Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5734945 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaşlar 6 ayda prekastı bitirdiniz, çatıyı bitirdiniz, koltukları, saha drenajını, çimi, locaları, ince işçiliği, elektronik altyapı bitirdiniz, stadı açtınız. Hava koşullarını, Ramazan'ı, Ramazan Bayramını hiç saymıyorum. Sonra İhsan Bey'le dalga geçiyorsunuz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Anıl

Arkadaşlar 6 ayda prekastı bitirdiniz, çatıyı bitirdiniz, koltukları, saha drenajını, çimi, locaları, ince işçiliği, elektronik altyapı bitirdiniz, stadı açtınız. Hava koşullarını, Ramazan'ı, Ramazan Bayramını hiç saymıyorum. Sonra İhsan Bey'le dalga geçiyorsunuz :)
Saydıklarınız hepsi 6-7 ayda biter. Şimdi 2.5 ay çatıyı beklicez ondan sonra koltuk, saha drenajı, çimi, locası, ince işi, elektronik altyapısı hepsi aynı anda ilerleyecek ki şuan da ince işçilik epey ilerlemiş durumda. Locaların da çelik profilleri bitmek üzere. Elektronik altyapı çalışmaları da başlamış durumda :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çatı kalktıgı gibi koltuk montajları ve saha için sistem çalışması yapılır bunlar dışarda olan işler...
İç tarafta ise kablolama işlemleri loca son durumlar iç taraf bağımsız zaten...
Tekrar dış alanda küfeki taşı montajı devam edecekler 6 ay da biter Ağustos içinde açılır...
çatı kalkması işlerin %50 bitmesi demek... çatı kalkmadan saha koltuk drenaj vs yapılamıyor...  :ok: :ok:

Çevrimdışı ErsinA.

Yani

Çatı kalkar açılış sarkmaz.
Çatı kalkmaz açılış sarkar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Saydıklarınız hepsi 6-7 ayda biter. Şimdi 2.5 ay çatıyı beklicez ondan sonra koltuk, saha drenajı, çimi, locası, ince işi, elektronik altyapısı hepsi aynı anda ilerleyecek ki şuan da ince işçilik epey ilerlemiş durumda. Locaların da çelik profilleri bitmek üzere. Elektronik altyapı çalışmaları da başlamış durumda :ok:
Bir noktayı açıklığa kavuşturayım ince işçilikten kastım içerdeki ytong örümü sonrası, sıva, boya badana, iç aydınlatma, kapılar vb işler. Asansörleri, yürüyen merdivenleri diğer aksamları hiç dile getirmedim. Bunlar olmadan açılır diyorsanız bilemem.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı KUMANOVALI

Yani

Çatı kalkar açılış sarkmaz.
Çatı kalkmaz açılış sarkar.

ibretlik tespit  :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı KUMANOVALI

Bir noktayı açıklığa kavuşturayım ince işçilikten kastım içerdeki ytong örümü sonrası, sıva, boya badana, iç aydınlatma, kapılar vb işler. Asansörleri, yürüyen merdivenleri diğer aksamları hiç dile getirmedim. Bunlar olmadan açılır diyorsanız bilemem.

burada arkadaşlar tam ifade etmiyorlar

o sebep yanlış bir kanıya varılıyor

stad ağustos sonuna MAÇ YAPILABİLECEK hale gelir

ör: dediğin gibi asansötler yetişmez , herkes merdiven kullanır , küfeki döşemesi bitmez gibi

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Anıl

Onların hepsi olur ve en geç Eylül ayı içinde açılır stad :tabe:

Çevrimdışı ErsinA.

Ben bir inşaat firmasında çalışıyorum ve yurtdışında kabası bitmiş bir otelin tüm ince işlerini 6 ay gibi bir sürede bitirdik. 350 yataklı otel projesiydi, tüm malzemeler TR den gönderildi ve anahtar teslimdi.

Bu ince işçiliğin içinde 5* bir otelde gördüğün herşeyi sayabilirsin. 

O yüzden, yeterki maddi bir sorun olmasın. Yoksa yukarıda saydığın tüm işlemler belli bir program içerisinde yetiştirilebilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

burada arkadaşlar tam ifade etmiyorlar

o sebep yanlış bir kanıya varılıyor

stad ağustos sonuna MAÇ YAPILABİLECEK hale gelir

ör: dediğin gibi asansötler yetişmez , herkes merdiven kullanır , küfeki döşemesi bitmez gibi
O olmaz işte maalesef. Küfeki döşemesi bitmeyebilir belki o sorun olmaz ama asansörlerin olduğu yerin etrafını çevirelim orayı kullanmasınlar sonra yaparız diyemezsiniz güvenlikten dolayı. Yani daha açık olmak gerekirse insan sağlığını tehlikeye atacak şeyleri sonraya atıp maç oynanmadığı günlerde yaparız diyemeyiz. 45 bin kişi olacak ve herkesin başına birisini koyamazsınız.
Halen şantiye halinde olan yerlere insanları sokup o riske girmeyi kimse istemez. Benim görüşüm tam olarak herşey bitmeden açılamayacağı yönünde. Müze kısmını kapatırsınız içi sonra yapılır, restorant aynı şekilde olur ona bir şey diyemem ama insanların dolaşacağı alanlarda bunu yapamazsınız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

bütün detaylarıyla bitmeyebilir ama genel olarak bitmiş bir görüntü olur.. 6 ay var.. küfeki de biter, yürüyen merdiven de takılır, ince işçilik te biter.. bütün işler aynı anda ilerliyor.. biri bitince diğeri başlasaydı dediğiniz gibi olabilirdi
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ben bir inşaat firmasında çalışıyorum ve yurtdışında kabası bitmiş bir otelin tüm ince işlerini 6 ay gibi bir sürede bitirdik. 350 yataklı otel projesiydi, tüm malzemeler TR den gönderildi ve anahtar teslimdi.

Bu ince işçiliğin içinde 5* bir otelde gördüğün herşeyi sayabilirsin. 

O yüzden, yeterki maddi bir sorun olmasın. Yoksa yukarıda saydığın tüm işlemler belli bir program içerisinde yetiştirilebilir.

aynen.. bugünün inşaat işçiliğinde 6 ay çok uzun bir zaman
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

arkadaşlar yapmayın etmeyin gs nin stat hala daha inşaat :) u20 dünya şampiyonasında  Gana maçına gitmiştim  stadın sadece tribünleri bitmişti.. dısı hala daha insaat bu kadar takılmayın herşeye ..

Çevrimdışı Efe

6 ayda o dediklerin bitmezse sıkıntı var demektir cati isi surse surse 3 ay surmeli saha yine 2 ay civarinda koltuklar 1 ayda takilmali bunlar agustosta bitmezse problem var demektir yoksa rahatlikla bitecek bir sure bursa 2.5 ayda catiyi havaya dikti biz daha erken kaldirmaliyiz cati yapilisi buna musait cunku
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Şubat 2015, 14:02:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
15 mayısta çatı kalkmaya başlayacaksa bu 2.5 ay boyunca sadece ince işçilik mi olacak yoksa başka neler yapılabilir?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

arkadaşlar yapmayın etmeyin gs nin stat hala daha inşaat :) u20 dünya şampiyonasında  Gana maçına gitmiştim  stadın sadece tribünleri bitmişti.. dısı hala daha insaat bu kadar takılmayın herşeye ..
Şunu unutuyoruz o stadı yapan devletti. Her türlü aksaklıkta sümen altı edilir ki edildi ama bizim öyle bir şansımız yok maalesef. Hafriyat kamyonlarına erken çıktın geç çıktın diye ceza kesilen bir ortamda bize neler yapılır düşünüyor musunuz? Çok ufak bir kaza yaşandı tüm medya birden ayaklandı, Bursa stadında vinç devrildi insan öldü 1 gün sonra unutuldu.
Korku akıl katilidir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çatı için ince için vs için 6 ay, saha ve koltuk için 3 buçuk ay var

Çevrimdışı Efe

15 mayısta çatı kalkmaya başlayacaksa bu 2.5 ay boyunca sadece ince işçilik mi olacak yoksa başka neler yapılabilir?
zaten baska is kalmiyor cagri cati kalktiktan sonra  yapilacak 2 is var ic bolumde saha ve koltuklar bunlar catiyi bekleyecek dista kufeki ic kismlarda ince isler surecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sutlas

Ağustos değil de Ekim'de açılsa ne kaybedeceğiz ki  :alala:

Çevrimdışı İhsan

6 ayda o dediklerin bitmezse sıkıntı var demektir cati isi surse surse 3 ay surmeli saha yine 2 ay civarinda koltuklar 1 ayda takilmali bunlar agustosta bitmezse problem var demektir yoksa rahatlikla bitecek bir sure bursa 2.5 ayda catiyi havaya dikti biz daha erken kaldirmaliyiz cati yapilisi buna musait cunku

Çatı üretiminde sıkıntıların olduğu söyleniyor. Ödeme zamanında yapılmadığından çatı malzemeleri öngörüldüğünden geç gelecekmiş. Haber doğru ise bu sene sonu ancak biter.
İnanmak istemiyorum. Ne kadar doğru 4 hafta sonra göreceğiz.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Geovani

Ağustos 30 dami açılır eylül 1 mi :D 2 yıl beklemişiz gönlümüzün sultanını 1 ay daha bekleriz...
Ama ben başkanın 2.bir ağustos kaçıracağını düşünmüyorum
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Efe

Çatı üretiminde sıkıntıların olduğu söyleniyor. Ödeme zamanında yapılmadığından çatı malzemeleri öngörüldüğünden geç gelecekmiş. Haber doğru ise bu sene sonu ancak biter.

zaten ancak parasall konular ise dahil olursa agustosta bitmez stad baska bi aciklamasida olamaz zaten neyse bekleyip gorelim insallah 30 ağustosta acariz yoksa beklemekten baska elden bisey gelmez para olmayinca sıkıntı olması muhtemel tabi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ağustos 30 dami açılır eylül 1 mi :D 2 yıl beklemişiz gönlümüzün sultanını 1 ay daha bekleriz...
Ama ben başkanın 2.bir ağustos kaçıracağını düşünmüyorum
bende ne yapar eder acar bencede
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynı bilgi bende de var. Detayını öğrenmek isteyen özelden mesaj atabilir buradan paylaşılacak bir şey değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmet türken

koy gitsin. Varsın ekimde,kasımda açılsın noolur. Ne mayıslar bekledik. 2 ayda bekleriz herhalde. Bugünleri gördük ya. ŞÜkretmemiz lazım