Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5727282 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Ozaman klasik premier lig sahası diyebilir miyiz?
evt oylede diyebiliriz bi yapilsin bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Burak Akay

Prekast işi bu saatlerdede Güzel bi aydınlatmayla devam edemezmi acaba çok önemli bir prekast dahi takılması Biz ne guzel eylül ekim bol kepçe atıyorduk sezon 14 ağustosda baslıyacak :(
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı cagdas44

Prekast işi bu saatlerdede Güzel bi aydınlatmayla devam edemezmi acaba çok önemli bir prekast dahi takılması Biz ne guzel eylül ekim bol kepçe atıyorduk sezon 14 ağustosda baslıyacak :(

8 tona kadar ağırlığı çıkabilen bir şeyle belli saatden sonra çalışamazsın, hem yapılan aydınlatma gün ışığı kalitesinde olmayacağından hem gözleri çabuk yoracaktır hemde prekasttın havada olduğu kısımda riskin artmasına sebep olacaktır

Çevrimdışı sametbagan

evt oylede diyebiliriz bi yapilsin bakalim
efe bence sen yanlış hatırlıyorsun ilk sırada oturanlar sahadan biraz yukarda olacak yarım metre kadar stadı gezerken mabet söylemişti ben geçen sene gezdiğim için proje değişmiş ise bişey diyemem o zaman öyle deniyordu

Çevrimdışı TØLGA

efe bence sen yanlış hatırlıyorsun ilk sırada oturanlar sahadan biraz yukarda olacak yarım metre kadar stadı gezerken mabet söylemişti ben geçen sene gezdiğim için proje değişmiş ise bişey diyemem o zaman öyle deniyordu
şunu bırakalım buraya en iyisi ben biraz daha yüksek hatırlıyordum zemini
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Evet Baret İçin :D
@Altuğ meşgul şu an :D zaten gece oniki ye kadar bekler sonra üye listesini çekeriz ordan çekiliş yaparız büyük ihtimal ne yapalım sevgililer gününe çekiliş koyuyor ondan sonrada bugün ben yokum diyor :bandit:

Çevrimdışı Efe

zaten insanlar yuksekte olacak ayak tarafi az bisey altta kalacak saha egimli tribunlere dogru
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

şunu bırakalım buraya en iyisi ben biraz daha yüksek hatırlıyordum zemini
proje bu degismediyse boyle olacak saha ayak bolumunden yukarida az bisey
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

proje değişmedi ilk projeye ayak bastığımız ilk basamak taç çizgisinden 5 cm daha aşağıda ama taç çizgisinden tribüne doğru 20-25 cmlik bir eğim var bjk_mabet onu söylerken direk temas ettiği noktaya bakmış daha sonra projeden inceleyince öyle olmadığı anlaşıldı mesela taç çizgisini baz alıyorum ben ama saha mercek gibi orta yuvarlak en az 10 cm taç çizgisinden daha yukarda açık söyleyeyim ilk sırada oturan karşı köşedeki taç çizgisini göremez @sametbagan

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Efe

Çatıda durum vaziyet nedir @Efe
mart sonu halatlari gormeyi dusluyoruz artik tek hedef halatlar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Arkadaşlar bursa macı için kuzeydevrede bilirim arkadaş gelmiyor

Çevrimdışı ahmet türker

hava durumuna baktım ,pazartesi yağmur ,salı çarşamba perşembe kar varmış ,yine saç baş yolacağız galiba. :s20:  :s20:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı altan0348

kaba inşaat bitti diyebiliriz ama localar, iç dizaynla ilgili yeteri kadar bilgi edinemiyoruz. bir loca kaç günde yapılıyor? kaç kişi yapıyor? toplam loca yapımlarında kaç kişi çalışacak? bilgilendirin daaaa :)

Çevrimdışı TØLGA

kaba inşaat bitti diyebiliriz ama localar, iç dizaynla ilgili yeteri kadar bilgi edinemiyoruz. bir loca kaç günde yapılıyor? kaç kişi yapıyor? toplam loca yapımlarında kaç kişi çalışacak? bilgilendirin daaaa :)
bizde bilmiyoruzki onlari hatta kesinlesmis olan loca dekorasyonu
Hangisi onu bile bilmiyoruz  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Mehmet92

burası neden kapatılmıyor ?

İçerisinde istiflenmiş kırmızı demirler duruyodu oranın