Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5727209 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anil

İngiltere ligindeki gibi olacak sanırsam? :halay:
Müthiş atmosfer olur bence öyle olursa. Ama ön sıraları yaşlı çocuklu hamile ve gazi lere versinler mümkünse yoksa her maç sahaya biri atlar :D

Çevrimdışı Anil

Siyah ve Beyaz fizik bilimine göre renk değildir, Beyaz tüm dalga boylarındaki ışık dalgalarının yansıdığı ya da meydana geldiği kaynakta oluşan görüntü siyah ise hiç bir rengin yansımadığı ya da oluşturulmadığı yerde görünen durumdur.
Bu dediğinden önce şunları tartışalım madem bukadar genişten aldık konuyu.
Varlık var mıdır?
Varlığın ana maddesi nedir?
Bilgiye ulaşmak mümkün müdür?

Çevrimdışı martin40

Kamera çok takiliyo, sizin için ScreenShoot yaptim buyrun.

Çevrimdışı cagdas44

Varlık var mıdır?

Hangi varlık?
Hangi Bilgi?

Çevrimdışı TØLGA

çatı kolonları takıldıkça böyle bile güzel duruyor dışarıdan baktınmı arkadaş yaaa  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı arda

Varlık var mıdır?

Genişten devam edeyim;

Varlık var mıdır? Ölümle Yaşamı ayıran çizgiiii Her masal bir varmış bir yokmuş diyerek başlar. Siyah Beyaz ne bir renk ne bir rahiyadır. Her Siyahın bir beyazı gecelerin gündüzüde olduğu gibi. Her maddenin bir anti-maddesi de vardır. Antroposentrik fani dünya bir vardır bir yoktur. Bizleri alakadar etmez. Lakin, Beşiktaş ne bir heves ne bir tutkudur. Siyah Beyaz bir şarkıdır. Her hoş seda gökkubbenin altında baki kaldığı gibi Beşiktaş'ın varlığı da varlıkların ötesindeki sonsuzluğa ulaşacağı önermesinden. Evet varlık vardır. Varlık Beşiktaştır.
Varlığın ana maddesi nedir? "Varlığım Türk varlığına armağan olsun" şair burada varlığın ana maddesini Türklük olarak tanımlıyor.
Bilgiye ulaşmak mümkün müdür?http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-fotograflari-14-02-2015-1430.html pek tabi bknz. Sıcak resimler.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

Kamera çok takiliyo, sizin için ScreenShoot yaptim buyrun.

Bir saattir barkod izliyorduk iyi geldi @martin40 Eyvallah
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Anil

Genişten devam edeyim;

Varlık var mıdır? Ölümle Yaşamı ayıran çizgiiii Her masal bir varmış bir yokmuş diyerek başlar. Siyah Beyaz ne bir renk ne bir rahiyadır. Her Siyahın bir beyazı gecelerin gündüzüde olduğu gibi. Her maddenin bir anti-maddesi de vardır. Antroposentrik fani dünya bir vardır bir yoktur. Bizleri alakadar etmez. Lakin, Beşiktaş ne bir heves ne bir tutkudur. Siyah Beyaz bir şarkıdır. Her hoş seda gökkubbenin altında baki kaldığı gibi Beşiktaş'ın varlığı da varlıkların ötesindeki sonsuzluğa ulaşacağı önermesinden. Evet varlık vardır. Varlık Beşiktaştır.
Varlığın ana maddesi nedir? "Varlığım Türk varlığına armağan olsun" şair burada varlığın ana maddesini Türklük olarak tanımlıyor.
Bilgiye ulaşmak mümkün müdür?http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-fotograflari-14-02-2015-1430.html pek tabi bknz. Sıcak resimler.
Hahahaha :D
Bundan sonra hakem hatalarını da Kant ın ödev ahlakına göre değerlendirelim :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Forumun felsefesi çıktı iyi mi?  Şahane

Çevrimiçi Necmi

Niye abi siyah ve beyaz sayı mı?  :D
siyah ve beyaz renk değildir kardeşim siyah ışığın emilmesi mutlak karanlık demektir beyazda bütün renklerin bir arada görünen şeklidir renkler birbirleriyle karıştığında ortaya yeni renkler çıkar ama siyahla beyaz karışırsa renk ya koyulaşır yada açıklaşır ama yeni bir renk ortaya çıkmaz  :D @Anıl

Çevrimiçi Necmi

çok fena bir konuya parmak bastın artık sabaha kadar dayak yersin :biggrinking:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Heralde yeni acik son kopru bu gece betonlanacak kaliplanmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı arda

Hex renk kodlarından bildiriyorum;

#000000 Siyah
#fffefe @Efe Beyaz

Varsın gerisine forum karar versin.

Çevrimdışı Anil

beyazda bütün renklerin bir arada görünen şeklidir@Anıl
Yorum yok :D en renkli biziz renktaşlar :D

Çevrimdışı ahmetx

Tribünlerin alt kat ilk sıraları nın zeminden yüksekliği kaç mt olacak?  Bizimki ile aynı olan bi stad var mı bakalım nasıl bişeymis
tt arena ile aynı bizimki oraya bakabilirsin
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

NUMARALININ ARKASINDAKI YENI ACIGA DOGRU OLAN YURUYUS YOLU NASI OLCAK ANLAYAN BERI GELSIN YAA:)
valla bende pek anlamadim bitmesini bekleyecegiz
uzun zamandır dikkatimi çeken bir yer orası, ilk başta yürüyüş yolu olacak diye düşünürken demirle ördüler. Nazicazene fikrim o kısımda bir cep oluşturacaklar canlı yayın araclarının girebileceği bir kısım olur diye düşünüyorum, şayet olmadı sizce canlı yayın araçları nerede olacak
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Efe

Hex renk kodlarından bildiriyorum;

#000000 Siyah
#fffefe @Efe Beyaz

Varsın gerisine forum karar versin.

:icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

çatı kolonları takıldıkça böyle bile güzel duruyor dışarıdan baktınmı arkadaş yaaa  :biggrinking:
benim de o dikkatimi çekti,çatı kolonları kurşun kalemin ucu tadındaymış olmasa Stad çirkinleşiyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı keremfrat1

tt arena ile aynı bizimki oraya bakabilirsin
tt arenayla bizimki bir degil bizimki daha yakin

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Anil

anıl onu sormadı ki
Abi zemin ve tribünlerin en alt sırasının yükseklik farkını sordum. Bi arkadaş daha alçak tribünler dedi ama daha belli değil sanırım 

Çevrimdışı Efe

Abi zemin ve tribünlerin en alt sırasının yükseklik farkını sordum. Bi arkadaş daha alçak tribünler dedi ama daha belli değil sanırım 

Ilk sirada oturanlarin ayak bastigi yer sahadan 10 cm kadar altta olacak saha biraz daha yuksek kalacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Anil

Ilk sirada oturanlarin ayak bastigi yer sahadan 10 cm kadar altta olacak saha biraz daha yuksek kalacak
Ozaman klasik premier lig sahası diyebilir miyiz?