Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5729308 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

şu çatıyı taşıyacak kolonlardan kaç adet olacaktı 84 müydü 42 miydi ?
82 diye biliyoruz bazi rivayetler 84 diyor :evillol: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TALAT

çatıyla ilgili bir sorum olacak. bildiğiniz üzere makette ve ilk görsellerde şeffaf çatı gösterildi ve bunlar daha sonra revize edilmedi. ama burada söylenenlere göre çatı tam anlamıyla şeffaf olmayacakmış. bir de yönetim bir keresinde stad çatısının 17milyon euro'ya mal olacağını söylemişti. şeffaf olmayan bir çatı için çok yüksek bir rakam değilmi 17 milyon euro?
ya da bizi ters köşe yapabilirler mi?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı DrmsAli

@DrmsAli yeniaçık arka tarafta ve eski açık önden otopark girişi var. VIP ve takım otobüsleri ön kısımdan girecek. İnenler yerlerine hemen ulaşacak ve araçlar otoparka girecek. Takımlarda soyunma odasına gidecek otobüs ileriye park edilecek. Muhtemelen rakip takım seyircisi aynı şekilde gelecek ve yerlerine ulaşacak. Otopark yeni açık arkada. Çok çok az olmak üzere farklı yerlerde de var ama hatırlamıyorum şimdi. Hatırlayanlar yanıtlar zaten.

Tesekkurler bilgi icin

Çevrimdışı brci

çatıyla ilgili bir sorum olacak. bildiğiniz üzere makette ve ilk görsellerde şeffaf çatı gösterildi ve bunlar daha sonra revize edilmedi. ama burada söylenenlere göre çatı tam anlamıyla şeffaf olmayacakmış. bir de yönetim bir keresinde stad çatısının 17milyon euro'ya mal olacağını söylemişti. şeffaf olmayan bir çatı için çok yüksek bir rakam değilmi 17 milyon euro?

içimde hala proje görsellerindeki kadar şeffaf olacağına dair umutlar var ..  :pray:

Çevrimdışı TALAT

içimde hala proje görsellerindeki kadar şeffaf olacağına dair umutlar var ..  :pray:
beşiktaş bu kanser etmeden bir şey belli olmuyor :)
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı SDemirsoy

17 milyon euronun içinde çatının kendi kendine temizlenmesi vs bir çok özellikler var
iç halka şeffaf olacağı kesin diğer kısımlar mat olacak mabet de söylemişti bunu :)

Çevrimdışı Necmi

82 olması lazım @Necmi abi :)
öyle bir rivayette var @anilt  :D hiç kafamı yormadım böyle bir şeye ama çizimlerde 82 halat görünüyor 82 olsa ne olur 84 olsa ne olur Direkleri renklilere veriyoruz ne kadar çok olsa o kadar mutlu olurlar :evillol:

Çevrimdışı quentine83

numaralıda takılmış prekast var mı yoksa istiflenmiş prekastlar mı onlar  :alala: :alala:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı SDemirsoy

çatıcılar kapalı altta bir şeyler yapıyorlar ama çözemedim

Çevrimdışı yldrmaydn

şu koltukları iki yandan yürüyüş yollarına yapıştırarak düzenlesinler başka bir şey istemiyorum :) geceleri kabuslarıma giriyor konyanın bursanın dizaynları..
Seninle Başladı Hayat..

numaralıda takılmış prekast var mı yoksa istiflenmiş prekastlar mı onlar  :alala: :alala:

hakkaten ya. nedir bu numarali prekast hikayesi?

Çevrimdışı ahmetx

şu koltukları iki yandan yürüyüş yollarına yapıştırarak düzenlesinler başka bir şey istemiyorum :) geceleri kabuslarıma giriyor konyanın bursanın dizaynları..
:duman:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

paletli alt kat tribün çıkışları iç kısmına konacak merdiven şeklindeki prekastrı taşıyordu onlar yerleştiriliyor sanırım

Çevrimdışı mhmtkartal

benimde kabusum oldu niye abaküs yapmadılar koltuk dizaynını ( arttırım olmayacak sanırım monte edildiğine göre ileride koltuklarda oynama yapılarak) bi de yeni açığa konmayan 3 sıra 1000 kişi ve stadın en tepesinden 1 sıra daha 3000 kişi bizim stat taş çatlasın 45903 olur 50.000 ler hayal ki bence 45903 + loca vip süperrrr

Çevrimdışı SDemirsoy

paletli alt kat tribün çıkışları iç kısmına konacak merdiven şeklindeki prekastrı taşıyordu onlar yerleştiriliyor sanırım
evet Faruk hocam onları yerleştiriyor  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 17:00:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
yazın akşamki duygularıma tercüme olmuş @Çağrı

Malesef sanırım çoğunluk için öyle @Necmi abi
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı ahmet türken

:alala: belkide 82 dir.  :D önemi varmı :bandit:
benim için hiç yok :) çatısızda olabilir. olimpiyat kuzeyde birlikte fırtınada maç izlemiş adamız abi. kolon 82 deolsa olur 182 de. yada hiç

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

benimde kabusum oldu niye abaküs yapmadılar koltuk dizaynını ( arttırım olmayacak sanırım monte edildiğine göre ileride koltuklarda oynama yapılarak) bi de yeni açığa konmayan 3 sıra 1000 kişi ve stadın en tepesinden 1 sıra daha 3000 kişi bizim stat taş çatlasın 45903 olur 50.000 ler hayal ki bence 45903 + loca vip süperrrr
Bizim stada abaküs yakışırdı..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

benim için hiç yok :) çatısızda olabilir. olimpiyat kuzeyde birlikte fırtınada maç izlemiş adamız abi. kolon 82 deolsa olur 182 de. yada hiç
sorma vodafone arenaya nasıl uyum sağlayacağız bilemedim şimdi :D

Çevrimdışı Oktay

Otopark Mart sonu biter ve Obitaş 13 aylık Yeni Açık macerasının ardından staddan ayrılır :bye:
hayırlısı olsun,geç oldu ama temiz oldu..obitaşa yeni maceralarında kazasız belasız işler :ok: :ok:

Çevrimdışı Oktay

Malesef sanırım çoğunluk için öyle @Necmi abi
@Çağrı güzel yazı yazmışssın ,devamını bekliyorum :ok: :ok:

Çevrimdışı Oktay

yanlız dünkü yenilğiden sonra hemen sinema moduna girdim çoktandırda pazar günü film izlemiyomuşum farkına vardım inşallah bir 10 hafta daha izlemem :evillol: :evillol: