Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5730359 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

Kar yağmadan önce alacalı pazar çalışıyordu ama bence bu sefer zemine taş, mıcır neyse onun dökülmesini bekleyecekler, paletlinin etrafı göl olmuş açılış hareket edemez şuan
diğer 2 vinç çalışıyor zaten, pazar alacalı tam kadro çalışmıyor bildiğim kadarıyla
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kar yağmadan önce alacalı pazar çalışıyordu ama bence bu sefer zemine taş, mıcır neyse onun dökülmesini bekleyecekler, paletlinin etrafı göl olmuş açılış hareket edemez şuan
Paletli Tam 5 Gündür yatıyor :akuma:
Ama şuan Orda Çatı kolonlarını takan Vinç çalışıyor , Vinç ortayı geçince , Paletlide kapalı - Yeni açık birleşiminde ki prekastları yerleştirecek galiba onun için bekletiyorlar :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Suan calisma var stadta kaliplar sokuluyor yeni acik bilezik tam olarak betonlanmis gibi gorunuyor prekastcilarda calisiyor pazar az calisirlar en onemli soru eski acik ve numaralifaki vincler ne zaman gidecek :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Youtube de Aylardır , @FARUK abinin yaptığı stadyum videosu Dolaşıyor gerçekten müthiş bir video , @FARUK hocam Bu videonun aynısının Çatılı versiyonunu yapabilirsen varya yıkılır ortalık , Çok zamanını alır mı bilmiyorum ama böyle bir şey yapabilir misin acaba :alala:

Suan calisma var stadta kaliplar sokuluyor yeni acik bilezik tam olarak betonlanmis gibi gorunuyor prekastcilarda calisiyor pazar az calisirlar en onemli soru eski acik ve numaralifaki vincler ne zaman gidecek :alala:
Yeni Açık - Numaralı birleşimindeki vinç in bir işi kalmadı galiba bilezikte bittiğine göre , Otopark tarafına Yeni açık - Kapalı birleşimindeki Vinç yeterli olur sanırım @Efe abi
Ama Milyonlarca yürek Akıllarda tek Bi Soru , Numaralı , Yeni açık ve Eski açıktaki Vinçler ne zaman sokulecek :biggrinking:

Çevrimdışı CanEmre

eski açık ve numaralıda son betonlanan çatı kirişlerinin altındaki iskeleler daha sökülmedi.
Numaralıdakilerin sökülmesi yaklaşmıştır belki ama eski açıktaki daha bekler herhalde  :by2:

Çevrimdışı CanEmre

Bu arada sahanın ortasında hafriyat geliyor ama gelen malzeme toprağa benziyor ve kamyonlar epey sık geliyor.
Eski açığın önündeki ekskavatör de ortalarda gözükmüyor.
Bu durumda eski açık rampaya başlandı diyebilir miyiz  :alala:  :halay:

Çevrimdışı cagdas44

Bu arada sahanın ortasında hafriyat geliyor ama gelen malzeme toprağa benziyor ve kamyonlar epey sık geliyor.

Toprağın kaynağını bulmak zor gibi ama numaralı tarafına seyyar vinç gelecek bence, o kısma giden yol baya balçık olmuştu hem onu kapatmaya başladılar hem de alacalı yeni açık tarafında ufak vinçle uğraşıyor artık

Çevrimdışı serti67

bence bugun yogun bır calısma yapmaları lazım hava guzel ve kar nedenıyle bır hafta kaybedılmsı zamn varr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Anıl

Kerem abi yarın eğer stada gidersen sana zahmet olmazsa kamerayı siler misin :D @keremfrat1

Kerem abi yarın eğer stada gidersen sana zahmet olmazsa kamerayı siler misin :D @keremfrat1
Stad abiye yazsana twitter den :bandit: @anilt

Çevrimdışı keremfrat1

silerim bugunde kendi kendime soyledim yarin bi kamerayi siliyim diye :) hsataligim cok sukur biraz iyi bakalim yarin iyi olursam giderim :)

Çevrimdışı Efe

yüksek ihtimal  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

yüksek ihtimal  :)
Şubat ayı bitmeden şu kamburlarımızdan (rampa, vinçler) kurtulabilsek süper olacak
 :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı TØLGA

@keremfrat1 dün çektiğin o yuvarlak demirlerin ne için olduğunu ögrendinizmi göremedim forumda'da  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

silerim bugunde kendi kendime soyledim yarin bi kamerayi siliyim diye :) hsataligim cok sukur biraz iyi bakalim yarin iyi olursam giderim :)
Geçmiş olsun abi havalar soğuk dikkat et :)

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 dün çektiğin o yuvarlak demirlerin ne için olduğunu ögrendinizmi göremedim forumda'da  :biggrinking:
dun hastaydım oyuzden sadece foto çekebıldım :D

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı CanEmre

Çevrimdışı keremfrat1

GEçmiş olsun @keremfrat1 iyi bak kendine
bakıyorum abi :D dun saat 16:00 da yattım saat 10:30dauyandım :) halada yatıyorum ara ara bakalım dunden ıyıyım çok şukur

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı gokhanwww

Vodafone arenaya küçük diyen bazı insanlar varr...eyy Beşiktaşlıl. İnonudeki günleri hatırla bi kac derbi dısında ve yüzüncü yıl dısında ben 32.000 full dolu cok az mac hatrliyorumm...gelelim olimpiyata nerdeyse bombos şampştonlugun onemli maclari fb ve gs maclari nerde seyirci?????  Yol ,passolig ,soğuk falan hikayee........bu liverpool macı da sıradısı bir mac diye ve niletlerde uygun o yuzden 60.000 olcak....Beşiktaşın maclarına gelen cekirdek taraftari 30.000 dir ister inanın ister inanmayın ve 42.000 kişilikkutu gibi modern bir stad tammm dır Beşiktaş için.....bos bos konusup stad kücük mücük demeyin...

Çevrimdışı serti67

@keremfrat1 ne yattın be keremm benım ıdda kuponu bıle bole yatmamıstı tek mactan yattık:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 ne yattın be keremm benım ıdda kuponu bıle bole yatmamıstı tek mactan yattık:)
:D :D :D :halay: