Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5727305 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Bilezikte işler epey bitmiş. Artık dışarıdan fotoğraf çekmek yeni açık dışında fikir vermiyor. Bu güzel bir şey bence. Hava durumu hakkında merak ettim, rüzgarın hızı kaç tahmin ediliyor.

Çevrimdışı Rizzi

ışıklandıracağız derken pavyona döndürmeyelim de...
şimdi boğaz köprüsü pavyon mu oluyor?  :money:
köprüden geçerken her seferinde farklı renkler oluyor ama istanbul silüetine en çok uyan renk kırmızı kanımca..
Netekim Sabancı Kulelerinin önünde geçerkende hep etkileniyorum.
Bunu yaptığımız gün GS yada FB istesede kalkıp taklit edemeyecek.  :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

@hanım sopamı getir haklısın abartılı bir ışıklandırma garip olabiliyor. Benim bir arkadaşım vardı; annesin evi boğaz köprüsünü görüyormuş. İlk ışıklandırıldığında köprüyü gösterip; annemlere gece lambası yaptı belediye, demişti.

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 14.02.2015 (16:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Yunus ve @ZEKI   'ye teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimiçi Necmi

Uzun zamandır forumu takip ediyorum, bugün ilk mesajımı atmak istedim. Stadımız çok güzel oluyor, bilgilendirme yapan ve fotoğraf paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
:hosgeldin

Çevrimdışı cagdas44

@ZEKI hocam @Yunus abi elinize sağlık

Stat iyice ete kemiğe bürünmüş, yeni açık arkadan oluşan manzara bir kafes hissi vermiş

Çevrimdışı Efe

Uzun zamandır forumu takip ediyorum, bugün ilk mesajımı atmak istedim. Stadımız çok güzel oluyor, bilgilendirme yapan ve fotoğraf paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

@Yunus @ZEKI abilerim ellerinize saglik :) @Necmi abimin dedigi gibi pcdeki goruntuye a kaldi yeni acik arka tarafta :)

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı TØLGA

@Yunus @ZEKI abiler isin piri olup çıkmışınız fotolar on numara elinize sağlık  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı keremfrat1

Yeni gelenler hos geldiniz ziyaretcileride bekleriz :)

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı Efe

15 ağustosa tam 6 ayımız var kaba inşaat bitti prekast %70 lere geldi çatı başladı küfeki kaplaması ve ince işler ilerliyor bu 6 aylık sürede tüm inşaatın bitmesi gerekiyor çünkü tüm işler yürüyor 15 ağustosa yetiştirmemiz lazım  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Pavyon benzetmesi çirkin ve yakışıksız olmuş. Kimse buna tepki vermemiş demek ki problem bende.

Neyse ışıklandırmalar boğaz köprüsünün ışıklandırmalarına benzemesin. Çiğ köfteci tabelası gibi yanıp sönmeler yakışmaz, heybetli tarihi bir yapıya yakışacak şekilde olsun :)

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta galiba 4. köprüye beton atılıyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

@Efe yeni açık son kat ile yolun oldugu kısımda yaklaşık 1 metrelik bir kademe var.yani asfalt ile köprülerin arasında .oraya nasıl bir çözüm getirecekler bilgin var mı?
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı TØLGA

Pavyon benzetmesi çirkin ve yakışıksız olmuş. Kimse buna tepki vermemiş demek ki problem bende.

Neyse ışıklandırmalar boğaz köprüsünün ışıklandırmalarına benzemesin. Çiğ köfteci tabelası gibi yanıp sönmeler yakışmaz, heybetli tarihi bir yapıya yakışacak şekilde olsun :)

bizim dememizle olmuyor sonuçta bu isler yapcaklarsada sen pavyon dedin yapmicaz demezler
Ben şahsen isterimmm yapılacakta birseyler ama ne bakalım görücez  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

@Efe yeni açık son kat ile yolun oldugu kısımda yaklaşık 1 metrelik bir kademe var.yani asfalt ile köprülerin arasında .oraya nasıl bir çözüm getirecekler bilgin var mı?

yolu alçaltırlar ona göre bi eğim vereceklerdir yine rampa başınada bi çözüm getirilebilir çok sıkıntı değil o iş :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

maç içinde nasıl yapabilirsinki bunu:) hersey siyah oalcakki konsantrasyon bozulmasın kasvetli havayı bozar o en dogru sekil sutunlar ,, amaç dısarıyı etkilemek
Maçla ne alakası var ki abi :) Görüntünün muhteşemliği yeter bence.
Onun haricinde,
Ben sanıyorumki akşam maçlarında membranın geçirgenliğine bağlı olarak san mamesin çatısı gibi bir görüntü yakalanabilir :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

ysariusta

• Ziyaretçi

teşekkür ederim arkadaşlar, yanlız @Tolga öyle pir olmak falan söz konusu değil. Sadece sizlerin nereleri merak ettiğini düşünerek oraları çekmeyi öğrendim. yılbaşında girmemeye karar vermiştim. Fotoğraf çekince fark ettim ki paylaşmayınca bir anlamı yok fotoğraf çekmenin.

Çevrimdışı Efe

bu arada numaralı arkasındaki bölümün nasıl olacağı az çok belli oldu yol veya kaldırım perdelere kadar genişleyecek yolu genişletecekler perdelere doğru tabi bu kaldırım ve cep gibi bi bekleme alanı olabilir oranın genişlemeside güzel olur :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı TØLGA

teşekkür ederim arkadaşlar, yanlız @Tolga öyle pir olmak falan söz konusu değil. Sadece sizlerin nereleri merak ettiğini düşünerek oraları çekmeyi öğrendim. yılbaşında girmemeye karar vermiştim. Fotoğraf çekince fark ettim ki paylaşmayınca bir anlamı yok fotoğraf çekmenin.
abi fotograf cekmekte bir sanat sonuçta bir iki foto takıldı gözüme manzara olarak
O yüzden öyle söyledim tekrar elinize sağlık  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK