Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5727888 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

Maçla ne alakası var ki abi :) Görüntünün muhteşemliği yeter bence.
Onun haricinde,
Ben sanıyorumki akşam maçlarında membranın geçirgenliğine bağlı olarak san mamesin çatısı gibi bir görüntü yakalanabilir :)

böyle goruncegini kestirebilsek eyvallah:) ama diyelimki sutunlar kırmızı olacak membranlarda kırmızı olursa mac anında nasıl bir goruntu olur birde bunu dusun:D yani o acıdan bakarak yaptım yorumu

sadece sutunlar yeter bosverin içerideki gorselliği demek istiyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

böyle goruncegini kestirebilsek eyvallah:) ama diyelimki sutunlar kırmızı olacak membranlarda kırmızı olursa mac anında nasıl bir goruntu olur birde bunu dusun:D yani o acıdan bakarak yaptım yorumu

sadece sutunlar yeter bosverin içerideki gorselliği demek istiyorum
Yok abi bende renkli ışık olsun demedim zaten :evillol: Ama anladığım kadarıyla membranın bir kısım geçirgenliği var o yüzden gerek kalmayacaktır ekstra ışıklandırmaya :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta köprü değil perdeler betonlanıyor galiba ufak fışkırıtıcıyı köprünün üzerine koymuşlar fotolarda görmemiştim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

Yok abi bende renkli ışık olsun demedim zaten :evillol: Ama anladığım kadarıyla membranın bir kısım geçirgenliği var o yüzden gerek kalmayacaktır ekstra ışıklandırmaya :)

ben mesela bu acıdanda dusunmemiştim sadece gunes için ise yarıyacak diye seviniyorken birde içerideki ısıgı dısarıya yansıtıcak,, hayli guzel bunun faydasını konserlerde goruruz kesinlikle :super: :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ben mesela bu acıdanda dusunmemiştim sadece gunes için ise yarıyacak diye seviniyorken birde içerideki ısıgı dısarıya yansıtıcak,, hayli guzel bunun faydasını konserlerde goruruz kesinlikle :super: :ok:
Biliyosun abi bazı taraftarlar zifiri karanlıkta dağın başında maç izliyolar :evillol:
Bizim stat boğaz manzaralı, inci gibi parıldayacak dolmabahçede :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Ben ışıklandırmayı böyle bir şey bekliyorum gayet de güzel böyle

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Melekcik

Katılıyorum sade ve şık duruyor hem dolmabahce ye uygun tarihi stat yapıp led döşeyerek allianz arena veya san mames benzetmek saçma olur  :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Fatih

Ben sari en guzel olur diyordum da beyaz da fena degilmis...  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Katılıyorum sade ve şık duruyor hem dolmabahce ye uygun tarihi stat yapıp led döşeyerek allianz arena veya san mames benzetmek saçma olur  :money:

bu görseldeki gibi olacaktır  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

O görseldeki çatı böyle olmuyacak tabi bunuda unutmayın  :steamed:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cagdas44

yeni açıkta köprü değil perdeler betonlanıyor galiba ufak fışkırıtıcıyı köprünün üzerine koymuşlar fotolarda görmemiştim :icool:

Abi ufak fışkırtıcıyı köprü üstünde nasıl gördün  :alala:

Çevrimiçi Kartal Ç

aslında müze kısmının tavanında fiberoptik aydınlatma kullanılıp şöyle güzel bir yıldızlı gece ortamı yaratılabilir.

para çok derseniz çatının alt tarafında da genel aydınlatma kapalıyken çok şık durabilir. tabi bunlar hep parra parra parraa.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ZEKI

@Yunus nerdeyse uskudardaki arabanin plakasini cekecekmissin.. Saka bir yana artik bilezik bitiyor. Bence stadin acilisinda milli mac arasini hedeflemek lazim. 15 - 22 veya 29 Agustostan ziyade 3 eylül ve 6 eylül de milli maclar var. O arayi ve sonrasinda 11-12-13 eylül haftasina acmak daha mantikli. Boylece hersey dort dortluk olabilir.

Çevrimdışı Altuğ

Fotoğraflar için teşekkürler arkadaşlar.

Çevrimdışı Hakan K.

[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2015, 00:44:04 Hakan K. ]
Aslolan Hayattır Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Abi ufak fışkırtıcıyı köprü üstünde nasıl gördün  :alala:

fotolara tekrar bakarken :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

böyle çok güzel olur ... açıkçası bu tür bir ışıklandırmada ne kadar elektrik sarfiyatı olacağını bilmiyorum. köprülerin ve binaların ışıklandırılması görsel olarak insanları cezbedebilir. ancak gereksiz kullanılan elektriğin doğaya verdiği zararı da iyi hesaplamak gerekiyor.

Çevrimdışı ZEKI

aydınlatmalardan bahsediyorsunuz. Ben beyaz aydinlatmayi daha cok seviyorum
Asagida Beisktas İskelesinin ısıklandirilmasina bakin saridan ziyade beyaz daha goze batiyor. Bogazin incisi icin.

Çevrimdışı Deniz

Asagida Beisktas İskelesinin ısıklandirilmasina bakin saridan ziyade beyaz daha goze batiyor. Bogazin incisi icin.
+1903  :claps: :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Beyaz ışık süper duruyor sarı loş ışıgın yerine beyaz olması süper siyah ile beyaz renkler oluyor

Çevrimdışı Engin

Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı ZEKI