Kendi adima tek bir kistasim var. Biz bu semtten cikmadik ya.. Bizi yok Zeytinburnu yok Kazlicesme yok bilmem ne anasinin nikahina suremediler ya.. Burada degil kompakt bir kompleks, bir gecekondu bile yapsalar kafidir benim nazarimda. Bu semtin, bu stad lokasyonunun yani acikcasi bu topraklarin bende ve inaniyorumki benim gibilerin hatirasi coook fazla. Gumussuyu'nda, Abbasaga ve Sahil Parkinda, Macka Parkinda, daha dun gibi gozumdedir rahmetli Optik'in sabahin 8'inde Kapali'nin karsisinda kafasina Caymaz'dan kurek yedigi sabahlamasinda, daha sayilamayacak nice anilarda, degeri cok. Oraya dikilecek bir avm bir hotel cogu insani birakin tribunden sogutmayi kahrindan oldururdu oldurur. Yok Vodafone'mus, yok bilmem neymis. Takim sokakta oynasin yeri gelir kaldirimdan desteklerim kendi adima. Ama kendi semtimin sokaginda kendi kaldirimimda. Hasbi'de demlenmektir, Kazan'da planlama yapmaktir, stada kadar agaclarin golgesinde hur ve yek sarkilar soyleyerek stada gitmektir Inonu. O yuzden keyif almaya bakalim. Daha bugun konustuk. Zuma'mi acilacak diye zarflarken yetkililere, cok cok daha fazlasi dendi bana. Suna inanin, bu adam bu Baskan uluslararasi bir kupa aldirma niyetinde. Bunu basaramayacak kapasiteyi farkettigi anda ne Bilic tanir ne baskasini. Bize dusen destektir, moral vermektir. Bu stadyumda calisan emekcilere goturulen baklavalarin bile cok buyuk morali var herkesin uzerinde. Biz burada klavye basinda genis genis yaziyoruz. Orada durum boyle degil. Halden anlamamiz, destegimizi esirgemememiz lazim.
Umuyorum bir nebze farkindalik yaratabilmisimdir.