Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5734787 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar eylül veya ekimde stadımız bitse bile federasyon bu tarihlere gelen maçlarımızı deplasman olarak ayarlayamaz mı?.. Böylece hiç maç kaçmamış olur.   :tabe:
olabilir tabi inonuyu o sekilde acmistik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

bursa maçında olan arkadaşlar ,tff küfür edildiğinden doğu ve kuzey tribünü kapatma ve para cezası vermiş ,ben maçta küfür duymadım ,acaba heyecanımdan farkında mı değilim .bursa maçında küfür duyan var mı.? :alala:  :alala:
@ahmet türker abi Mersin macındada ben staddaydım tek küfür olmadı ama yıne sevk edılıp ceza almıstık alıskanlık yaptılar artık veben kımsenınde 200 bin tl ceza aldıgını duymadım bıze ıse ıkıncı kez yapılıyor.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Burak Akay

Bu arada Stadımızın acılısını bende agustos veya eylüle en geç yetısmesını ıstıyorum tabiki en başta Allah'dan bi engel cıkmazsa sonrada maddi manevi olarak biz sıkıntı yasamazsak yetısecegını umut edıyorum sonucta bu staddan loca ve kombıne alanlar var ıllakı bı taahhut de bulunulmustur.yoksa kımse olımpıyat stadı ıcın loca ve kombıne almazdı o paralara dıye dusunuyorum
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yaa beyler :bandit:
Az sakin yav. Ünlemsiz konuşun biraz, hoşgörülü olun..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Uzatmayın dedikçe uzatılıyor.

Kesin cezayı bitsin. İyi niyet yaramıyor kimseye.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yunus yanlış anlamada uzatmayın konuyu özelden halledin  :bandit:
Ben konuyu uzatmadımki @Tolga , Forumda Ciddi bi tartışma vardı , Çok uzayan bir konuyu tatlıya baglayayım , Ortamı yumuşatayım derken dahada berbat ettim maalesef :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abi Mersin macındada ben staddaydım tek küfür olmadı ama yıne sevk edılıp ceza almıstık alıskanlık yaptılar artık veben kımsenınde 200 bin tl ceza aldıgını duymadım bıze ıse ıkıncı kez yapılıyor.
ben de ondan şüpeleniyorum @Burak Akay kardeşim.

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abi twitterda 13 000 batı kaldı diyorlar ama satılan bileti bilmiyorum,lakin hiç batıyı katmasak bile  25 000 doğu,12 000 kuzey,güney 3 500 dedin mi 40 500 yapıyor.kombine - 11 500 desek 29 000 kalıyor ki numaralı kombineleri ve biletlerini hesaba katmadım,bence en az 35 000 bilet satıldı toplamda.güneye ekstra yer açılabilirmiş liverpoollular tam doldurmazsa.
teşekkür ederim @tayfun kardeşim ,maça kadar biletler bitecek gibi görünüyor.

Çevrimdışı idobyyy

Abicim ne diyosunuz ya. Istanbuldaki mac icin Hollanda'dan gelecegim, mac biletimi henuz alamadim. Dogu Ust tribunu diye dusunuyorum, kalmadi mi?  :ebebe:
Tam bağımsız ruh hastası beşiktaşlı.

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar stat başlığında olan tüm konu dışı mesajlar silinecektir.
[/color]

Çevrimdışı TØLGA

Abicim ne diyosunuz ya. Istanbuldaki mac icin Hollanda'dan gelecegim, mac biletimi henuz alamadim. Dogu Ust tribunu diye dusunuyorum, kalmadi mi?  :ebebe:
malesef kalmadı batıda var oda bu maçın durumuna göre bitebilir
karaborsa çok bilet olur malesef ileriki günlerde  :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

elinde ole bişey yoksa burda sallayamassin bir arkadaşlar duydum gel lafı at ortaya arkadaş sonra yok başkan eskiden bole bole demişti Tr de meşhur bir laf vardır dün Dündur bugün bugündür başkanının eski açıklamalarına dayanarak onu şimdi yalancı konumuna dusuremessin o yalancı konumuna düşürmeye çalıştığın kişi koskoca besiktas başkanı senin mahalleden veya benzeri bi yerden edindiğin arkadaşın deyil eyer onun tezini curutecek Belgen yoksa burda ona sallayamassin  evet burası taraftar forumu aksini belgeleyemedigin sürece koskoca besiktas başkanını yalancı konumuna sokamassin. ..

bende milyon kez yalancı dedim, yalancıyı belki direk demedim ama dolaylı olarak onu anlattım, (yanlıs yaptık) bazı konularda hala aynı kafadayım ama cogunluk aksini dusundugu halde boyle ters tepki vermedim hep aldım:)) arkadasa soylendiği gibi banada olumsuz yazdıgım soylendi:) halbuki ben dısarıdan bir göz olarak gordugumu soyluyordum sonra gelen cevaplarla dogruyu bulmaya calısıyorum ki geliştirelim kendimizi...

ama yani baskan stad yapıyor,borc oduyor, yatırım yapıyor, sponsor kazandırıyor denilerek bir yerlere gelinmez yaptıkları onu eleştirilmez kılmamalı,sadece acımasız olanlara karsı gelin hakkını verenlere değil egerki onlarada yaparsanız baskanın her yaptıgı batar:) maalesef aynı sey bendede var inanılmaz hal aldı bu savunma turunun onun için ortak yanımız olan Besiktasımızdan uzaklasıyoruz ayrısıyoruz bu sekil aman dikkat hassas bu konular :ok: :bandit:
[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2015, 19:33:03 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

bende milyon kez yalancı dedim, yalancıyı belki direk demedim ama dolaylı olarak onu anlattım, bazı konularda hala aynı kafadayım ama cogunluk aksini dusundugu halde boyle ters tepki vermedim hep aldım:)) arkadasa soylendiği gibi banada olumsuz yazdıgım soylendi:) halbuki ben dısarıdan bir göz olarak gordugumu soyluyordum sonra gelen cevaplarla dogruyu bulmaya calısıyorum ki geliştirelim kendimizi...

ama yani baskan stad yapıyor,borc oduyor, yatırım yapıyor, sponsor kazandırıyor denilerek bir yerlere gelinmez yaptıkları onu eleştirilmez kılmamalı,sadece acımasız olanlara karsı gelin hakkını verenlere değil egerki onlarada yaparsanız baskanın her yaptıgı batar:) maalesef aynı sey bendede var inanılmaz hal aldı bu savunma turunun onun için ortak yanımız olan Besiktasımızdan uzaklasıyoruz ayrısıyoruz bu sekil aman dikkat hassas bu konular :ok: :bandit:
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı ahmet türker

batıdan alırsın üzülme.

Çevrimdışı ahmet türker

Abi Denetçi olan Coşuyo anlamadım ben bu işi :bandit: Tartışma tabiki olacak , Stadla ilgili konuşuyoruz yine siliniyor konu dışı konuşuyoruz yine siliniyor , Bahsettgin iletiyi ben kendim düzelttim gerek yok mudahelenize :iscrewy:
görevlerini yapmasınlar mı @Yunus Emre Dökmeci kardeşim . :D

Çevrimdışı ahmet türker

Abi Bu konuyu Liverpool - Beşiktaş maçı için açılan sayfada konuşalım , Ciddi sıkıntı oluyor...
Bu arada Bende Batı tribunden almak zorunda kalıcam , Doğu ust alacaktım ama yetişemedim bitti :by2:
konuyu başlığında konuşalım diyorsun yine de araya bir şeyler sıkıştırıyorsun . :kop:  :kop:  :kop:

konuyu başlığında konuşalım diyorsun yine de araya bir şeyler sıkıştırıyorsun . :kop:  :kop:  :kop:
:kop: :kop: :kop: Neşen yerinde bugün @ahmet türker abi

Çevrimdışı harund1k3

stada prekastleri dosedigimizi gibi insallah bugun ... neyse gerisini anladiniz siz bence. yalniz stat boyle kar altinda cok guzel gozukmuyor mu sadece ben mi goruyorum bunu ?

Çevrimdışı Türkay

Prekastlarda ki karları görünce koltuklar full beyaz olabilir aslında  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

stada prekastleri dosedigimizi gibi insallah bugun ... neyse gerisini anladiniz siz bence. yalniz stat boyle kar altinda cok guzel gozukmuyor mu sadece ben mi goruyorum bunu ?

çok güzel ama bize çalışma lazım olduğu için kimse bakmıyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

Beşiktaş'ın Kalbi ‏@akaretlerhaber  5 sn.6 saniye önce
Vodafone Arena'nın çatısı için germe işlemlerine Mayıs ayı başında başlanacak.
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

:bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :s20: :s20: :s20: Germe için Mayıs Çok Geç , En geç Nisanda gerilip Mayısta kaplama başlaması lazımdı , Şimdi Rahatlıkla Açılış için Ekim tarihini verebiliriz...

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

beklenen bi gelişme :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

:bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :s20: :s20: :s20: Germe için Mayıs Çok Geç , En geç Nisanda gerilip Mayısta kaplama başlaması lazımdı , Şimdi Rahatlıkla Açılış için Ekim tarihini verebiliriz...

geç değil normali bu hemen paniğe kapılma @Yunus Emre Dökmeci  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK