Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5731955 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı riza calli

Vodafone 15 yil icin 120 m dolar veriyo yani yillik 8 m dolar.catida iki taraflı vodafone yazısı stad disi reklam yerleri eski acik kapali arasi cep shop.4 tribünün onunde vodefone yazisi.
Bence besiktas kulubu vodafone para versin biz sponsor olalim.hee konserlere filan parada vermez bu sirket bedavaya yapar cunki stad onlarin.

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Deniz

Cok kalamadim stada iyi degilim atesim cikti izin aldim eve gidiyorum oyuzden kusura bakmayin az cekebildim ama vol geliyo :)
Boşver volü falan bugün gelmez yarın gelir,sen kendine dikkat et yeter
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

Tribünlere sponsor alamamak gibi bir şey olamaz bence. Oldu ki öyle bir madde anlaşmada varsa vay halimize!

Tamam mantıklı düşünürsek çatıda vodafone yazması normal ama tribünlere isim alamazsak cidden ölmüşüz.
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 14:19:02 -Roland Deschain- ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vodafone 15 yil icin 120 m dolar veriyo yani yillik 8 m dolar.catida iki taraflı vodafone yazısı stad disi reklam yerleri eski acik kapali arasi cep shop.4 tribünün onunde vodefone yazisi.
Bence besiktas kulubu vodafone para versin biz sponsor olalim.hee konserlere filan parada vermez bu sirket bedavaya yapar cunki stad onlarin.
:claps: :claps: :claps: İşte bizde dünden beri bunları dile getiriyorum ama Duygusal yaftası yiyoruz :akuma: Bu kadarı Fazla Sanki stad Bizim değil Vodafone nin.. Tamam para veriyorlar eyvallah ama sözleşme şartlarında çok fazla taviz verilmiş Vodafoneye :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

Cok kalamadim stada iyi degilim atesim cikti izin aldim eve gidiyorum oyuzden kusura bakmayin az cekebildim ama vol geliyo :)

geçmiş olsun kerem eline sağlık

Çevrimdışı Serkan7738

Taraftarımızı 2 guruba ayrılıyor. Bunlar Duygusallar ve Mantıksallar.
Duygusal olarak bakınca tribünlerden birine bir amigonun ismi verilebilir.
Mantıksal olarak bakınca kesinlikle verilemez.
Duygusal bakınca mutlaka Beşiktaş adı statta heryerde baskın olmalıdır.
Mantıksal bakınca şartlar ne gerektiriyorsa öyle olmalıdır.
Şu durumda da anlaşmak mümkün değildir.
Şimdi çatının da,stat çevresinde ve içerisinde de her reklam alanı belirlenmiş ve karşılıklı anlaşılmış, yazılmış imzalar atılmış.
(Atanlar Beşiktaş'ın seçimle gelmiş yasal yetkilileri) Dünyanın sayılı şirketlerinden biri esnek, şartları değiştirilebilir bir anlaşmaya imza atar mı?
En ince ayrıntısına kadar herşey belirlenmiş durumda. Belirlenmiş durumlarda tüm lansman ve tanıtımlarda açıkça görülmüştü. Her yerde Vodafone yazıyor.
Öyle olmama ümidimizi bir anda gerçek gibi yaşamak duygusalların en büyük zaafı. Adamlar her alanda adımız en önde yer alsın diye milyon dolarlar verecekler. Ayrıca bu ortaklıktan o kadar mutlular ki anlaşmada geçen rakamlar dışında kendi inisiyatifleri ve bütçeleri ile reklamlar çekip, alt yapı harcamalarını 3 katına çıkarıyorlar. Kusura bakmayın ama duygusallığın bu ortamda değerlendirilmesi mümkün değil. Hele ki "kabul edilemez", "abartmasınlar" demek çok tuhaf, çünkü sen bunları öğrenip tepki verdiğinde herşey çoktan değerlendirilmiş ve karara varılmıştır.
Ama bu söylediklerim duygusallar hatalıdır olarak değerlendirilmesin. Onlarında üstün oldukları alanlar var ama ticaret o alanlardan biri değil.
Şimdi son zamanlar sıkça duyduğum (ama detaylarını henüz öğrenemediğim) tribün sponsorluğu mevzusu için naçizane fikrim şudur ki; bu işi unutun.
Büyük ihtimal böyle büyük bir isim sponsorluğunda stat içerisinde ayrı bir marka telaffuzu mümkün olmayacaktır. Tıpkı Süleyman Seba yada Şeref Bey isimlerinin olamayacağı gibi.

+1903  :ok:

Çevrimdışı Kadir G.

:claps: :claps: :claps: İşte bizde dünden beri bunları dile getiriyorum ama Duygusal yaftası yiyoruz :akuma: Bu kadarı Fazla Sanki stad Bizim değil Vodafone nin.. Tamam para veriyorlar eyvallah ama sözleşme şartlarında çok fazla taviz verilmiş Vodafoneye :iscrewy:

Her şeyi geçtim şu stadın bitmiş haline sponsor alsak 300 milyondan başlardı bu işler. İnşaatı bitirmek için şu an gayet iyi gözükse de 10 yıl sonrası için 8 milyon bence dünyanın sayılı stadlarından biri için düşük bir seviyede kalacaktır. Birde bu tribün işi patlarsa bizde patlarız. En azından aktifbanka tribün adını verip krediyi karşılıksız kullanırdık diye düşünüyordum.

Çevrimiçi Necmi

isim sponsorluğu aıd altında herşeyi vermişiz anlaşılan
vodafone'la yapılan isim sponsorluğu değil o bizim ana sponsorumuz ödediği paranın üzerinde gelir kapılarıda açacak mesela konser organizasyonlarıda onda ve gelirleri bize kalacak o reklamını yapacak biz parayı alacağız :D emin ol konserlerden gelecek para vodafone dan gelenden fazla olur daha stad açılmadı bir yılda marka değerimize muazam katkısı oldu ve gelecekte bu uluslar arası alandada olacaktır bu her iki tarafın menfaatine olan bir ortaklık uzun soluklu yüksek kârlı avrupada kalkacak kupa isteniyorsa amatörlük bırakılacak o kupayı ancak parası ve uluslar arası ilişkileri sağlam olan kaldırır her başarının bir bedeli vardır. Bu bedel ödenmeden o başarı gelmez

Çevrimdışı Deniz

Olmayacağını biliyorum da Şuralara da Beşiktaş arması koysak bari?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı src35

başka gsm operatörü ismi geçemez gibi bir madde bulunabilir anlaşmada.

ancak tribünlere sponsor alınamaz gibi bir madde oldugunu düşünmüyorum. çok iyi hatırlamamakla beraber. başkanın tribün için sponsor bakıyoruz dedigini hatırlar gibiyim emin degilim ama...

Çevrimdışı riza calli

Her şeyi geçtim şu stadın bitmiş haline sponsor alsak 300 milyondan başlardı bu işler. İnşaatı bitirmek için şu an gayet iyi gözükse de 10 yıl sonrası için 8 milyon bence dünyanın sayılı stadlarından biri için düşük bir seviyede kalacaktır. Birde bu tribün işi patlarsa bizde patlarız. En azından aktifbanka tribün adını verip krediyi karşılıksız kullanırdık diye düşünüyordum.
Malesef baskan gunu kurtarmaya çalışıyor.kac senedir daha coraporene hesap soramadi

Çevrimdışı BlackEagle26

Siyah ve beyaz koltuk siparişi verilmiş olabilir ama dizilim kesinleşmemiş olamaz mı ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Malesef baskan gunu kurtarmaya çalışıyor.kac senedir daha coraporene hesap soramadi
Herşeye tamam ama "günü kurtarmak" lafı uymaz başkanımıza.
Günü kurtarmaya çalışsaydı almeida ve fernandes'e paraları döküp takımda tutardı. Bizde sosa ve demba ba'yı göremezdik.
Günü kurtarmaya çalışsaydı tolgay transferinde yine ücrette artırıma gidip alınırdı. Ama çocuk aynı fiyata geldi bize.
Günü kurtarmaya çalışsaydı ronaldinho'ya da paralar dökülürdü.
Bu lafı söylerken bunları görmezden gelmeyin.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Easthanbool

Olmayacağını biliyorum da Şuralara da Beşiktaş arması koysak bari?

Aynen benimde aklıma geldi fenada olmaz sanki.Uzman arkadaşlar bir el atarlarsa bakalım nasıl oluyormuş  :bandit:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Necmi

doğru millet bitmiş stadına 300 M luk sponsor buluyor ya bizde bulurduk sen bayernin falan isim haklarına bir bak ondan sonra 300 M u telafuz et kim verir Türkiyeden bir takıma 300 M az mantıklı olun o parayı alabilecek dünyada kaç takım var belki real ve barselona bir nebzede MU olabilir kendimizi dev aynasında görmeyelim millet formasına isim sponsoru bulamadı siz bir şeylerin farkında değilsiniz uçak biletine forma reklamı alıyorlar :D büyük ihtimal havuzda patlayacak o paralarla yayın geliride olmayacak önümüzdeki sene çok şeye gebe Demirören bir dönem daha Başkanlık yaparsa renkliler bitti demektir bize bir şey olmaz biz şerbetliyiz :kop:

Çevrimdışı Deniz

Herşeye tamam ama "günü kurtarmak" lafı uymaz başkanımıza.
Günü kurtarmaya çalışsaydı almeida ve fernandes'e paraları döküp takımda tutardı. Bizde sosa ve demba ba'yı göremezdik.
Günü kurtarmaya çalışsaydı tolgay transferinde yine ücrette artırıma gidip alınırdı. Ama çocuk aynı fiyata geldi bize.
Günü kurtarmaya çalışsaydı ronaldinho'ya da paralar dökülürdü.
Bu lafı söylerken bunları görmezden gelmeyin.
Başkanın günü kurtarmaya çalışmak gibi bir durumu olduğuna ben de katılmıyorum ama:

Almeidaya 2.5 milyon € verdi başkan.Allahtan almeida kabul etmedi.
Tolgaya ücret arttırımı oldu.İlk söylenen rakamlardan senelik 200.000€ daha fazlaya geldi
Ronaldinhoya para döktük zaten ,bizzat Başkan gelseydi maddi olarak büyük zorluğa girecektik dedi Allah'tan gelmedi..

Bence farklı örnekler daha güzel olurdu bunlar pek olmamış  :D

Çevrimdışı ALBATROS

açılır kapanır çatı ve ortaya skorbord için sponsor olsun bari bi işe yarasın çatıya isim yazdırmakla olmuyor bu işler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkanın günü kurtarmaya çalışmak gibi bir durumu olduğuna ben de katılmıyorum ama:

Tolgaya ücret arttırımı oldu.İlk söylenen rakamlardan senelik 200.000€ daha fazlaya geldi
Ronaldinhoya para döktük zaten ,bizzat Başkan gelseydi maddi olarak büyük zorluğa girecektik dedi Allah'tan gelmedi..

Tamam örnekler olmamış olsun :D
Ama günü kurtarmak olsaydı işi, şuan buralarda olamazdık bence.
O (Hakaret Yasak)₂ işiydi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 14:43:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Vodafone çok tartışılıyor yazma gereği duydum.

Alacağımız para 150 milyon dolar.

Bu paranın kredibilitesi en az bu kadar. Bundan sonraki sponsorun vereceği bedele bile etki edecek.

Global anlamda konserler, turnuvalar, sponsoru olduğu takımlarla partnerlik, pazarlama, iletişim.

Ben saymaktan yorulurum siz dinlemekten.

Çok takıyorsunuz bazı şeylere. Sahanın içinde ne olduğu önemli top çatının üstünde oynanmayacak. Daha önce hiç yazı yoktu çatıda.

Güzel bir iş yapılıyor. Bu sponsor bize en güvenilmediğimiz zamanda geldi bunu unutmayın. Bitiktik marka değeri olarak.

Spor programlarında son 2-3 dk bazen hiç konuşulmuyorduk ona rağmen verildi bu para. Potansiyelimize ödediler bu parayı. Karşılığını da alacaklar.

İstanbul'un en güzel yerinde çok güzel bir stad yapılıyor zaten ilk maçtan sonra bunların hepsini unutup atmosferin keyfini çıkaracaksınız.

O yüzden sıkıntı yapmayın kendinize şimdiden hayal edin sadece tezahüratlarınızı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Tamam örnekler olmamış olsun :D
Ama günü kurtarmak olsaydı işi, şuan buralarda olamazdık bence.
O (Hakaret Yasak)₂ işiydi.
Tabii ki öyle.
Amaç sadece günü kurtarmak olsa stad yapılmaz,lider takım kurulmazdı.
Günü kurtarmak için hamleler yapıldığına ben de inanmıyorum..

Çevrimdışı scape_bjk

Günü kurtarmaya çalışan biri uzun vadeli planlar yapmaz ama bizim takım çok için çok uzun vadeli planlar yapılıyor. En basitinden stad masalıyla bile uyuyor olabilirdik şu anda ayrıca potansiyelli futbolcu yerine olmuş futbolcu alınırdı

Çevrimdışı Deniz

Günü kurtarmaya çalışan biri uzun vadeli planlar yapmaz ama bizim takım çok için çok uzun vadeli planlar yapılıyor. En basitinden stad masalıyla bile uyuyor olabilirdik şu anda
aynı şeyi söylüyoruz zaten

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 14:51:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Günü kurtarma işi taraftar yapısıyla ilgilidir.

Her millet gibi her taraftar da hakettiğini yaşar.

Günü kurtaran, popülist açıklamaları ve trasnferleri seven taraftarların takımları yokolmaya mahkumdur.

Şuan çok uzun vadeli olmasa da orta vadeli iyi planlar var. Tamamiyle uzun vadeli düşünebilmek için 2016 seçimlerini beklemek durumundayız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli