elinde ole bişey yoksa burda sallayamassin bir arkadaşlar duydum gel lafı at ortaya arkadaş sonra yok başkan eskiden bole bole demişti Tr de meşhur bir laf vardır dün Dündur bugün bugündür başkanının eski açıklamalarına dayanarak onu şimdi yalancı konumuna dusuremessin o yalancı konumuna düşürmeye çalıştığın kişi koskoca besiktas başkanı senin mahalleden veya benzeri bi yerden edindiğin arkadaşın deyil eyer onun tezini curutecek Belgen yoksa burda ona sallayamassin evet burası taraftar forumu aksini belgeleyemedigin sürece koskoca besiktas başkanını yalancı konumuna sokamassin. ..
bende milyon kez yalancı dedim, yalancıyı belki direk demedim ama dolaylı olarak onu anlattım, (yanlıs yaptık) bazı konularda hala aynı kafadayım ama cogunluk aksini dusundugu halde boyle ters tepki vermedim hep aldım:)) arkadasa soylendiği gibi banada olumsuz yazdıgım soylendi:) halbuki ben dısarıdan bir göz olarak gordugumu soyluyordum sonra gelen cevaplarla dogruyu bulmaya calısıyorum ki geliştirelim kendimizi...
ama yani baskan stad yapıyor,borc oduyor, yatırım yapıyor, sponsor kazandırıyor denilerek bir yerlere gelinmez yaptıkları onu eleştirilmez kılmamalı,sadece acımasız olanlara karsı gelin hakkını verenlere değil egerki onlarada yaparsanız baskanın her yaptıgı batar:) maalesef aynı sey bendede var inanılmaz hal aldı bu savunma turunun onun için ortak yanımız olan Besiktasımızdan uzaklasıyoruz ayrısıyoruz bu sekil aman dikkat hassas bu konular