Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5727940 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Doğukan E.

Kule vinc engel oluyor heralde...
Bir aralar sanki orda da prekast vardı galiba. Şap betonu için açmış olabilirler bence...

Çevrimdışı ahmet türker

Forumun felsefesi çıktı iyi mi?  Şahane
biraz da ben çıkartıyım , vakum ile boşluk arasındaki fark nedir ?evrende ne kadar bilgi vardır ?hepsine ulaşılabilinir mi ?2 boyutlu gerçekliğin 3 boyutlu hologramımıyız ?paralel evrenler gerçekten var mıdır?atom altı parçacıklar her yerde olabiliyor da gözlemci teke indiriyorsa bizler de atom altı parçacıklardan oluştuğumuza göre biz de her yerde olabiliyormuyuz?okuyup silebilirsin @ALI RIZA kardeşim hatta silmen lazım. :lol:  :lol:  :lol:

Çevrimdışı ozan062

biriniz Mohammad Saatchi ye mesaj atsın arkadaslar
adam aralıkta paylasıcam dedi catıyı subatın ortasına geldik:)
mabet yılbasından sonra  baslarız anlatmaya dedi tık yok:D

birilerinden sızıntılar bekliyorum cok fena
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2015, 21:05:53 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı keremfrat1

burası neden kapatılmıyor ?
kule vincten :) bide kule vincin tamamen cikmasi lazim cunku ayaklari temelde onun

Çevrimdışı Fatih

biraz da ben çıkartıyım , vakum ile boşluk arasındaki fark nedir ?evrende ne kadar bilgi vardır ?hepsine ulaşılabilinir mi ?2 boyutlu gerçekliğin 3 boyutlu hologramımıyız ?paralel evrenler gerçekten var mıdır?atom altı parçacıklar her yerde olabiliyor da gözlemci teke indiriyorsa bizler de atom altı parçacıklardan oluştuğumuza göre biz de her yerde olabiliyormuyuz?okuyup silebilirsin @ALI RIZA kardeşim hatta silmen lazım. :lol:  :lol:  :lol:
Bildigim herseyi unuttum.. Tesekkurler @ahmet türker abi..  :bandit: :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Türkay

Cevaplar için teşekkürler herkese  :icool:

kule vincten :) bide kule vincin tamamen cikmasi lazim cunku ayaklari temelde onun

Teşekkürler abi önceden beri merak ediyodum.  :)

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet92

Eski açık kule vincin çıkması tahminlerimizden çok daha uzun vadeli değil mi ya?Arka tarafta çok fazla iş var çünkü rampası,perde betonu,o filizleri bırakılan sivri köşe falan oraların üst katlarına da kule vinçle demir taşınır diye tahmin ediyorum
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2015, 20:48:12 Mehmet92 ]

Çevrimdışı Mehmet92

Aynı şekilde numaralıdaki vincin kalkması için de arka taraftaki perde beton ve yürüyüş yolunun tamamen demirlenip betonlanması gerekiyo diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı keremfrat1

Cevaplar için teşekkürler herkese  :icool:

Teşekkürler abi önceden beri merak ediyodum.  :)

:ok:

Çevrimdışı cagdas44

Aynı şekilde numaralıdaki vincin kalkması için de arka taraftaki perde beton ve yürüyüş yolunun tamamen demirlenip betonlanması gerekiyo diye tahmin ediyorum

Arka kısım için Obitaşın ufak vinç gibi bir mobil vinç kullanabilirler belki

Çevrimdışı ahmet türker

Bildigim herseyi unuttum.. Tesekkurler @ahmet türker abi..  :bandit: :D
:lol:  :lol:  :lol:    bize komik gelebilir ama teorik fizikçiler yıllardır bunları tartışıyor. :tabe:

Çevrimdışı Emre Keşküş

Uzun zamandır forumu takip ediyorum, bugün ilk mesajımı atmak istedim. Stadımız çok güzel oluyor, bilgilendirme yapan ve fotoğraf paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2015, 21:01:46 Emre Keşküş ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Uzun zamandır forumu takip ediyorum, bugün ilk mesajımı atmak istedim. Stadımız çok güzel oluyor, bilgilendirme yapan ve fotoğraf paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
:hosgeldin
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı Emre Keşküş

Çevrimdışı Rizzi

Vay arkadaş :nerd: :nerd: :nerd:
Renkli ışıklar o kadar zor bir iş değil. Kanımca San Names in dış cephesinden daha güzel olacak.
Zira beyaza yakın bir taş ile döşeniyor + boğaz manzarası... Mevcut spotlara filtre takılır hangi gece ne renk istersen öyle gözükür...
Favorim tabiki kırmızı..

San Names kim ? :P ;-)

Çevrimdışı ozan062

Renkli ışıklar o kadar zor bir iş değil. Kanımca San Names in dış cephesinden daha güzel olacak.
Zira beyaza yakın bir taş ile döşeniyor + boğaz manzarası... Mevcut spotlara filtre takılır hangi gece ne renk istersen öyle gözükür...
Favorim tabiki kırmızı..

işte budur bende tam bundan bahsediyorum tabiki gercekte bu kadar bariz renkler ısılmadıcaktır daha hafif tonlar oalcaktır ama dusunce mukemmel

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Favorim tabiki kırmızı..

:claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Fatih

Favorim tabiki kırmızı..

Emegine saglik abi... Kirmizi belki de diger renkler cok ofsayt be...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Türkay

Favorim tabiki kırmızı..

Bizim stada hafif loş beyaz-sarımsı bir ışık gider abi bu renkler bize biraz ters  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Commerzbank gibi membran da ışıklandırılabilir :ok:

Çevrimdışı ozan062

Commerzbank gibi membran da ışıklandırılabilir :ok:

maç içinde nasıl yapabilirsinki bunu:) hersey siyah oalcakki konsantrasyon bozulmasın kasvetli havayı bozar o en dogru sekil sutunlar ,, amaç dısarıyı etkilemek
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2015, 21:14:42 ozan062 ]

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı TØLGA

maç içinde nasıl yapabilirsinki bunu:) hersey siyah oalcakki konsantrasyon bozulmasın kasvetli havayı bozar o en dogru sekil sutunlar ,, amaç dısarıyı etkilemek
mac icinde değilde mactan önce ve devre arası olabilir  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Favorim tabiki kırmızı..

ışıklandıracağız derken pavyona döndürmeyelim de...