Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5732799 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

Beşiktaş Başkanının sözüne itimat ederim. Tarihleri ona söyleyen kişiye etmem. Bu kezde Eylül diyorlar bence fazla itinalı bir tarih.

Başkanı bende severim ancak açılış tarihleri konusunda biraz popülist davranıyor. Haklıda olabilir böyle tarihler vermekte belki.

En son Aralıkta kaba bitti demişti  :evillol:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Başkanı bende severim ancak açılış tarihleri konusunda biraz popülist davranıyor. Haklıda olabilir böyle tarihler vermekte belki.

En son Aralıkta kaba bitti demişti  :evillol:

Galiba strateji bu. En erken tarihe gün veriyor ki herkes ona göre yoğun çalışsın. O da az çok süresini tahmin ediyordur ama popülistlik değil motivasyon sağlamaya çalışıyor sanırım.
Ertuğrul karanlık gibi mi yapsın 2018de açılacak deyip 2017'ye kadar yavaş yavaş yapıp aha 1 sene erken yaptım ne kadar mükemmel bir başkanım mı desin  :iscrewy:

ysariusta

• Ziyaretçi

Olabilir neden olmasın ki o bir psikolojik olarak orayı hissettirmesidir... Bence süper olur hatta tarafar al alta ve üst kata taraftar önüne çıkıp takım arkasındaki desteği görsün
@ALI RIZA fenerbahçe maçı 5 hafta sonra o sırada bence stada bile giriş olmaz hem çatı hem de giriş yolu yapılıyor olabilir yol erken bile yapılsa iskele olacaktır bana pek mümkün görünmüyor motivasyon için iyi fikir ama hayal ürünü

Çevrimdışı ErsinA.

Galiba strateji bu. En erken tarihe gün veriyor ki herkes ona göre yoğun çalışsın. O da az çok süresini tahmin ediyordur ama popülistlik değil motivasyon sağlamaya çalışıyor sanırım.
Ertuğrul karanlık gibi mi yapsın 2018de açılacak deyip 2017'ye kadar yavaş yavaş yapıp aha 1 sene erken yaptım ne kadar mükemmel bir başkanım mı desin  :iscrewy:

Doğru bir strateji olabilir. Kombine satışlarını da canlı tutmak lazım sonuçta.

Ertuğrul Karanlık demişken Opare 4 hafta yok demişlerdi, adam bursa maçında kulübeydi  :alala:

ysariusta

• Ziyaretçi

@Birisi taktik olabilir ama eylül denmesi tamamen daha fazla hayal kırıklığı olmasın diye

Çevrimdışı ErsinA.

@Birisi taktik olabilir ama eylül denmesi tamamen daha fazla hayal kırıklığı olmasın diye

Bence kesin tarihi kimse kestiremiyor. Çünkü şartlar çok değişken.

Ahmet Nur Çebi TRT deki programda yeni sezona yetiştirmeye çalışıyoruz dedi (ki bizimde tek isteğimiz bu) ama aynı cümle içinde eylül ve ekim kelimelerini de telaffuz etti.

Yapacak tek bir şeyimiz var SABRETmek.

ysariusta

• Ziyaretçi

Aynen öyle sabır, bu arada @keremfrat1 nerde statta mı hadi vol 1, gerçi donmuştur çocuk

Çevrimdışı keremfrat1

Aynen öyle sabır, bu arada @keremfrat1 nerde statta mı hadi vol 1, gerçi donmuştur çocuk
mahsur kaldim teafikte ofisten gidicem ogleden sonra

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hava  Cok Soguk ve Kar yagışlı Allah emekçilerimize yardım etsinn.

Çevrimdışı Deniz

Buldum klima dış üniteleri bunlar??
Ancillary Chiller gibi duruyor markası ne acaba Trane olsa keşke  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

mahsur kaldim teafikte ofisten gidicem ogleden sonra
Eyvallah oda yeter. Hava fena herkes dikkatli olsun

ysariusta

• Ziyaretçi

Ancillary Chiller gibi duruyor markası ne acaba Trane olsa keşke  :)
Beko yada Arçelik olabilir hiç değilse servisi yakın olur

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Servis yakınlıgından öte servis hizmeti konusunda  Türkiye de her zaman 1 numara  BEKO - ARCELİK dir. .

zaten büyük ihtimalle statta kullanılacak elektronik cihazlar BEKO - ARÇELİK olacak..

Çevrimdışı Efe

Klimalarda geliyorsa isler iceride iyice hizlanacak demektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Amma sıkmışlar ha  :evillol: İsmail Air'ın haberi mi?
bende aynı şeyi söyledim sabah okuyunca ama haber yokluğunda verdik bizde :evillol: yapacak bir şey yok hafta başları haberler kesat :bandit: zararsız sallama haber :busted_cop:

Çevrimdışı yldrmaydn

stat çevresinde çok tatlı tipiye yakın kar yağıyor.. ara ara duruyor eriyor yine yağıyor. yerler tertemiz ama işyerinden çıkamıyoruz :) bu havada çok sağlıklı çalışma olmaz. iç kesimlere devam..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı yigitcan1903

bende aynı şeyi söyledim sabah okuyunca ama haber yokluğunda verdik bizde :evillol: yapacak bir şey yok hafta başları haberler kesat :bandit: zararsız sallama haber :busted_cop:
Bomba haberler vardır sende Necmi abi :D
Ne zaman patlatçan  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Servis yakınlıgından öte servis hizmeti konusunda  Türkiye de her zaman 1 numara  BEKO - ARCELİK dir. .

zaten büyük ihtimalle statta kullanılacak elektronik cihazlar BEKO - ARÇELİK olacak..
Ben de BEKO olacağını düşünüyorum ama Trane 1 numaradır kalite olarak.Trane,Alarko ,York gibi firmalar bu sistemlerin öncüleridir genelde.mitsubishi ve systemair-hsk gibi firmaların ürünleri de kalitelidir.Beko bunlardan çok sonra gelir.

Bir de bu tarz klima santralleri, chiller, rooftop vs nin servisi ayrı olur :) sıradan beko arçelik servisi bunlardan anlamaz ,bu sektörde çalışan bütün firmaların servisi aşağı yukarı aynı çalışır.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı ahmet türker

Dogum günün kutlu olsun @Yunus kardeşim sağlıklı ve mutlu yaşamanı dilerim. :cook:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

ysariusta

• Ziyaretçi

Teşekkür ederim arkadaşlar; kutlamaları 2 vakte kadar erteledim; 1. Şampiyon oluncaya 2. stat açılıncaya kadar. Artık önce hangisi olursa o gün birlikte hepsini kutlarız umarım

Çevrimdışı yigitcan1903

Nice yıllara @Yunus abi
40 da bi şekil durmuş profilde  :naughty:  :D