Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5731585 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Eyüp Emir

60 tl çok az olmuş abi.onu 80 tlden hesaplamak lazım.Stadın çoğunluğu doğu ve batı tribünde zaten.4.500.000 TL gelir elde edilir rahat
inşallah Denizcim bizi baya rahatlatacak rakam

Çevrimdışı Efe

60 tl çok az olmuş abi.onu 80 tlden hesaplamak lazım.Stadın çoğunluğu doğu ve batı tribünde zaten.4.500.000 TL gelir elde edilir rahat

4 milyonda anlaşalım  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Geçen Sezon Gs Maçında 5.000.000 tl gelir saglanmıştı , Oradan yola çıkarak O maçla  live maçı bilet fiyatları aynı , Dolayısıyla Stad tamamen dolarsa 5.000.000 Tl Net Gelir saglarız , İyi para hele bu yoklukta Deli para :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Az gorundu gozume be Eyup abi..

yok yakın bi tahmin olmuş 4 milyon civarında bi gelir olacak tabi tamamı satılırsa biletlerin 3 milyonu kesin geçmişizdir 10 bin batı daha satılırsa 1 milyon yapıyor zaten ki satılıyordur  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

yaw şu vinçler ne zaman gidecek... numaralının kabası tam anlamıyla bugün bitmiş
numaralı biteli on gün oldu @sallapati  eski açıkta iki gün önce bitti ama iskeleler sökülmeden vinçler kalkmaz

Çevrimdışı Eyüp Emir

Az gorundu gozume be Eyup abi..
Yalçın kardeşim ben finanscıyım ( Mali Müşavirim ) elim cimri ben asgariyi hesap yaptım  bütçe fazla verirse başarıdır inşallah dediğiniz gibi fazla gelir olur

Çevrimdışı Yalçın

yok yakın bi tahmin olmuş 4 milyon civarında bi gelir olacak tabi tamamı satılırsa biletlerin 3 milyonu kesin geçmişizdir 10 bin batı daha satılırsa 1 milyon yapıyor zaten ki satılıyordur  :)

Medyanin biraz daha dillendirmesi lazim bu maci. Stad mubarek sunger gibi para cekiyor.

Dusunuyorum da, GS'nin stadini yapan, daha dogrusu yapamayip birakmak zorunda kalan Eren Talu. Ne kadar zor bir ismis ki adam altindan kalkamadi.. Keske bizim stadin belgeseli yapilsaymis..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yalçın

Yalçın kardeşim ben finanscıyım ( Mali Müşavirim ) elim cimri ben asgariyi hesap yaptım  bütçe fazla verirse başarıdır inşallah dediğiniz gibi fazla gelir olur

Abi anladim. @Efe'nin dedigi gibi 4 milyonda anlasiriz demekki .
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Minimum 4 milyon tl gelir olacak arkadaşlar 1 maç için çok ciddi para demek 4 milyon.Bir anda ani ödemeleri yapıp elimizi rahatlatabiliriz :halay:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Basin tribunune 400 kisiyi zor sigdirirsin hangi 1300  :alala: Yanlislik var orada...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Eyüp Emir

Basin tribunune 400 kisiyi zor sigdirirsin hangi 1300  :alala: Yanlislik var orada...
Resmi açıklama Fatih cim basın ayrılan  1.305 koltuk

Çevrimdışı Efe

şimdi baktım batı alt bitmiş arkadaşlar ilk defa görüyorum bittiğini bu sene batı ortada 1 blok var sadece batı üstte bilet kalmış onlarda 5 güne biter bence :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Geçen Sezon Gs Maçında 5.000.000 tl gelir saglanmıştı , Oradan yola çıkarak O maçla  live maçı bilet fiyatları aynı , Dolayısıyla Stad tamamen dolarsa 5.000.000 Tl Net Gelir saglarız , İyi para hele bu yoklukta Deli para :ishock: :ishock:
kapasite aynımı güney tribünde en az 10000 kaybediyoruz ilk 3 sıraya taraftar alamadığımız için stad genelinde en az 4000 kaybediyoruz bunları hesap ettinmi

Çevrimdışı Deniz

Sizi gidi beleşçiler çift turnike yapıyorsunuz demek  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Medyanin biraz daha dillendirmesi lazim bu maci. Stad mubarek sunger gibi para cekiyor.

Dusunuyorum da, GS'nin stadini yapan, daha dogrusu yapamayip birakmak zorunda kalan Eren Talu. Ne kadar zor bir ismis ki adam altindan kalkamadi.. Keske bizim stadin belgeseli yapilsaymis..
Stadın belgeseli çekiliyor zaten abi..

Çevrimdışı Fatih

http://ataturkolimpiyatstadi.gov.tr/tr/images/basin4.jpg

Her koltuga 3 kisi... Imkansiz olur abi o kadar masa yok orada...Baska bir dumen vardir o iste...

@Deniz yok valla :utan

kapasite aynımı güney tribünde en az 10000 kaybediyoruz ilk 3 sıraya taraftar alamadığımız için stad genelinde en az 4000 kaybediyoruz bunları hesap ettinmi
Evet O 4.000 i hesap etmedimde , Senin hesapda yanlış abi :tabe: Güney tribünün kapasitesi zaten 11.000 , 5.000 i deplasman de , 1.000 de güvenlik için boş bırakılsa 6.000 kayıp var , 5.000 Beşiktaş taraftarı olur Güney tribünde @Necmi abi , Sen direk 10.000 kayıp verdin
[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2015, 01:00:38 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Deniz

http://ataturkolimpiyatstadi.gov.tr/tr/images/basin4.jpg

Her koltuga 3 kisi... Imkansiz olur abi o kadar masa yok orada...Baska bir dumen vardir o iste...

@Deniz yok valla :utan
üst taraf da basın değil mi?

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaslar kulube destek icin elbette maca gitmek gerek fakat benim gibi yurtdisinda olanlar veya maca gidemeyen arkadaslar 3 lira da olsa 5 lira da olsa kulube vodafone uzerinden destek olabilirler
bu adres uzerinden detayli bilgi alinabilir sadece vodafone degil bildigim kadariyla denizbankin bonus karti da kullanilabilir. kulubun maddi zorluk icinde oldugu su gunde kulube destek olmak sahibi oldugumuz bu sanli armaya yapabilecegimiz en somut hizmettir.

Çevrimdışı Anıl

şimdi baktım batı alt bitmiş arkadaşlar ilk defa görüyorum bittiğini bu sene batı ortada 1 blok var sadece batı üstte bilet kalmış onlarda 5 güne biter bence :ishock:
Dün akşam itibariyle 35 bin bilet satılmıştı @Efe abi. Yani toplam 48 bini bulmuştuk. Bugün 50 yi geçmiştir bence. 65-70 bin arası olur bence toplam :tabe:

Çevrimdışı Deniz

Wooww dün orta blokların nerdeyse tamamı duruyordu bugün sadece 1 blok kalmış.Çok iyi satış olmuş  :claps: :claps:

Çevrimdışı Fatih

üst taraf da basın değil mi?
Nayir, sadece masali gordugun alan... Her masaya 3 kisiden yap bakalim hesabi babaçko.

Wooww dün orta blokların nerdeyse tamamı duruyordu bugün sadece 1 blok kalmış.Çok iyi satış olmuş  :claps: :claps:
Bende Batıdan Aldım Dün :)
Sen geliyormusun maça @Deniz

Çevrimdışı halvetifarazi

olimpiyat stadı kapasitesi 76000. bu kadar futbol için kötü, soğuk, gitmesi gelmesi zor bir stad bile şu kış şartlarında neredeyse full çekiyor. 2 sene önce galatasaray derbisi 80000'ine oynamıştı. 3 tane derbi ve liverpool gibi takımlarla yapacağın maçları düşün. hadi her derbide full dolmasın yılda 76 bine oynanan 2-3 maç. stad 90bin olsa yine dolacak.

41000 kişilik stad beşiktaş'a yeter diyenlere selam olsun.

stadımız küçük. bu yüzen ekonomik olarak çok kaybımız olacak.

Çevrimdışı Efe

yarın orta bölümdeki son blokta biter üstede 909.blok bitmiş 2-3 blok daha kapanır yarın cumartesi pazar satışlar güzel oluyor herkes biletlere hücum eder yarın son 5 gün artık :)
Şampiyon Beşiktaş JK