Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5729088 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimiçi murat

Muhtemelen 1000 bilet daha acilacak uefadan izin bekleniyor.5 milyon diyebiliriz :)
evet kabaca bir ortalama.en alt yaklaşık 680 gibi başlıyor en üst yaklaşık 1200 civarlarında bitiyor.1200+680 =1880 /2 = 940 *46=43240+1850=45090

Çevrimdışı ozan062

konu dısı:
bizim gururlan etiketiyle yaptıgımız cıkısı
vestel de bir anlamda çalmıs diyelim :evillol: :evillol: :lol:

#gururlavestel diye bir etiket ortaya cıkarmıslar heryerde taklit ediliyoruyz yav:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı A_Aydin

ust kata degil alt katlara baslayabilir
Abi ben de onu anlamıyorum.Herkes vinç var diyor.Vinç eski açıkta da var ama vincin olduğu sıra hariç taktılar.

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy tapatalka hosgeldin guzel dimi alintilayinca bile bildirim geliyo :)

süper teknoloji mükemmel

Çevrimdışı Oktay

Liverpool maçı biletleri tukenmştir
Net Hasılat 4.850.000 Tl ymiş :ishock: :ishock: @Efe abi
yanlız bu sene uefa kupası bereketli geçti şöyle kaba bir hesapla 13-15 milyon türk lirası tribün hasılatı gelmiştir bir tur daha atlasak 20 milyonu buluruzki şampiyonlar liği katılım bedeline yaklaşmış oluruz

yanlız bu sene uefa kupası bereketli geçti şöyle kaba bir hesapla 13-15 milyon türk lirası tribün hasılatı gelmiştir bir tur daha atlasak 20 milyonu buluruzki şampiyonlar liği katılım bedeline yaklaşmış oluruz

Aynen katılıyorum.. Tek istegim Mayıs ayındaki sahamızdaki 30 hafta Akhisar ve son hafta Gençlerbirligi şampiyonluk macı olsun... Bu 2 mac hasılatı en az 7 -8 M olur iyi bir gelir olur.. Şampiyonda oldukmu tadından yenmez..

Birde bi tur daha gecersek en az 5 Milyon da ordan gelir gelir..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

An İtibarıyla Şampiyonluk Umitlerim Yeniden yeşerdi :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :ishock: :sevinc
Daha bu Derenin altından çok sular akacak gibi gözüküyor....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Kadikoyde fenerin yenilmesi 3 puan kaybindan daha buyuk. Kadikoye deplasmana gelen takimlar febe'den o kadar tirsmazlar artik.

Çevrimdışı Kadir G.

Kadikoyde fenerin yenilmesi 3 puan kaybindan daha buyuk. Kadikoye deplasmana gelen takimlar febe'den o kadar tirsmazlar artik.

Bu çok çok iyi oldu. Carlosa teşekkür edilir.

Çevrimdışı Necmi

Arkadaslar, biletlerin tümü satildimi ? Olimpiyatta oyananacak degilmi ? Fransizlar soruyor  :D
biz burda öyle yakıştırmalar yapmıyoruz gerçi yapan oluyor ama siliyoruz özeldende ikaz ediyoruz  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

biz burda öyle yakıştırmalar yapmıyoruz gerçi yapan oluyor ama siliyoruz özeldende ikaz ediyoruz  :bandit:
Abi arkadaş fransadan galiba ondan öyle yazmış :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı arda

Aynen Oktay abi :D önceleri Arsenale elenince vay şamp katılım parasıydı oydu buydu gitti felan derken güzel paralar geldi inşallah en az 1 ekstra maçımız daha olacak. Ama seneye Vodafone Arena'ya Şampiyonlar Ligi yakışır. :ok:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı yavvuzz

Liverpool u yenersek o sevinci nasil yasariz dusunemiyorum . Hayal ettikce cildirasim geliyor , o nedenle buraya yazdim . Ayrica stadin prekastlarina neden sadece yeni acikta devam ediliyor . Eski acigin ordanda bir kol olusturulsa daha hizli olmaz mi ?

Çevrimdışı Necmi

iyide katılım parası ayrı şl de oynasak aynı tribün hasılatını gene yapacaktık hatta belkide daha fazlasını burda asteras maçını boş geçtik şl olsaydı boş geçmezdi :evillol: @Oktay

Çevrimdışı Efe

Liverpool maçı biletleri tukenmştir
Net Hasılat 4.850.000 Tl ymiş :ishock: :ishock: @Efe abi

bu para içinde liverpoola verilen biletlerde vardır çok çok iyi rakam ilaç oldu ilaç takımda şu maçı kazansa herşey yeniden çok iyi hale gelecek :halay: :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

iyide katılım parası ayrı şl de oynasak aynı tribün hasılatını gene yapacaktık hatta belkide daha fazlasını burda asteras maçını boş geçtik şl olsaydı boş geçmezdi :evillol: @Oktay

abi bilet alanda gelmedi yağmuru biliyosun şampiyonlar ligi olsaydı belki bi kaç bin daha fazla olurdu il defa bir maçta bu kadar ıslandım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir G.

Şu parayı mustafa oynamadan cebine atıyor biz de iyi kar ettik diye düşünüyoruz.

Çevrimdışı Efe

Liverpool u yenersek o sevinci nasil yasariz dusunemiyorum . Hayal ettikce cildirasim geliyor , o nedenle buraya yazdim . Ayrica stadin prekastlarina neden sadece yeni acikta devam ediliyor . Eski acigin ordanda bir kol olusturulsa daha hizli olmaz mi ?

vinçler çalışıyor şuan ve tehlike arz ediyor mart ayı başlarında artık kalkmaları gerekiyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

@Necmi, @anilt ,  bu 900 koltuk rakamı nereden geliyor, 47 sıra içinde tam ortadaki 24. sıranın alabildiği koltuk kapasitesi mi, bir nevi ortalama değil mi?
aynen öyle en alt sırayla en üst sıranın toplamının ikiye bölümü oda orta sıralara denk geliyor  tabiki bu kesin ölçü değil ama üç aşağı beş yukarı sayıyı verir altta  köşe boşluklarından dolayı hesaplanan rakamın biraz daha üstü olur yani hesabın artısı vardır eksisi yoktur aslında 950 gibi olması lazım ama ben asgari tutup 900 dedim  :D  fazlası kârımız olsun

Çevrimdışı ozan062

alıntıdır
kaç para harcadıgımız en azından buraya yansıyanı kadarıyla gorebiliriz arkadaslar

vodafone inanılmaz yardımcı olmus :dry:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Necmi

abi bilet alanda gelmedi yağmuru biliyosun şampiyonlar ligi olsaydı belki bi kaç bin daha fazla olurdu il defa bir maçta bu kadar ıslandım :icool:
neden ıslandın o maçı doğuda izlemiştik :D ıslandığımız maç başka maçtı sen yoktun sen ona ıslanmak diyorsan bir şey görmemişsin hem tepemize sağnak yağıyordu hemde arkadan buz gibi rüzgar esiyordu penguenler gibi birbirimize sokulmuş izliyorduk :D ama @Efe emin ol geçen seneki soğuk maçları bu sene oynamadık hiç bu sene şanslıyız genede biraz ıslanıyoruz o kadar :D

Çevrimdışı yavvuzz

Necmi abi agzini hayra ac persembe gunu donmayalim statda . :)

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Çevrimdışı ALBATROS

alıntıdır
kaç para harcadıgımız en azından buraya yansıyanı kadarıyla gorebiliriz arkadaslar

vodafone inanılmaz yardımcı olmus :dry:

neden bu kadar az ki