UEFA standartlarında 48000 olur biraz merdiven boşluklarıyla ve koltuk aralarıyla oynayarak 50000 i göterebiliriz diye düşünüyorum ama bu uzun zamanda olur @sozkul

Kopyalıyım da kapasiteyi soranlar olursa direk cevaplarım  :evillol:  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

900x46 olması gerekmiyor mu @Necmi abi ? Alt katlar 24 sıra üst katlar 22. Eğer üst katlara boydan boya 1 sıra ilave edilirse 47 sıra oluyor. Yani 41.400 oluyor. Yeni açık balkondan kazanılan koltuk sayısı, yeni açık alt katın 26 sıra olması artılar, eski açık üstün de alçak kalması eksi. 500 koltukta oradan gelir 41.900 işte :) Ama bence dd loca ve 1903 tribünü dahil değil buna. Loca+1903 tribünü de 2500 kişi yapıyor. Toplam 44.500 gibi bir kapasite ortaya çıkıyor. Seyirci koltuğunu 45.000 e çıkarmak yeticektir ilerleyen zamanda :ok:

Çevrimiçi kahyaoglueren

1000 tane bilet açılmış sanırım passoligde