Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5721701 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı izorlu85

Atmosfere dikkat :tabe:
http://youtu.be/HUe6cHwUuf8?t=7m
Bide vodafone arena'yı düşünün :)

Renklerinden dolayı bir Altay'ı bide Juveye ilgim var  :super:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimiçi Necmi

Küfeki Süper ilerliyor görüntü süper görünüyor yazın daha harika olacak
o yapılan iş yapılacak olanın %2 si gibi ve bir aydır yapılıyor daha süper ilerlediği falan yok bu hızla 3 sene falan sürer iş ama ekip sayısını arttırıp hızlanacaklardır şu an ısınma turları sürüyordur umarım

Çevrimdışı ALI RIZA

o yapılan iş yapılacak olanın %2 si gibi ve bir aydır yapılıyor daha süper ilerlediği falan yok bu hızla 3 sene falan sürer iş ama ekip sayısını arttırıp hızlanacaklardır şu an ısınma turları sürüyordur umarım
Umarım öyledir abi... Su kapalı konteynerlar vs kalkarsa hızlanırlar 1 ay sonra yeni ekip gelir... süper çalısırlar... İç taraflarda var  mı küfeki ?

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı ahmet türker

bizim stadın kamera açısı san mamesle aynı.yani projede öyle gözüküyor.umarim daha sonra bi degisiklik yapmazlar.muhtemel olarak böyle bi aci yakalicaz
çok iyi yakalamışsın @Dogan kardeşim tıpkısı olacak aynı açı ,aynı yükseklik . :ok:  :ok:

Çevrimiçi Necmi

Umarım öyledir abi... Su kapalı konteynerlar vs kalkarsa hızlanırlar 1 ay sonra yeni ekip gelir... süper çalısırlar... İç taraflarda var  mı küfeki ?
var bütün kolonlar kaplanacakmış otoparktaki kolonlar hariç

Çevrimdışı ALI RIZA

var bütün kolonlar kaplanacakmış otoparktaki kolonlar hariç
Maşallah Maşallah ekipleri bir an önce arttırmalılar... İç çalışmalar tam detayları yok... Bir Blok bitiremediler toplu gigidiyorlar

Çevrimiçi Necmi

Prekastlar neden hala hızlanmıyor acaba
hızlanacakları bir durum yok vinçler numaralı altta çalışmalarına engel oluyor yeni açık ve eski açık numaralı tarafları mukavemet kazanmadı bir tek ellerinde yeni açık üst var onuda yapıyorlar hızlanmak için vinç ve ekip arttırımına gidemiyorlar numaralıdaki vinç sökülsün tam gaz girerler 15 günde biter numaralı bu gün vinci sökseler şubat sonu sadece iki köşe kalır oda mukavametten dolayı beklemek zorunda kaldıkları için olur @melih

Çevrimdışı Efe

Küfekiler harika görünüyor :pray:
Bu arada takılan çatı kolonu sayısı 24, kalan ise 58 :)

bugün söylemiştim 24 diye
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

SCOUT EKİBİ KURULUYOR!

http://besiktasarena.com/scouting/scout-ekibi-basvurulari/

Kuracağımız scout ekibimize dahil olmak isteyen arkadaşlarlarımız konuya yorum bırakarak başvurularını yapabilirler.

Amacımız kimsenin hevesini kırmamak olabildiğince fazla gönüllü scout arkadaşımıza ulaşmaktır.

Aradığımız özellikler ;

- Sadece Beşiktaş'ın değil en alt ligler dahil tüm takımların maçlarını izleyecek sabrı, kararlılığı ve futbol tutkusu olan

- Yaptığımız programlar dahilinde takip edeceğimiz ligleri ve oyuncuları izleyecek zamanı olan

- Kısa süreli değil uzun vadeli bu işi yapmak isteyen

- Beşiktaşlılık duruşu ve ahlaki temellerine sahip

- Yaş gözetmeksizin herkesin başvurularını bekliyoruz.

hayırlı olsun inşallah güzel bilgiler çıkar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

keske bizde de yüksek mahkeme izin verseydi anıtlar kuruluna kalmaz idik :) demek onlar da anıtlar kurulu yok kralın bahce sinde top koşturuyor diye söylemler cıkmıyordur  :evillol:
aman bizde mahkeme falan direk veto yerdi proje olmadan havaya uçardı ispanyada bizim stadın olduğu alan gibi bir alan olsaydı zaten stad yaptırmazlardı şuan orası park gibi bişey olurdu biz stadı yaptık öpüp başımıza koyalım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sead Begovic

bizim stadın kamera açısı san mamesle aynı.yani projede öyle gözüküyor.umarim daha sonra bi degisiklik yapmazlar.muhtemel olarak böyle bi aci yakalicaz
en çok merak ettiğim ayrıntıydı stad ile alakalı, korkuyordum allianz arena gibi alçak olur diye.

Çevrimdışı Ersan

kamera açısına neden bu kadar takılıyorsunuz ki kameranın yüzlerce özelliği var kullananlar ve yönetmen iyiyse her açıdan çok güzel görüntüler elde edilebiliniyor lig tv hd yayına başlamadan önce tüm kameraları yeniledi kaliteli kameralar kullanıyorlar tüm özelliklerin olduğunu tahmin ediyorum yani ayarlamalarla süzerden bile stadın içinden yayın yapılıyormuş gibi yayın verilebilir gerekli ayarlamalar yapıldıktan sonra buna bu kadar takılmamak gerek bence
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Renklerinden dolayı bir Altay'ı bide Juveye ilgim var  :super:
7:00'dan itibaren O meşhur champions league anthem giriyo ya oraya bittim :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı arda

7:00'dan itibaren O meşhur champions league anthem giriyo ya oraya bittim :super:

Dur gece gece sana biraz yükleneyim @Yutek71 :bandit: Türkçesi varken; Şampiyonlar Ligi Marşı, Kartal Yuvası, alınmaca darılmaca yok tamam

@Necmi abi http://www.barshanmadencilik.com/images/rapor.pdf bizimkilerin raporu ama Maden fakültesi gerçi çapları bukadar, kimyasal analiz kıt kalmış. Küftekinin sertleşme süresi ve dayanıklılığını araştırıyordum. Sende Küfteki konusu kuvvetliydi, konu dışı: "senin notlardan çektirebilirmiyim abi ah be abi" ahah bir anda yapasım geldi tutamadım neyse bu kadar laubalilik yeter. Küfteki taşını Istanbul'un tarihi mimarisinde heryerde görmek mümkün de bizim 100 yıllar beklememize gerek yok heralde bu mukavemete ermek için.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dur gece gece sana biraz yükleneyim @Yutek71 :bandit: Türkçesi varken; Şampiyonlar Ligi Marşı, Kartal Yuvası, alınmaca darılmaca yok tamam
Haklısın abi :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Juventus stadyumunun çatısının tribünlere yakınlığı :o_o:

Çevrimdışı Zoro

Kapalının önündeki mavi tırdaki malzemeler ne acaba

ysariusta

• Ziyaretçi

Kapalının önündeki mavi tırdaki malzemeler ne acaba
üzerinde bir şey var mı yoksa o düz şeyi mi taşıyor?

Çevrimdışı SDemirsoy

üzerinde bir şey var mı yoksa o düz şeyi mi taşıyor?
var abi panele benziyor ama çözemedim  :alala: @Yunus

Çevrimdışı kArtAlyAn

kamera açısına neden bu kadar takılıyorsunuz ki kameranın yüzlerce özelliği var kullananlar ve yönetmen iyiyse her açıdan çok güzel görüntüler elde edilebiliniyor lig tv hd yayına başlamadan önce tüm kameraları yeniledi kaliteli kameralar kullanıyorlar tüm özelliklerin olduğunu tahmin ediyorum yani ayarlamalarla süzerden bile stadın içinden yayın yapılıyormuş gibi yayın verilebilir gerekli ayarlamalar yapıldıktan sonra buna bu kadar takılmamak gerek bence

sana bu durumu şu şekilde anlatayım, bu hafta ingiltere'den almanya'dan maçlar seyrettim. sonrada fb-ts maçını ligtvden en iyi kaliteyle güzelde bir televizyonla seyrettim. top karşı tribün önüne gidince hiç görmedim. geniş açı çekim lerde ligtv mi kötü yoksa türkiyede genel olarak çekim yapılan yerlermi bilmiyorum. ama tahminim bizdeki kamera yerlerinin sahaya çok uzak oluşu en büyük neden. bunun için kameralar mümkün olduğunca yakına yani birinci katın bitimine bir yere konursa süper bir görüntü olacağını düşünüyorum. kamera açıları maçtan aldığım zevki çok etkiliyen bir faktör.
Öylesine Değil, Ölesiye..

ysariusta

• Ziyaretçi

sana bu durumu şu şekilde anlatayım, bu hafta ingiltere'den almanya'dan maçlar seyrettim. sonrada fb-ts maçını ligtvden en iyi kaliteyle güzelde bir televizyonla seyrettim. top karşı tribün önüne gidince hiç görmedim. geniş açı çekim lerde ligtv mi kötü yoksa türkiyede genel olarak çekim yapılan yerlermi bilmiyorum. ama tahminim bizdeki kamera yerlerinin sahaya çok uzak oluşu en büyük neden. bunun için kameralar mümkün olduğunca yakına yani birinci katın bitimine bir yere konursa süper bir görüntü olacağını düşünüyorum. kamera açıları maçtan aldığım zevki çok etkiliyen bir faktör.
Merak etme, İngilizler biraz daha kaliteli hale getirince çekimleri LİG TV de getirecektir. LİGTV kötü bir İngiltere Ligi yayıncı kuruluşu (adını bilmiyorum) kopyası. Uzakta olsa yakında olsa iyi görüntü alınabilir. Mesele yönetmende. İngilterede yorumcular maçı 25 kişilik ekiplerle izliyor. Pozisyonları öyle yorumluyor. Bizde Denizli ile Tümer beraber izliyor Şansal yorumluyor. Fark düşünce farkı.

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

prekast dizen büyük vince ne oldu acaba kaç gündür öyle